(©Reuters)
(©Reuters)

Fizički obračun Ridigera i Kepe na treningu, Tuhel udaljio nemačkog štopera

Vreme čitanja: 2min | ned. 04.04.21. | 20:59

Prštalo je u kampu Plavaca posle debakla od Vest Bromvič Albiona

Prvi poraz i odmah problemi. Razbuktalo se na treningu Čelsija, malo je falilo da zaiskri. Inicijalna kapisla bila je težak poraz od Vest Bromviča (5:2) na Stamford bridžu. Suočio se Tomas Tuhel sa prvim neuspehom od dolaska u London i koliko sutra krenuli su problemi da se gomilaju.

Zna se da nemačke trenere krasi gvozdena disciplina, Tomas Tuhel tu nije izuzetak. Sazvao je Nemac trening dan nakon debakla u Premijer ligi, odmora nije bilo iako Plavci već u sredu igraju prvi meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Porta, na neutralnom terenu u Sevilji. Nemački igrači živnuli su pod komandom Tomasa Tuhela, a Antonio Ridiger prvi je dobio "crveni karton".

Izabrane vesti

Liga šampiona, sreda, 21.00:(4.20) Porto (3.40) Čelsi (1.92)

Bura na Stamford brižu posle poraza od Vest Broma, bura i na treningu. Sukobili su se Antonio Ridiger i Kepa Arizabalaga. U utakmici na male golove nemački štoper je oštro startovao na golmana, uleteo je Kepi i na tome se nije završilo, piše Dejli Telegraf. Situacija je eskalirala, pretila je da preraste u ozbiljniji fizički obračun. Antonio Ridiger nije se smirivao, želeo je da raščisti sa Kepom, saigrači nisu uspevali da ga obuzdaju i Tuhel je bio primoran da udalji Ridigera iz trening centra.

Izvinio se Antonio Ridiger španskom golmanu kada su se strasti smirile, a Tomas Tuhel je namirisao posle teškog poraza od Vrećica da bi moglo da dođe do potresa unutar svlačionice.

"Biće ovo teško veče za sve. Imali smo potpuno različite planove kako da započnemo ovu utakmicu, moramo da prihvatimo sve što se desilo, to je naš prvi zajednički poraz. Važno je pronaći način da se zajedno nosimo sa tim“, upozoravao je Tomas Tuhel posle debakla u sudaru sa Vest Bromvič Albionom.



tagovi

Antonio RidigerTomas TuhelKepa Arizabalaga

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara