(©Reuters)
(©Reuters)

Flora i Anortozis se ponovo poljubili, Partizana jedna pobeda vodi u proleće (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.11.21. | 18:25

Estonci ponovo od 0:2 do boda – 2:2

Pravi deža vu u Estoniji! Anortozis i Flora su pre dve nedelje igrali 2:2 na Kipru i to tako što je domaćin vodio dva razlike, pa gosti iz Talina uspeli da dođu do izjednačenja. I večeras – isto!

Još jednom su se Flora i Anortozis poljubili, još jednom odigrali 2:2, a taj rezultat je muzika za uši Partizanu, pošto ga sada još jedna pobeda, bilo večeras u Belgiji ili u sledećem kolu u Estoniji, vodi u prolećnu fazu Lige konferencije.

Izabrane vesti

Kipranima ostaje da se češkaju po glavi i da se pitaju šta im nije u redu sa igrom. Jer i danas su vodili 2:0, golovima Kristofija i Popovića u roku od pet minuta u prvom poluvremenu. Imali su sigurno vođstvo, sigurnu igru, kontrolu na terenu. Ali, sve je to kao rukom odneto u nastavku.

I Flori je bilo potrebno pet minuta da potpuno promeni situaciju na terenu. Prvo je najbolji strelac domaćeg tima Sapinen u 55. minutu smanjio na 2:1 posle velike greške odbrane Anortozisa, a samo četiri minuta kasnije Sergej Zenjov je iskoristio još jedan težak kiks beka Kiprana i glavom s peterca izjednačio na 2:2.

Otvorena borba na obe strane do kraja meča nije donela i promenu na semaforu, ostalo je nerešeno, što sasvim ide na ruku Partizanu. U sledećem kolu Flora će dočekati crno-bele, a Anortozis ekipu Genta i moglo bi posle tih mečeva da sve bude rešeno oko oba putnika u prolećnu fazu Lige Konferencije.

LIGA KONFERENCIJE – 4. KOLO

Četvrtak

Flora – Anortozis 2:2 (0:2)

/Sapinen 55, Zenjov 58 – Kristofi 29, Popović 33/

18.45 Gent – Partizan

 


tagovi

AnortozisFloraLiga konferencije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara