Komentari na vest

Fernando Santos: A, sad, idemo u Katar da budemo prvaci sveta!

U

Uo

pre oko 2 godine

Dogodilo im se ono najslabije EP u istoriji fudbala, gde se ne zna koja velika reprezentacija je bila jadnija, jednim Francuzima glavnini igrac bio Payet..... Ono kad je Grcka osvojila, to ne moze da se poredi, to je jedno od najjacih EP ikad po kvalitetu, 2004 su Francuzi i Italijani imali svoje najbolje timove u istoriji, pa i Holandija. I Portugalci stvarno misle da oni mogu da budu sampioni sveta. Pre ce biti i Srbija, bukvalno. 10 godina nisam video da je Portugal nekog nadigrao, Nemci im daju 4 komada kad god se sretnu.
D

Damir92

pre oko 2 godine

Druze nisi uopste realan. Od 10 utakmica 9 bi nas dobili Portugalci. Piksi je od ovih momaka izvukao maksimum plus smo imali i srece. Video si kad jedna ozbiljna reprezentacija kao Danska kako kas razbila. Tri gola su nam dali mi njima nijedan a ofanzivno smo igrali. Pusti me te price..
j

juve

pre oko 2 godine

Mozda bi i bili da nemate Ronalda u ekipi
L

LuloLulo

pre oko 2 godine

Da li neko zna zasto se nije odrzao Kup konfederacija da li zbog pandemije ili je trajno ukinut
G

Gostyuk

pre oko 2 godine

Trajno je ukinut.
G

Gost13

pre oko 2 godine

Brate Evropsko ste uzeli uz više sreće nego pameti. Grupu prošli kao treći, kao poslednja najboljs treća reprezentacija iz grupe. Hrvatima dali gol srećno, a ubili vas, u finalu takođe. Šta misliš, da ponoviš? Nema sile.
2

265

pre oko 2 godine

Bravo Portugal❤❤💪💪
T

Takoo jeee

pre oko 2 godine

Bices batinu prvak sveta dilovu od coveka...Tako si tupio i grupi pa te Piksi i momci oducili od fudbal a...
L

Leksilijum

pre oko 2 godine

Ovi su gori i od nas Srba po pitanju nafuravanja
w

webad1984

pre oko 2 godine

pa vi niste uspeli ispred nas da budete,a zelite tron...lood svet..
L

Leksilijum

pre oko 2 godine

Ovi su gori i od nas Srba po pitanju nafuravanja
P

PeraV

pre oko 2 godine

J.....o te i tamo, Fernando.Bolece te opet!
n

nadrealnooo

pre oko 2 godine

Ja sam ubedjen da bi njih Italija izbacila, jer Portugal ne igra nista specijalno. Koliko god mi simpatisali Makedoniju, tragedija je da su oni bili u vrcerasnjem mecu, znaci to je nivo igre i kvaliteta bukvalno 3 liga Engleskog fudbala. Znaci nista. Italiju pobedili sut frljokom i to je to. Ali ovaj Portugal bi Italijani rutinski resili, a to i zna ovaj lik Santos, zna da je odahnuo i da je u Kataru bio vec prve noci kad je pobedio Tursku, gde su Turci bili zasluzili produzetke.

Dag and Red

pre oko 2 godine

Pa oni su u tri favorita po meni, bas paklena ekipa!
S

Smejte se

pre oko 2 godine

Može da priča ko šta hoće, a vidim da su se Srbi raskokodakali o Portugaliji posle prolaska na konto poništenog čistog gola, ali ovaj tim uz disciplinovanu odbranu ima pravo da se nada tituli koliko i svi drugi favoriti. Ekipa je puna talenta koji će biti u top formi usred sezone i ako budu imali sreće koliko nisu imali u žrebu za EP ili grupi u kvalifikacijama biće opasan protivnik. Samo da se ne sretnu sa nama pa nam naplate za sve sa kamatom, pa se desi nova Argentina '06.
e

ecka siti

pre oko 2 godine

Tituli imamo prava da se nadamo i mi i bolo koja druga ekipa,ne samo favoriti. . .