Foto: ©Reuters
Foto: ©Reuters

Forest još nije završio sa kupovinom, spremio blizu 35.000.000 evra za dvojicu

Vreme čitanja: 2min | čet. 11.08.22. | 14:57

Remo Frojler i Emanuel Denis blizu Siti Graunda, opcija je i Ruslan Malinovski

Rešio je Notingem Forest da potroši dobar deo novca zarađenog pobedom u "najskupljoj utakmici na svetu" kako bi povećao šanse za opstanak u Premijer ligi, uložio je u prethodnih mesec i po dana blizu 100.000.000 evra, potpisao 12 igrača, ali ne namerava tu da se zaustavi. Prema navodima ostrvskih medija, Šumari su spremili blizu 35.000.000 evra dvojicu novih fudbalera.

Kako saznaje Atletik, Forest je Votfordu poslao prvu ponudu za Emanuela Denisa, sa uključenim bonusima vrednu blizu 25.000.000 evra. Doveo je Notingem već Taiva Avonjija iz Uniona za 20.500.000 evra, ali na Siti Graundu smatraju da im je potreban još jedan napadač.

Izabrane vesti

Votford je spreman da ga proda i sa njegovim odlaskom se pomirio još krajem prošle sezone kada je bilo jasno da će ispasti iz Premijer lige. Bilo je potrebno samo ispuniti finansijski zahtev vlasnika londonskog kluba Đina Poca, što je čini se Forest na kraju učinio, te će Stršljenovi ostvariti višestruki profit na reprezentativcu Nigerije kojeg su prošlog leta doveli iz Klub Briža za svega 4.000.000 evra. Za 24-godišnjaka koji je prošle sezone u Premijer ligi postigao 10 i namestio još šest golova bio je zainteresovan i Vest Hem, ali se ohladio nakon što je doveo Đanluku Skamaku.

Drugo pojačanje sa kojim je sve već dogovoreno je Remo Frojler. Atalanta je dugo odolevala ponudama premijerligaša, ali je popustila pod pritiskom švajcarskog reprezentativca koji je insistirao na tome da karijeru nastavi u Premijer ligi. Na kraju će Boginja provincije od njegove prodaje inkasirati 9.000.000 evra, a u budućnosti bi mogla da zaradi dodatno od bonusa.

Što se Atalante tiče, nju bi pored Frojlera mogao da napusti i Ruslan Malinovski. Ukrajinski vezista razmatra opcije širom Evrope, Notingem Forest je jedna od njih, ali Šumari će imati konkurenciju brojnih engleskih i italijanskih klubova.


tagovi

Emanuel DenisRemo FrojlerRuslan MalinovskiAtalantaNotingem ForestTransferi uživoLetnji prelazni rok 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara