(©Reuters)
(©Reuters)

Flamengo u petoj brzini, Pedrovo napajanje od 220 volti (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.05.21. | 03:45

Rubronegri su na pragu plasmana u finale državnog prvenstva Rio de Žaneira

Nema zime za Flamengo. Može do finala i sa prošaranim sastavom. Jednom je mešanje karata skupo moglo da košta Rožerija Senija i gurne njegov tim na ivicu ambisa, izvukao se tada Flamegno zahvaljujući dvostrukom strelcu Pedru, a u polufinalu je isti čovek doveo aktuelnog prvaka Brazila i Rija de Žaneira na korak do finala – 3:0

Vadio je Pedro protiv Portugese kestenje iz vatre, potvrdio je i u Kopa Libertadoresu da na njega ozbiljno može da se računa posle oporavka, a het-trikom je praktično sam uveo Flamengo u finale prvenstva Rio de Žaneira. Nije Flamengo završio posao, ali teško da će Voltas biti u stanju da u revanšu spakuje četiri gola sastavu Rožerija Senija, a da pritom sačuva svoju mrežu.

Izabrane vesti

Funkcioniše Flamengo u Karioka šampionatu po jednostavnom principu – kako igra Pedro, tako igra ceo tim. Profilisao se centralni napadač u Flamengovu centralnu osovinu, a sa nova dva gola je nagovestio da bi mogao i do individualanog priznanja, tačnije titule najboljeg strelca. Alef Manga iz Volta Redonde, nije uspeo da naudi Rubronegrima i 10. put u državnom prvenstvu zatrese mrežu, a Pedro će u drugom polufinalnom susretu protiv Voltasa imati priliku da uveća golgeterski saldo i pomakne se sa kote od šest golova.

BRAZIL, KARIOKA - POLUFINALE (PRVI MEČ)

Nedelja

Volta Redonda - Flamengo 0:3 (0:0)

/Pedro 49, 52, 90+5/


tagovi

FlamengoBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara