Milenković i Lautaro u duelu (©Reuters)
Milenković i Lautaro u duelu (©Reuters)

Fjorentina odbila 25.000.000 evra za Milenkovića

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.02.21. | 18:19

Ponudu poslao Vest Hem

Sezona lova na Nikolu Milenkovića je zvanično otvorena. Nije tajna da je na meti brojnih klubova, pogotovo sa Ostrva, ali čekalo se, kao u nekom dobrom vesternu, ko će prvi da potegne.

I za buđelar se prvi mašio Vest Hem. Kako javlja novinar italijanskog Skaja Fabricio Romano, engleski Čekićari su poslali zvaničnu ponudu Fjorentini za Milenkovića. Na papiru je stajalo 25.000.000 evra.

Izabrane vesti

Iz Firence je stigao munjevit odgovor – ne. Predsednik Ljubičastih Roko Komiso odbacio je ponudu Vest Hema, jer se nada da bi uskoro mogla da stigne jača. I to od Mančester junajteda.

Flerta sa Crvenim đavolima je očigledno bilo, pošto su italijanski mediji ubeđeni da je Old Traford naredna stanica u karijeri srpskog reprezentativca. Pitanje je, ipak, da li je realno da Fjorentina dobije 40.000.000 evra, koliko je Komiso zacrtao kao fiksnu cenu za Blekija.

Ugovor srpskom štoperu ističe u leto 2022. godine i toga su svesni svi zainteresovani klubovi. A, svesni su i u Firenci da je predstojeće leto poslednji voz da uzmu ne veliko, nego bilo kakvo obeštećenje za Milenkovića. Tu igru nerava pokušao je da iskoristi Vest Hem, sa namerom da brzom ponudom i eventualnom realizacijom posla pobedi Mančester junajted, ali je udario u zid.

S kim god da se dogovori i realizuje transfer, Fjorentina će debelo zaraditi od Nikole Milenkovića, pošto ga je iz Partizana u leto 2017. godine dovela za 5.000.000 evra. Dakle, najmanje pet puta veću sumu je već sada mogla da uzme.


tagovi

Vest HemNikola MilenkovićFjorentinaSerija Aletnji prelazni rok 2021

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara