Dragan Stojković i Fernando Santos (Mozzart Sport)
Dragan Stojković i Fernando Santos (Mozzart Sport)

FOTO UBOD MOZZART SPORTA: Piksi i Santos zajedno u Dohi

Vreme čitanja: 1min | čet. 31.03.22. | 13:18

Selektori Srbije i Portugalije sreli se uoči mundijalskog žreba

(Od specijalnog izveštača Mozzart Sporta iz Dohe)

Pobedom u poslednjoj utakmici kvalifikacija nad Portugalijom Srbija se plasirala na Svetsko prvenstvo u Kataru i poslala izabranike Fernanda Santosa težim putem do svetske smotre, te su Kristijano Ronaldo i njegovi saborci kroz baraž morali da se bore za mesto na Svetskom prvenstvu. Ipak, nešto više od četiri meseca posle pomenute utakmce putevi su Srbiju i Portugaliju doveli na isto odredište - ovaj put u Dohu gde će učesnici Mundijala sutra od 18 časova saznati imena protivnika u grupnoj fazi borbe za planetarnu krunu.

Izabrane vesti

Dan uoči žreba u Kataru selektor Orlova Dragan Stojković susreo se sa Fernandom Santosom, a dvojica stratega nakon srdačnog pozdrava uz osmeh su razmenila utiske. Saglasni da je bilo teško doći do aktuelne pozicije, uz opasku da je najbolji dokaz eliminacija Italijana, selektori Srbije i Portugalije rastali su se poželevši jedan drugome sreću na žrebu.

Pročitajte kako je izgledao susret selektora Srbije i Hrvatske

Već sutra, slika pred očima oba selektora biće jasnija, a bez dileme u oba tabora posebnu pažnju će usmeriti ka sudbini upravo reprezentacije sa kojom su vođene glavne bitke tokom kvalifikacija. Podsetimo Mozzart nudi kvote za žreb, a kvota 12,0 je da će Srbija i Portugalija biti rivali u grupi.



tagovi

Dragan Stojković PiksiFernando Santos

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara