Filip Stevanović: Pobeda u derbiju poklon za rođendan

Vreme čitanja: 1min | sre. 25.09.19. | 10:02

Nisam imao nimalo straha, uverava Filip

Od danas Filip Stevanović je na godinu dana od punoletstva. Najmlađi akter poslednjeg večitog derbija slavi 17. rođendan, ali kako je rekao, najdraži poklon je već dobio: debi i trijumf u najvećoj utakmici srpskog fudbala.

Stevanović je bio iznenađenje koje je lansirao trener Milošević, a on mu je odgovorio veoma dobrom igrom, pogotovo u prvom poluvremenu. Sada kada je probio led, samo je nebo granica za veoma talentovanog krilnog napadača Partizana.
Saznao sam dva dana pre utakmice da ću igrati, šef mi je rekao da se psihički pripremim. Ne mogu da opišem koliku sam osećao sreću kada sam saznao da sam starter. To mi je bio najlepši poklon za rođendan“, rekao je Stevanović u emisiji na klupskoj televiziji.

Izabrane vesti

Straha nije bilo kod momka koji je danas tek napunio 17 godina. Igrao je od početka derbi kao da ih ima desetak u nogama. Čak je odmah imao i šansu za gol.
Pripremio sam se za utakmicu, a pomoglo mi je dosta i to što sam u kupu bio na klupi, pa sam otprilike znao šta me čeka. Nisam imao nimalo straha. Imao sam šansu u drugom-trećem minutu, promašio sam, nadam se da će sledeći put ući“, poručio je Stevanović.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara