FCSB našao spas u Partizanovom promašaju

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.09.20. | 13:35

Gabrijel Enake dobio veliku šansu da rehabilituje karijeru

Redovni hroničari zbivanja na crno-beloj strani Topčiderskog brda sigurno se sećaju Gabrijela Enakea. Rumun, koji može da igra beka i krilo, stigao je u Humsku leta 2018. godine sa oreolom fudbalera sa velikim iskustvom. Iza njega je bilo igranje u Rubinu iz Kazanja, ali rumunski internacionalac se nije proslavio na crno-beloj strani Topčiderskog brda.

Odigrao je svega osam mečeva u Partizanu, uz dva postignuta gola. Brzo su u redovima srpskog vicešampiona shvatili da neće imati velike koristi od Enakea, pa su ga poslali na pozajmicu Dunareu. Put ga je potom vodio u Astra Đurđu, i Kazahstan...

Izabrane vesti

Međutim, iskusni univerzalac dobio je veliku priliku da rehabilutuje karijeru. On je kao slobodan igrač potpisao ugovor sa velikanom rumunskog fudbala FCSB. Klub iz Bukurešta je u velikim problemima zbog virusa korona, videlo se to i uoči duela sa TSC-om prošle sedmic.

FCSB je iskoristio mogućnost i doveo Enekea do kraja sezone. Inače, Enake je tokom karijere igrao za FCSB i osvojio titulu šampiona Rumunije. 


tagovi

Gabrijel Enake

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara