Komentari na vest

Ferdinand: Očigledno da Tuhel zna nešto što mi ne znamo

O

Oups

pre gotovo 3 godine

Zna Tuhel statistiku sto bi i Ferdinand kao strucni konsultant tzv ili cak voditelj njihovog programa trebao da zna
G

GOATshit

pre gotovo 3 godine

Kepin problem se zove Frenk Lampard koji je momku napravio horor od zivota u Celziju, nije mogao da resi problem odbrane iz taktickog ne'znanja svu je krivicu svalio na njega i okrenu onavijace protiv njega, taj Kepa je kljuc zasto je Celzi otisao u finale LE pod Sarijem i zasto su veceras uzeli Super KUP, bukvalno decka pljuju a glavni i odgovorni za LE i Super Kup je Kepa Arizabalaga.
R

Realno87

pre gotovo 3 godine

Kepi je bilo poljuljano i samopouzdanje, imao je nekoliko kilseva neoprostivih. Ali sada pokazuje kvalutet
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

A da te pitam nesto…. Ko je selektirao Celsijevu ekipu, ko je video kvalitet mladih igraca i stavio ih da igraju? Sve je to Lampard rodjace… u fudbalu je najteze pogoditi dobrog i kvalitetnog igraca! Mozda Lampard nije kompletan trener, ali da ima oko- svakako ima!
L

Lampardskautira

pre preko 2 godine

Ako si mlad i nadaš se da će lampard da te skautira svojim okom onda moraš da ispunjavaš jedan uslov a to je da si englez
G

Gost1234566

pre gotovo 3 godine

Mendi ne zna da brani penale, Ferdinande. To je bilo i više nego očigledno da čuva poslednju izmenu zbog toga, u slučaju da se sutiraju penali. I ti si mi neki stručni konsultant, a nisi u toku sa tom informacijom.

DarkoKikinda

pre gotovo 3 godine

I vi bi mogli biti konsultanti,posto vidim da ste svi vi ovde na portalu pametni,ko da ste sa isli na Dif...
E

E!

pre gotovo 3 godine

Kepa jedan od najboljih golmana na penale, pa odveo je licno Celzi u finale LE pod Sarijem, Mendi jako tank golmana na penalima.