Nikolas Gonzalez slavi gol (©Reuters)
Nikolas Gonzalez slavi gol (©Reuters)

Fjorentina blizu klupskog rekorda, 25.000.000 za napadača koga su poredili s Kempesom

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.06.21. | 14:44

U igri još Brajton i Totenhem

Poslednjih dana i sedmica sve se vrti oko Dušana Vlahovića i eventualne prodaje za cenu koja je sada na 60.000.000 evra, zbog čega je potpuno u drugom planu sve ono što Fjorentina sprema za ovo leto na polju dovođenja igrača, a moglo bi da bude i te kako zanimljivo.

Kako postoji šansa da srpskog napadača proda za rekordnu sumu novca tako postoji mogućnost i da, za svoje uslove, “razbije kasu“ i obori klupski rekord. Prema tvrdnjama dobro obaveštenog italijanskog novinara i insajdera Đanluke di Marcija, Fjorentina je poslala zvaničnu ponudu od 25.000.000 evra zajedno sa bonusima za krilnog napadača Štutgarta Nikolasa Gonzaleza.

Izabrane vesti

Ponedeljak, 23.00: (1,75) Argentina (3,50) Čile (5,10)

Radi se o 23-godišnjem argentinskom ofanzivcu koga su prozvali “novi Mario Kempes“. Doduše, nije uspeo da opravda poređenja sa jednim od najboljih argentinskih napadača svih vremena. Prošlu sezonu završio je sa šest golova i dve asistencije za 17 utakmica iliti 1.084 minuta provedenih na terenu. Član Štutgarta je već tri godine, tako da to nije učinak vredan pomena... Dosadašnji rekorder Fjorentine je Huan Kvadrado za koga je Udinezeu pre osam godina plaćeno 20.000.000 evra i on je jedini igrač za koga je izdvojeno bar toliko novca.

Za Gonzaleza interesovanja ima sa više strana. Naime, za Gonzaleza se ozbiljno pominje Brajton koji ga je želeo i prošle zime, ali nije bilo dogovora između klubova za obeštećenje. Navodno je sada u igri i Totenhem, koji prvo treba da reši pitanje novog trenera, ali Đanluka di Marcio tvrdi da je novi sportski direktor Pevaca Fabio Paratići veliki poštovalac njegovih kvaliteta.



tagovi

Nikolas Gonzalesletnji prelazni rok 2021ŠtutgartFjorentina

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara