Alesandro Florenci (©Reuters)
Alesandro Florenci (©Reuters)

Florenci operisan, ali ne i otpisan

Vreme čitanja: 1min | sre. 06.04.22. | 17:59

Nadaju se u Milanu da bi reprezentativac mogao da se vrati do kraja sezone

Kako je i zvanično potvrđeno od strane kluba, fudbaler Milana Alesandro Florenci operisao je danas koleno kako bi rešio problem sa povredom koju je nedavno doživeo. Nadaju se na San Siru da bi mogao da se vrati u stroj do kraja takmičarske godine.

Florenci je podvrgnut astroskopskom zahvatu na levom kolenu, koji je izvršio doktor Pjero Paolo Marijani, a operaciji je prisustvovao i klupski doktor Lučio Ženesio i protekla je uspešno.

Izabrane vesti

Pred 31-godišnjim fudbalerom je proces oporavka, uz nadu da bi mogao da odigra ulogu u završnici sezone ukoliko se oporavi na vreme. Prema pisanju italijanske štampe, pauza bi mogla da traje mesec dana.

Do povrede je došlo tokom remija sa Bolonjom, pa ga je na terenu odmenio Davide Kalabrija. On će ubuduće imati zagarantovano mesto uz desnu aut liniju, dok se Florenci ne oporavi. Ostaje da se vidi kome će biti dodeljena uloga rezervnog beka.

Reprezentativac Italije je na San Siro stigao minulog leta. Angažovan je na pozajmicu sa pravom otkupa iz Rome. Upisao je u dresu Rosonera 21 nastup u Seriji A i postigao jedan gol. Odigrao je i četiri meča u Ligi šampiona, kao i dva u Kupu Italije.


tagovi

Alesandro Florenci

Obaveštavaj me

Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara