Komentari na vest

Filipović prijavio Partizan, Kralja, Natha...

1

12345gs

pre 9 meseci

bilo kako bilo grobari su ipak prosecan drugoligaski tim
p

pravo.pitanje

pre 9 meseci

Zasto drzava nije dala 1 300 000 evra Spartaku iz Subotice za Saldanju?

Ling long

pre 9 meseci

Zato sto nije ,sto nije dala Spartaku 3 miliona za najskuplju Motiku na svetu ili jos desetine svake sezone za mnogobrojne milionere koje je Zvezda imala.
p

piglu si

pre 9 meseci

dala je spartaku nikad vece pare i jednom u istoriji da dovede Ada koje je na kraju zavrsio gde ?
v

vlajko jagodinac

pre 9 meseci

El znaš da bi ja dao fine pare da pročitam knjigu koju bi napisao neki naš sudija. Ne smeju da daju izjave, svi ih mrze i psuju, a oni mora da ćute i sve trpaju u sebe, nakupi se tu jeda. Zamisli da se taj onako ljudski otvori i kaže u rāju sve što zna. Ju ju ju, miline!
P

Popsi

pre 9 meseci

Oderite ih novčano. To je najmanje što može da se uradi, a da ne bude drastično pa neka vređaju sudije koji ipak sviraju na štetu Partizanovih protivnika kao onomad na štetu TSC-a.
k

keruzzi

pre 9 meseci

Kako beše ovaj napirlitani, slikao se u dresu jednog kluba na nekom stadionu sa drugarima?
N

Nele 007

pre 9 meseci

Au cijem dresu Milanovic odrzava formu na stadionu FK Morava Cuprija...
д

да, да...

pre 9 meseci

...да није Толе? 😂😂😂
Z

ZAMISLITE

pre 9 meseci

Stevanovic koji je inace pofesionalni golman FK Partizana je rekao u emisiji na ARENI TV da ne zna da nabroji deset FUDBALERA IZ EVROPSKIH LIGA I DA NE PRATI FUDBAL?! Ja stvarno ne znam sta da mislim posle toga.
m

missisipi

pre 9 meseci

Ne razumem poentu? I Vieri je to rekao i Jokic to prica pa imaju 1000x bolje karijere. Ti kapiras da postoje ljudi koji ne vole svoj posao a rade ga za pare pa makar to bio bilo koji sport?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Pratim i ja fudbal al me nije briga za fudbalere u stranim ligama i klubovima.
?

???

pre 9 meseci

Kome su se zalili na onaj penal od juce?
M

Max90

pre 9 meseci

Fss oterajte ove iz fk partizana upravu i tek tako možete da pomognete da partizan prodise od te uprave
R

Rade B.

pre 9 meseci

Znači, napujdao ga Terza na Partizan.
j

jyxjx

pre 9 meseci

eh da je terza,nego onaj ko ga je i postavio,onaj sto se za sve pita u zemlji
V

VladaBg

pre 9 meseci

Sudjenje prema CZ i FKP treba da bude potpuno nepristrasno, i to ce ih samo ojacati, a ne da ih sudije favorizuju u domacoj ligi, tako im cine medvedju uslugu, slabe ih time, jer takav tretman ne mogu da imaju u evropi, samo imaju iluziju da su jaci nego sto jesu, a juce se videlo do cega to dovodi u evropi, gde je nekakav Sabah skolovao fudbalu FKP. CZ i FKP treba da shvate da je to dugorocno dobro po njih i ne treba da se bune protiv toga, da pritiskaju sudije, to treba kaznjavati
A

Aebre

pre 9 meseci

Covek osvedoceni zvezdas ovo je vise sramota sta se radi i koliko se gura jedan klub a drugi unistava

Goran Milojevic

pre 9 meseci

Jesu li i grujici zvezdasi....?
N

Nenad1246

pre 9 meseci

Prošlo je to vreme toleta što si opisao sad i ako vam trpaju lovu za licence i igrače niste u stanju da napravite ekipu.
N

Nele 007

pre 9 meseci

Nisu oni komentarisali vec su lazno optuzili savez da ih potkrada...Zbog toga moraju biti adekvatno i kaznjeni
P

Propagandna akcija

pre 9 meseci

Ne sme da se piše o propagandnoj akciji koja ja trejala do Sabaha, novi Partizan, ekstra pojačanja, ovo je ta sezona, mobilizacija, sami protiv svih, a onda posle Sabaha vraćanje u standardni mod - ugnjetavaju nas, nikad lošiji...
t

tfd

pre 9 meseci

Partizan je zlo koje mora da se ugasi
J

Ja2

pre 9 meseci

Interesantno. Ja to isto mislim o zvezdi.
m

mare1414

pre 9 meseci

Sreca imamo utakmice u Evropi pa se brzo demantuju navodi iz Partizana o nekim namestaljkama, sudjenjima, unistavanju crno belog i slicno. Ja evo ni ne mogu sad da se setim imena kluba od kojeg je Partizan juce izgubio, a puna im usta Zvezde. Ta ista Zvezda je Bragu koja je rutinski ugazila TSC pre dve godine rutinirala u grupi LE. Evropa da odgovor na sve, kao sto rece jednom davno Aleksandar Stanojevic dok je vodio Partizan. Za Partizanove navijace imam da porucim: borite se malo za svoj klub, ostavite se Zvezde. Lopovi su vam zajasili klub i rade sta hoce, a vi navodno bojkotujete. Zamisli, bojkotujes svoj klub, dokle je to doslo? Je*ala vas kosarka.
G

Gost225

pre 9 meseci

Nemoj tako druže. Ne mogu imati ostali klubovi sponzora poput Gaspromnjefta, onolika pojačanja i prihode i razne pomoći koje joj se izdvajaju. Pomoć sigurno dobija i Partizan od države, ali ne onoliko koliko dobija Zvezda. Pa i taj TSC da ima budžet koliko Zvezdin, bez problema bi tukao Bragu, Voša bi tukla Apoel.. Kako ono kažete, niko zvezdo nema to što ti imaš.
E

E moj

pre 9 meseci

Ti. Klub je uništen planski. Sada nije bitno dal je Evropa.
X

Xz

pre 9 meseci

Sinoc ih odrao sabah, kvalitet amaterski a glume da su sila i da ih savez pokrada... svima je jasno da u nedostatku kvaliteta zele uz pomoc sudija da dodju do rezultata
B

Bond

pre 9 meseci

Partzan je vec trebao biti kaznjen oduzimanjem bodova
H

Hej

pre 9 meseci

Jel bilo saopštenje za onaj penal juče, nisam ispratio, a Sabah je davno svanuo?
N

Nije bilo

pre 9 meseci

saopštenja a trebalo je. Sudija je morao da ponovi izvodjenje penala jer Jovanović nije bio na liniji. Pre auta je krenuo sa gola.
R

RealNo1

pre 9 meseci

У свакој нормалној држави би били кажњени.
D

Desetka

pre 9 meseci

Stvarno mi nije jasno zasto nisu... sramota da vrse pritisak na sudije da bi dosli do tri boda
@

@

pre 9 meseci

Neki su u proslosti tako sve i svasta komentarisali, da im je ukradena titula, pa da je predsednik fss grobar te ovo te ono pa ne vidim da je neko kaznjen na bilo koji nacin
g

gost1978

pre 9 meseci

u svakoj normalnoj drzavi ti bi imao neki normalan posao
Д

Деда Сава

pre 9 meseci

У нормалној држави судије не би овако судиле и не би се овако понашале!!! Не би блејале у ВАР по десет до петнаест минута. Зашто за то време телевизија успорено не приказује спорни тренутак, па да видимо ко ВАРА!!!
P

Pa sad

pre 9 meseci

Svi su u mulju i lopovluku, a svi bi da niko ne komentariše ove druge. Da ne verujemo svojim očima i ne čujemo svojim ušima.
C

CaleB pravi

pre 9 meseci

Ajde bre vise, providni ste....vrsite pritisak svesno na sudije, i non stop kuknjava, ne bi li Vam nekako olaksali dobijanje bodova. Jasno kao dan....

gemathegreat

pre 9 meseci

Komentariši Premijeršip pa ceš da vidiš kako ćeš da prodješ. Poenta ue da su svi potpisnici klauzule o integritetu takmičenja. Nepravde i svega ostalog ima u svakoj ligi. Iskreno se nadam da će da ih kazne da pršti pa ko voli nek izvoli.
M

MI6

pre 9 meseci

Kradi u Premijeršipu, skroji jedan tim po volji a ostale ubi, uzmi i savez i sudije. Dana ne bi video. A ovde zastarevaju poternice.