Komentari na vest

Filip Malbašić za Mozzart Sport: Možemo da preskočimo TSC, Vojvodina zaslužuje da bude barem treći klub u Srbiji

S

Stara Garda

pre 4 meseca

Problem je sportski sektor sa Maradonom na čelu, podele se bezrazložno ogromne plate, verovatno neko tu bude dobar - svi podmireni a Vojvodina nam štuca. Isto tako, glavni i odgovorni sedi i gleda, kao da ga se ne tiče što Vojvodina umesto trećeg mesta, danas se bori za plej of. Izbor trenera će sve da kaže, ako dođe kao što se priča u Novom Sadu grobar Đukić, onda stvarno nema šta više da očekujemo od ovakvih ljudi u našoj upravi. Litvanac je gospodin čovek, autoritivan, neko kome niko ne može da se meša u posao, dokazano temeljan - nešto što nam je potrebno iznad svega.
g

gost emisije

pre 4 meseca

Glavni i odgovorni nije taj na koga ciljas, vec fss a ni oni nisu gornji, zna se ko je GLAVNI!
S

Stara Garda

pre 4 meseca

*gost emisije Jeste, nije Zbiljić kriv za par godina NIČEGA, nije on kriv za Malbašića, odlaske Miloševića, Kabića....jedan IMT prodaje igrače za 5-6M/eura, dok mi i dalje krivimo druge za naše poraze, Jeste kriv je neki drugi glavni, samo mi nije jasno kako Čukarički može do grupa, do Evrope, a mi ne možemo - ko nam tačno to brani. Zna se krivac, samo je jedan - Zbiljić.
m

milo123

pre 4 meseca

ne zasluzuje.
н

нс бој

pre 4 meseca

Ма дај,можемо ако те се решимо јер твоје игре нису на нивоу клуба на трећем месту.Треба нам чудесно успешан прелазни рок.У главном будемо слабији после прелазног рока.Малбашић за 30.000 еура месечно јако мало да на терену,Вукановић за 25.000 месечно исто је пожељно да оде,да се направи место за нападача којег ћеш после моћи да продаш.
P

PedjaPFCCCC

pre 4 meseca

Svaki put kad smo nahvalili i navijali za TSC i Vojvodinu u Evropi oni su Kiksirali. Jako mi je zao i krivo sto su Partizan i Zvezda sa i bez Skandalima ipak najbolji.
P

Pazova

pre 4 meseca

Teren je jedino merodavno!A Vi po igri nemožete ni blizu TSC-u!
V

Vladano79

pre 4 meseca

vi ste zreli malo za drugu ligu
r

redta

pre 4 meseca

pazar ce da bude ispred njih, moze u 300 evra ko zeli
G

Gostgost

pre 4 meseca

Vidi se taj grobarski gen, da neko nesto "zasluzuje". Zasluzujes ono sto izboris na terenu, nista vise. Sve ostalo je demagogija.
n

nick kerr

pre 4 meseca

шта је твој тим заслужио ове године?
G

Gostgost

pre 4 meseca

Duplu krunu i ucesce u LS. Ono sto je na terenu i izborio. Isto kao sto je i tvoj klub dobio ono sto je zasluzio - oprostaj od Evrope u sezoni kupanja.
C

Chiske1

pre 4 meseca

@Gostgost hahahahaha auh kako ste samo jadni!
:

:) :)

pre 4 meseca

Zna li neko ko je uopšte vlasnik zvezde, partizana, vojvodine….i gde to može zvanično da se vidi
r

rika jelena

pre 4 meseca

grupa gradjana,a oni su u upravi,I oko uprave.
@

@rika jelena

pre 4 meseca

Gde to piše? Koja grupa građana? Ko su osnivači? Ko finansijeri? Gde može da se pročita zvaničabn podatak??? Vidim da nema na sajtovima klubova…. Čukarički npr ima i finansijski izveštaj revizora, svi prihodi i rashodi, sve je dostupno na sajtu
m

miodrag ki

pre 4 meseca

pa nemate ni trenera,kakva je to klub kad ne moze ni jednu sezonu da zadrzi trenera.Sad vec trazite treceg trenera ove godine
P

Pandora_

pre 4 meseca

Ti decko apsolutno nisi nista pokazao od kada si se vratio. Igrao si u Kadizu i Tenerifama, a ovde uopste nisi neko ko pravi razliku. Ni ti ni Zukic ne trebate da budete kapiteni Voše, vec Milosavljevic koji je majstor fudbala na sredini i pravi primer kako jedan igrac treba da se ponasa. Ako ti nastavis sa ovakvim partijama, Zukica necu ni da komentarisem, ima mozda da preskocimo Kragujevac, kakav TSC... O cemu ti pricas? Momci su za vas Arsenal iz Vengerove ere nepobedivih. Voša zasluzuje kao klub da bude medju 5, ali sa tobom kao kapitenom, ostacemo sedmi i osedecu zbog tebe, Zukica i pojedinih. Jedan je Rajko Milosavljevic! 7
2

2305

pre 4 meseca

milosavljevic majstor fudbala au. pandoro zatvori se
b

bambi22

pre 4 meseca

Liče, to ti je kao da Srnić bude kapiten Zvezde, nema facu za to jednostavno.
M

Možda

pre 4 meseca

Ako se Fića vrati u formi iz 2017 kad je sa 16 golova bio najbolji strelac i igrač Vojvodine posle čega je napravio unosan transfer u Tenerife i Kadiz i igrao u Primeri. Mogao bi da preporuči neke igrsče iz Španije sa kojim je igrao i da bar dva odlična dođu u Vojvodinu. Pa da budemo treći a i osvojimo treći KUP na 110 g od osnivanja Vojvodine
K

Koliiii

pre 4 meseca

Valdasa ili Marka Mitrovica samo dovesti.
i

i

pre 4 meseca

Cime to zasluzuje?