""
""

FIFA 17: Petnaest najboljih saveta i trikova (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 04.10.16. | 13:25

Evo kako najbolje pristupiti poslednjoj ovogodišnjoj simulaciji fudbala. Poslušajte naše savete i bićete najbolji!

Već se naveliko igrate i želite da postanete bolji? Nema problema, donosimo vam savete i trikove koji će vam pomoći na vašem putu da postanete najbolji FIFA igrač na svetu, ili barem u komšiluku. Dakle, evo što vam sve toplo preporučujemo u vezi s novom FIFA igrom...

Izabrane vesti

Ko je bolji: FIFA ili PES? (ANKETA)

Pre svega isprobajte The Journey

Filmska dramatičnost The Journey moda se neće svideti svakome, ali ako prestanete da gledate na ovaj mod kao ušminkani Be A Pro i krenete da ga igrate kao najobuhvatniji i najzabavniji tutorijal koji je neka fudbalska igra ikada imala - mogli biste svašta da naučite. Dakle, ako niste jedan od onih koji se ježi od single player modova, igranje The Journey moda je savršen način da se naviknete na nešto promenjenu fiziku i mehaniku izvođenja prekida po kojima se nova FIFA 17 razlikuje od prošlogodišnje igre.

Prisetite se finti

Sistem fintiranja nije prošao neke značajne promene, ali to ne znači da je išta manje koristan nego pre. Prisetite se lažnjaka (šut + dodavanje) te nastavite da učite kompleksnije poteze koji su izlistani u meniju igre. Nema bolje odbrane od bezumnog presinga protivnika od kvalitetnog okreta koji će ga poslati tri metra na pogrešnu stranu!

Dodajte već jednom tu loptu!

Da, brzina određenih igrača vam može odneti pobedu, ali da iskoristite brzinu vam prvo treba prazan prostor u koji vaš sprinter može da utrči, a prostor se najbolje otvara brzim i preciznim dodavanjima, pogotovo kada varirate između kratkih i dugih, ali i prizemljenih i dignutih lopti.

Savladajte niske ubačaje

FIFA 17 sada olakšava izvođenje brzih i niskih ubačaja. Loptu sada možete nabaciti na ovaj način tako da jednostavno tri puta brzo pritisnete dugme za ubačaj. To je najbolji način da servirate loptu nižim napadačima koji neće briljirati u vazduhu, ali se možda ipak izbore za nisku loptu u šesnaestercu.

Kompletnu listu saveta pronađite na linku ovde. Spremite svoju ekipu za vrhunske rezultate!

Izvor: ign.adria.com


tagovi

gejming

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara