Komentari na vest

FIFA suspendovala Novi Pazar zbog duga prema Rusu

0

0211

pre gotovo 2 godine

Ok, kaznila ih UEFA jer je to SAMO jedan Novi Pazar, šta je sa Partizanom? U košarci ih država spasila a šta je sa Asanom, recimo?! Mozzarta, zašto radiš to?
G

Gostg

pre gotovo 2 godine

samo nemoj da navijaci zvezde komentarisu koga je drzava spasila i kome je klub duzan,pa vi ste duzniji nego kad niste imali za sampone,a igrate evropu stalno,bolje ocistite svoje dvoriste prvo pa gledakte tudja
Č

ČikaMirko

pre gotovo 2 godine

Navijaci Zvezde mogu da komentarise zato sto je Crvena Zvezda finandirals radnike fabrike Zastava u Kragujevcu dok je premijer drzave Čika Mirko Marjanovic gradio Zemunelo njegovoj igracki Partizanu.
L

Leao

pre gotovo 2 godine

Bivsi fudbaleri kluba, navijaci i vodje navijaca vec godinama ne idu na utakmice. Klub je uprljan i zagadjen i srozan na najnize grane iako je u super ligi. Rasim ljajic, fikret medjedovic i cela ta ekipe je rak rana grada i regiona. N pazar, Raska, Tutin, Sjenica, k mitrovica do kraljeva nema veceg kluba. Pazar treba da kupi sve najtalentovanije iz ovog regiona da bude centar, ali to se nece desiti nikad i zato bojkot. Neka dolaze ovi iz stranke zato sto moraju
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

A sta bi sa Asanom, ima li presude i zasto ne? 😁
M

Madagaskar

pre gotovo 2 godine

Novi Pazar je zreo za finansijsku inspeciju, jer su predali APR-u finansiji izveštaj gde se prikazuje da su poslovali sa dobitkom (među retkim fudbalskim klubovima u Evropi koji je to uspeo). A svi prihodi kluba potiču iz - donacije ?! Ko im i zbog čega donira? i kako ne mogu da plate svoje obaveze kad su poslovali sa dobitom?!
:

:3

pre gotovo 2 godine

Nek svim klubovima dug plati države kao što je Partizanu kad mu je izrečena zabrana
n

nebo

pre gotovo 2 godine

I onda se neko pita zasto nema gledalaca na utakmicaam, zasto je liga ocajna, zasto ovo zasto ono, a onaj nesrecnik se ubi ponavljajuci svaki dan kao papagaj, mi smo samostalni, mi smo nezavisni....e Srbijo!!