Andrija Kaluđerović (©Starsport)
Andrija Kaluđerović (©Starsport)

Fenjeraš Superlige dobio atraktivno pojačanje: Kaluđerović kod starog prijatelja u Kragujevcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 24.12.21. | 08:27

Nije uspelo sa Radom, možda će sa Radničkim

Kina, Španija, Kipar, Švajcarska, pa Australija, Katar, Litvanija i Tajland, zatim Novi Zeland, Slovenija, Indija i Hrvatska, pa za kraj Letonija i Uzbekistan. Svuda pođi, kući dođi, kaže stara narodna izreka, pa je tako i sa Andrijom Kaluđerovićem, koji se posle šest meseci u Nasafu – sa kojim je igrao i finale AFC Kup, azijski pandam Ligi Evrope – ponovo vraća u srpski fudbal.

Ovog puta u Kragujevac, kod starog prijatelja i nekadašnjeg saigrača iz Rada, a sada sportskog direktora Radničkog 1923, Slavka Perovića. Nije ozvaničeno, ali Sportski žurnal piše da je 34-godišnji napadač pred dolaskom na stadion “Čika Dača“.

Izabrane vesti

Radničkom su očajnički potrebni golovi, zakucani su na poslednjem mestu na tabeli sa 16 bodova iz 21 utakmice i tek 20 pogodaka. Samo je još Novi Pazar postigao toliko, a Radnik manje (16).

Jasno je otkud ideja sa proverenim napadačem, a Kaluđerović to jeste. Prošlog proleća je tako pomogao Rad sa devet golova, ali Građevinarima to nije pomoglo da opstanu u eliti. Još sedam golova potom je postigao u dresu Nasafa, računajući sva takmičenja. Sve skupa 17 pogodaka u 2021. godini.

Nastavi li tako i u Kragujevcu imaće Radnički čemu da se nada.

 


tagovi

Andrija Kaluđerović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara