Fantazzi predlozzi: Uzbuna! Šta raditi sa Halandom?

Vreme čitanja: 4min | sub. 29.10.22. | 09:40

Evo nekoliko predloga pred početak 14. kola Premijer lige...

Fantazi svet je na nogama. Aktivirao se alarm koji je zabrinuo preko 80 odsto menadžera! Erling Haland je pod znakom pitanja za meč sa Lesterom. Fudbaler koji je od početka sezone bio glavni izvor poena i po pravilu kapiten većine timova sredinom nedelje je povredio stopalo i zabrinuo milione Fantazi trenera širom sveta. Ni Pep Gvardiola nije im skinuo kamen sa srca pošto je na jučerašnjoj konferenciji rekao da će odluku doneti pred sam početak utakmice. Stoga se pitanje nameće samo - šta raditi sa Halandom? Povreda nije teže prirode, već za naredno kolo Haland će biti potpuno spreman, zbog čega prodaju ne bismo predlagali, posebno ukoliko Norvežanina imate u timu od starta sezone. Jer cena mu je u međuvremenu skočila za 0,7m te bi vam bilo potrebno više novca da ga u tim vratite. Koristiti "free hit" zbog samo jednog igrača takođe nije isplativo.

Kako i dalje postoji šansa da će zaigrati, najbolje je zadržati ga sa sve kapitenskom trakom, a ulogu zamenika kapitena dodeliti prvom narednom "favoritu". Takođe, ne zaboravite da poređate i igrače na klupi tako da onaj za kojeg verujete da bi mogao da donese najviše bodova ovog vikenda postavite prvog kako bi "uleteo" u slučaju da Haland ipak ne zaigra. Bacimo se sad na predloge.

Izabrane vesti

KOMPLETNU PONUDU U MOZZART KLADIONICI POGLEDAJTE OVDE

Nik Poup (5,3m) – Zategao je Edi Hau odbranu Njukasla, primile su Svrake najmanje golova od starta prvenstva, a gostovanje Aston Vile odlična je prilika da Nik Poup po četvrti put sačuva mrežu na Sent Džejmsis Parku. Birmingemski klub je na šest utakmica u gostima osvojio dva boda i postigao tri gola.

Ben Vajt (4,6m) – Iako je samo Njukasl primio manje golova od Arsenala, ekipa Mikela Artete nijednom nije sačuvala mrežu na svom terenu u Premijer ligi ove sezone. Ipak, čini se da je i za to došao trenutak. Tobdžijama u goste dolazi Notingem Forest koji je postigao samo jedan gol na šest gostovanja, a Vajt je pokazao da ume da bude produktivan i na protivničkoj polovini (dve asistencije).

Diogo Dalot (4,7m) – Portugalac postaje sve popularniji kod Fantazi menadžera. Jedan od razloga je to što je Mančester junajted donekle zategao odbranu, na poslednje četiri utakmice kod kuće u svim takmičenjima nije primio ni gol, a Dalot je na poslednja dva prvenstvena meča stvorio 16 prilika saigračima. Jedino je Bruno Fernandeš bio kreativniji u tom periodu.

Mohamed Salah (12,8m) – Igra Egipćanin promenljivo, ponovo ga je veliki broj menadžera izbacilo iz tima (preko 250.000), ali u slučaju da Erling Haland ne bude spreman da zaigra protiv Lestera, ne ostaje previše opcija – Salah će morati da ponese traku. Ohrabruje podatak da je Liverpul na šest utakmica na Enfildu postigao 17 golova, a da je Lids s druge strane na pet gostovanja loptu iz mreže vadio čak 12 puta. Pritom, Salah je na tri utakmice protiv Paunova koje je počeo od starta postigao šest golova. Obećava…

M. Salah - 2.03 (6,5) 1,70

Vilfrid Zaha (7,6m) – Pokretač praktično svih napada Kristal Palasa uvek je primamljiva opcija. Londonskom timu u goste ovog vikenda dolazi Sautempton koji nijednom od starta sezone nije sačuvao mrežu na strani, a Zaha na poslednjih pet mečeva na Selhurstu ima četiri gola i jednu asistenciju.

V. Zaha - 1,60 (6,5) 2,19

Migel Almiron (5,4m) – Paragvajac igra fudbal karijere. Na poslednjih pet utakmica postigao je isto toliko golova i trenutno je najbolji strelac Njukasla. Od veznih fudbalera više poena od Almirona doneo je više od dva puta skuplji od paragvajskog krila.

Hari Kejn (11,5m) – Nije raspucan koliko i Erling Haland, ali bi ovog vikenda mogao da mu bude jedna od zamena. Ono što ove sezone karakteriše napadača Totenhema je konstantnost. Na samo tri od 12 utakmica nije postigao gol, a samo protiv Sautemptona i Mančester junajteda nije imao nikakav učinak. Pored Kejna opcija je i njegov saigrač Heung-min Son (11,7m) koji je u sedam startova protiv Bornmuta zabeležio pet golova i dve asistencije.

H. Kejn – 1,85 (5,5) 1,85

Dominik Kalvert Luin (7,9m) – Dugo se Everton mučio sa realizacijom, samo jednom je pre povratka Dominika Kalverta Luina na teren postigao dva gola na jednoj utakmici, međutim, prošle nedelje sa engleskim napadačem u timu – tri komada. Upisao se tada protiv Kristal Palasa i Luin, bio mu je to prvi gol u sezoni, a golgeterski učinak mogao bi da popravi protiv Fulama od kojeg su samo tri ekipe primile više golova ove sezone.

D. Kalvert Luin – 1,35 (5,5) 2,90

Ajvan Toni (7,5m) – Engleski napadač briljira kod kuće ove sezone, na poslednje četiri utakmice pred svojim navijačima postigao je četiri gola iliti "fantazi jezikom" rečeno – doneo 33 boda. Vulverhempton u gostima ima najgori učinak od svih timova, osvojio je samo bod na šest mečeva na strani i primio deset golova od kojih sedam na poslednja tri gostovanja…

A. Toni - 1,65 (5,5) 2,11


tagovi

Fantasy FudbalFANTAZZI FUDBALMOZZART FANTAZZI

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara