Filip Manojlović u trećoj ligi Španije

Vreme čitanja: 1min | pon. 28.09.20. | 11:33

Srpski čuvar mreže raskinuo ugovor sa Hetafeom

Nekadašnji mladi reprezentativac Srbije i golman Crvene zvezde Filip Manojlović moraće težim putem da se bori za šansu na velikoj sceni. Visoki čuvar mreže, posle tri godine bez zvanične utakmice, odlučio je da napusti redove Hetafea i preseli se u treću ligu Španije. On će u narednom periodu braniti boje Sansea, objavio je taj klub na društvenim mrežama.

Posle zlata na Mundijalitu i velike šanse na golu Crvene zvezde, očekivalo se da srpski fudbal dobije ozbiljnu opciju među stativama. Rođeni Beograđanin je iz matičnog kluba prešao u redove Hetafa za 1,5 miliona evra, ali od tada počinju veliki problemi.

Izabrane vesti

Zbog oštre konkurencije Filip Manojlović nije mogao da se izbori za status u timu iz predgrađa Madrida. Bio je i na pozajmici u Panionisu, zatim je imao velikih problema sa povredama.

Španski mediji ističu da je Filip Manojlović došao u Hetafe kao jedan od najperspektivnijih golmana Evrope, ali da nije uspeo da se nametne u Hetafeu. U španskoj trećoj ligi, tačnije malom Sanseu, Manojlović će imati šansu da pokaže šta i koliko može. I da se kroz kontinuitet igara nametne ozbiljnijim klubovima.

Takmičenje u trećoj ligi Španije počinje 18. oktobra. 


tagovi

Filip Manojlović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara