Komentari na vest

Fernandinjo stigao na potpis: Posle 17 godina na istom mestu

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Naklon do poda majstore

Marko Pavlovic

pre gotovo 2 godine

Pre 20 je počeo u Atletiku, nakon 3 sezone prelazi u Šahtjor gde provodi 8 godina, nakon toga nastupa za City još 9 (8+9=17). Sada se vraća gde je i počeo pre 20 godina (3+8+9=20).
9

93:20

pre gotovo 2 godine

Koliko potcijenjen covjek,i kao igrac i njegova uloga u uspjesima City-a.
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

9 godine u Cityu Bato moj. Kad neko sedi par godina na klupi a zaradjuje dobro u 37 godini to je dobar poso. Sve je uradio kkao treba
б

бартендер

pre gotovo 2 godine

Много сте неозбиљни! На почетку текста каже после 9 година напушта Сити, на дну пишете да је 7 сезона играо з њих. Наслов каже враћ се после 20 година, а играо 8 за Шахтјор плус ових 7 или 9, то никако није 20… Мало само озбиљности, немојте да вам новинари лупају по тастатури као Максим по дивизији! Спортски поздрав!
M

Ma da...

pre gotovo 2 godine

Skidam kapu za potez... Obozavam ove price kad se igrac vrati u klubu svoje mladosti a ne trci do poslednjeg trena za novcem. I to ne kao kod nas kada se vrate u Zvezdu i partizan kao istroseni ii kada ih vise niko nece vec jos mogu da igraju za bogatiji klub. Cak sta vise nije se vratio ni u klub koji je po slavi u prvih 10 u Brazilu a ni u bogatiji klub, samo klub koji je prosecan i siguran u sredini tabele. Zaista svaka cast na potezu!