Fantazzi predlozzi: Koga umesto Arnolda i Džejmsa?

Vreme čitanja: 3min | pet. 14.10.22. | 10:16

Evo nekoliko predloga pred početak 11. kola Premijer lige...

Ove nedelje, kao i prethodnih, bavićemo se predlozima u svim linijama tima, s tim da ćemo se danas posebno fokusirati na defanzivni deo tima. Razlog za to su povrede Risa Džejmsa i Trenta Aleksandera Arnolda koji neće biti na raspolaganju ovog vikenda. I pre nego što krenemo mali podsetnik - 11. kolo počinje večeras od 21.00 tim. Zato, vreme je da zategnete svoje timove.

Žoze Sa (5,0m) - Užasno igra Vulverhempton na strani, međutim, kod kuće pokazuje drugo lice. Na svom terenu izgubio je jedino od Mančester Sitija, dok je na preostale tri utakmice primio samo jedan gol, i to onaj u nadoknadi protiv Njukasla. Ovog vikenda mu u goste dolazi Notingem Forest, direktan rival u borbi za opstanak koji je na četiri prvenstvena meča na strani samo jednom zatresao mrežu.

Izabrane vesti

Mark Kukurelja (5,1m) – Engleski mediji javljaju da će se Španac vratiti u startnih 11 nakon što je sredinom nedelje u Milanu dobio samo dva minuta. Čelsi je zategao odbranu od dolaska Grejama Potera i na svakoj od poslednje tri utakmice u svim takmičenjima sačuvao je mrežu.

Vilijam Saliba (5,1m) – Iako je do ove sezone čekao na debi, Francuz je postao najjača karika Arsenalove odbrane od početka prvenstva. I ne samo da njegovu defanzivnu liniju čini čvršćom, već je doprineo u ofanzivi sa dva gola i jednom asistencijom. Lids muku muči na obe strane terena i zato je odličan rival protiv kojeg Saliba može da popravi celokupni učinak.

Džerod Bouven (8,2m) – Najbolji strelac Vest Hema iz prošle sezone konačno podiže formu! Vezanim prvenstvenim pobedama londonskog tima doprineo je po golom, pride bio konstatna pretnja rivalima. U poslednja četiri meča uputio je 12 udaraca i u tom parametru treći je u prvenstvu u pomenutom periodu.

Mejson Maunt (7,6m) – Engleski vezista jedan je od onih kojima je promena trenera najviše prijala na Stamford Bridžu. U sedam utakmica pod vođstvom Tomasa Tuhela upisao je samo jednu asistenciju (kada govorimo o Fantaziju), a pod palicom Grejama Potera samo na prošlom meču namestio je dva gola saigračima. Pride je u dve prvenstvene utakmice od Poterovog dolaska stvorio sedam šansi i uputio šest udarca unutar šesnaesterca, više od bilo kojeg drugog igrača Čelsija u istom periodu.

Gabrijel Martineli (6,6m) – Brazilac je jedan od najboljih izbora u svom cenovnom rangu od starta sezone. Postigao je četiri gola, još dva namestio, a kako je u četvrtak protiv Bode Glimta odmarao, spreman je da protiv Lidsa ponovi partiju iz prošlog kola.

Hari Kejn (11,4m) – Nemoguće je više ignorisati napadača Totenhema. Iz kola u kolo potvrđuje formu, u svakom osim prvog kola imao je konkretan učinak i trenutno jedino Erling Haland (102) ima više Fantazi poena od Kejna (63). Naredni rival mu je Everton, ekipa kojoj je na 15 mečeva u svim takmičenjima spakovao 14 komada i koja ni na jednom gostovanju u Premijer ligi ove sezone nije sačuvala mrežu.


tagovi

Fantasy FudbalFANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZI

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara