Foto ubod: Dejan Stanković na ručku sa čelnicima Crvene zvezde

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 17:04

Bivši kapiten i trener crveno-belih ponovo u Beogradu

Spojio je ove sezone žreb za Ligu konferencije Dejana Stankovića i njegov Ferencvaroš sa klubom iz Beograda, ali je Čukarički zbog nedostatka uslova na svom stadionu goste iz Mađarske ugostio u Leskovcu. Nije se tada dalo Stankoviću da poseti rodni grad, ali je priliku iskoristio u tekućoj pauzi u klupskom fudbalu zbog termina za reprezentacije.

Nije Beograd daleko od Budimpešte, a još je bliža Crvena zvezda srcu Dejana Stankovića. Potvrđuje to i druženje nekadašnjeg kapitena i trenera crveno-belih sa aktuelnim rukovodstvom kluba iz Ljutice Bogdana. Na zajednički ručak Stanković je došao u društvu prijatelja Dragana Ruvarca, dok su iz Crvene zvezde za stolom bili generalni direktor Zvezdan Terzić, sportski direktor Mitar Mrkela, tehnički direktor Marko Marin i operativni direktor Marko Petrović.

Izabrane vesti

Zajedničkim snagama od decembra 2019. do avgusta 2022. Dejan Stanković i pomenuti funkcioneri vodili su Crvenu zvezdu do tri titule u Mozzart Bet Superligi, dva Kupa Srbije i dva proleća u Evropi. Sigurno je u razgovoru bilo i prisećanja na te dane.



tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićZvezdan TerzićMarko Marin

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara