Fića Stevanović sa obe noge na zemlji: Ne letim kad me hvale

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.19. | 20:11

Partizanov biser kaže da je očekivao da se nađe na listi Gardijana

Dani uživanja za Filipa Stevanovića. Sa Partizanom beleži zadovoljavajuće rezultate u Superligi i u Ligi Evrope, sa omladinskom reprezentaciom je remizirao sa Rumunijom u susretu prvog kola kvalifikacija za Prvenstvo Evrope – i to tako što je namestio gol još jednom crno-belom biseru Lazaru Pavloviću – a na sve se nadovezao članak britanskog Gardijana u kome je krilnog vezistu svrstao među 60 njatalentovanijih fudbalera sveta rođenih 2002.

Sva ta pažnja, kako domaćin, tako i inostranih medija, prija Stevanoviću, međutim, nijednog trenutka pogled mu ne seže dalje od Humske, jer je kompletno posvećen Partizanu.
Svaki kompliment prija, posebno kad se nađate na listi 60 talentovanih dečaka po mišljenju renomiranog lista kakav je Gardijan. Ipak, ni kad su me hvalili ranije, a ni sad, nisam leteo“, smireno poručuje Filip Stevanović.

Izabrane vesti

Mladi fudbaler će na veliku scenu već sutra, protiv Litvanije, dok je za ponedeljak zakazan okršaj sa Španijom, a posle toga se vraća klupskim obavezama u Humskoj.
Vrlo sam sevstan svih prednosti, lepota, mana i opasnosti koje fudbal nosi. Imam samo 17 godina, moj talenat je jedna stvar, ali da bi o meni i dalje pisali kao o nekome ko ima dobar učinak moram marljivo da radim, kao dosad. Očekivao sam da budem na listi najtalentovnijih mladih fudbalera, što me samo još više motiviše“, dodao je Stevanović.

FOTO: Star sport

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara