Komentari na vest

Friday night football: Lazar Jovanović raskomadao Partizanovu odbranu! Crno-bele priče o tituli liče na bajku

S

Sal

pre gotovo 2 godine

Zašto kažeš Radnički a misliš na Pazar? Oh vi, jadni, ugnjetavani i satirani sa svih strana.
a

abrakadabra

pre gotovo 2 godine

Problem nije sto je Radnicki odigrao dobro nego sto te iste ekipe protiv Zvezde igraju "ultra ofanzivno" sa predumisljajem.
2

2222

pre gotovo 2 godine

Ti neznas sta hoces da kazes,sve sem pobede ili bod protiv Zvezde ,koji Radnicki nije osvojio je namestaljka.Po tebi uvek je namesteno.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Nazalost, sve o cemu sam pricao na polusezoni se sad i potvrdjuje. Ono sto nisam cak ni ja mogao da pretpostavim je da cemo odmah od dugog kola krenuti u kanal. To je cak i mene malo iznenadilo. Ali sta je tu je. Kao sto rekoh, kome je prosla sezona bila losa, imace sta vidjeti ove sezone. E pa, "navijaci", sad uzivajte – sta ste trazili, to ste i dobili. Ovako nam je isto bilo i kad ste otjerali Djukica, a Mirkovic preuzeo tim. S tim sto se cini da ce nam sa Stolicom biti jos gore nego sa Mirkovicem.
R

Rumenko sladoled

pre gotovo 2 godine

Pocelo je poceloooo......
d

djakovica

pre gotovo 2 godine

onakvi penali se sviraju samo komsjiama iz beograda nikom drugom i to mogucstvu u zadnjim minutima
M

Mile Tosic

pre gotovo 2 godine

Na zalos ovo je realnost.Na polusezonu oko 10bodova zaostatka.
U

Uprava napolje

pre gotovo 2 godine

Uprava napolje!
D

DakaCz

pre gotovo 2 godine

Koji su ovo lopovi brate mili,mene bi bilo sramota da ovako pokradem bod I pricam o tituli!
M

Micura

pre gotovo 2 godine

Sehovic Zlatan nikad vise u timu
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Druze, decko je lijevi bek. Bolje se pitaj sta je trazio na desnom beku.
S

Sramota 2.pen

pre gotovo 2 godine

Sledeci put recite vasem coveku iz FSS bjekovicu da vam delegira nekog svog sudiju koji ce vam poklanjati 5 penala po utakmici,onda ce te sigurno bar jednog protivnika pobediti!
P

Pedja108

pre gotovo 2 godine

Sramota je ovo sto radi Partizan godinama. Krenu sa brutalnim kradjama od starta, a onda napadaju sve ostale. Sad je i Stolica rekao kako su oni u stvari bili osteceni, da je trava bila visoka, a verovatno i lose osvetljenje, posto je video ono sto niko drugi nije. Kada Partizan ne pobedjuje, te utakmice po pravilu traju najduze. Nije ni problem sto je to bilo u 97. minutu, nije problem ni penal, problem je da bi se igralo i do 117. minuta da je trebalo. Da je Radnicki vodio i sa 5:1, opet ne bi pobedio, jer Partizan ne sme da izgubi. I zamislite samo ovaj drugi penal, da je bila situacija za Radnicki, da dobiju penal i pobede. Pa, posle toga bi Partizan sledece tri godine kukao i zalio se kako su brutalno pokradeni, da im se ne da da se bore za titulu itd. Samo je jedan komentar na ovu utakmicu: Bruka i sramota!
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

problem je što je trebalo biti produzeno 10 a ne 6,izvršene su sve izmene a u periodu od 74 do 79 minuta se nije igralo,licemeru jedan
d

djakovica

pre gotovo 2 godine

istii slucaj i sa zvevdom
N

Nicker

pre gotovo 2 godine

Naslov treba da bude "Obrisi Stolice u Partizanovoj igri" ili "Tragovi kocenja parnog valjka"
S

Sto-lica

pre gotovo 2 godine

Necu komentarisati sudjenje koje je ucinilo da VAR nema nikakvu svrhu, i neko bi trebao da reaguje na sve ovo pre svega UEFA i da zatvori ligu i otera ove ljude iz fudbala, ali i oni su daleko od pravde. Ovde se daje komentar aha Partizan vec izgubio titulu i nije ni bio za nju, ali niko da kaze a to sto ce doci nezasluzeno do 2 mesta ili treceg? A sto je ostecen neki treci tim koji ce sutra biti ispod Partizana samo zbog ovog boda i penala. I na kraju sta je sa Radnickim sto mu je uzeta pobeda mozda su oni hteli da se bore za titulu a umesto 3 boda sada imaju 1 samo. I sto se ne kaze da je protiv Radnickog u dve utakmice i derbija sudjeno 3 penala. Pa dobro je da imaju i 1 bod do sada. Zasto to novinar ne postavi pitanje a ne dal je Partizan za titulu realan, mozda nije realnog kvaliteta ni za izlazak u Evropu. I na kraju ovde kukaju kao bio bolji Miljkoni ili Jojic... pa da tako nam i treba a koje kriv za to da mi za najgore igrace moramo da kukamo jer su dosli gori? Ko je doveden, ovde su udarali kako nece da dovedu ni jednog stranca preko broja 4 dok neko drugi ima 10. I dal neko misli da ces sa Filipovicem u ovom trenutku uraditi nesto kada se proslu utakmicu protiv Javora videlo da tesko moze dule u kaznenom protoru da izdrzi i sanse su isle preko njega. Ipak dolazi ma koliko mi pljuvali Mozart SL ima veci kvalitet od Belorsuke lige. Sehovic je nezbiljan igrac za ovaj nivo i to je cinjenica uz to je slucajno palcen 300K. Anceloti je rekao od svakog igraca mozes da trazis i da nauci da igra neku drugu poziciju samo levi bek ne moze da bude desni nikada a da valja. I sta reci za Stolicu koji je sve igrace doveo koji su bili ili u Vozdovcu ili vecina u mladoj reprezentaciji gde nista nije uradio. Sve je jasno kao dan da Partizan nije u problemu sa trenerima i igracima nego sa ovima u foteljama bombasima i drugim prsotinama. Prodaj mladog igraca spica brze bolje a nisi doveo igraca kada je on bio tu koji ce biti zamena za Rikarda i sta reci? Dovodis desnog beka iz Belorusije a neces da dovedes najboljeg igraca lige spica koji fali i Zvezdi kojeg ni ona nece u razmatranje da uzme, a tek Partizan kome fali tek kvalitet na svim pozicijama. Dembo Darboe bi bio spic koji da je neko imao malo znanja od nasih klubova dok je pre godinu igrao u Makedoniji gde se videlo da je iznad lige 20 puta kao sto je sada prerastao Belorsuku ligu ali sta vredi nama. Jos samo za Radnicki da se kaze da je obe utakmice odigrao iznenadjujuce dobro ali im fali jos igraca i kvaliteta sto bi moralo da se pod hitno dovede, brzina, neki stranac pod hitno koji ce doneti nesto. Jer posle ovoga samo da se ne okliznu u cetvrtak i naprave bruku ponovo, ali i ako prodju mora se pojacavati tim. Sada i Partizan deluje da ce u Evropi biti tanak. samo da ne bude totalni pad nasih klubova kad smo na dohvat ruke ulasku u top 10 liga... Nasa posla su to onda mi napravimo glupost a kako je odradjen prelazni rok sve deluje da ce tako biti slobodan pad
M

MarkoniPFC

pre gotovo 2 godine

Pljuvao sam Radnicki u poslednje vreme ali su dobro bas odigrali i lepo se spremili ove sezone mada ima i do toga da smo mi bili losi ali ako nastave ovako prolaze sledece kolo sigurno. Tesko je nasima da iznesu loptu cim malo krene pritisak pogube se i ispucaju loptu kao sto je Stanoje voleo ali ako Pep Stolica ima druge zamisli bio bi red da ih malo bar sprovode ili bar da se nadje igrac koji ce u teoriji moci da ih sprovede...Dobra stvar je da mozda uz jos neki kiks uprava mozda stvarno napusti klub ali preveliki je kiks ispadanje iz nekog takmicenja nadam se da ce stanje u domacoj ligi biti dovoljno za to...
D

Djole89

pre gotovo 2 godine

i posle grobari pricaju o neregularnom prvenstvu??????? Ovo ce biti tako ubedljiva razlika na kraju da niste ni svesni, kako je tuzno biti grobar znaju samo isti....
G

Gott

pre gotovo 2 godine

Ko je gledao Radnički protiv nas mogao je da vidi da su odlicna ekipa koja zna sta hoce, sto bi rekli. Ocekivao sam da vas dobiju 2 razlike jer igraju kuci ali sigurno ce vas pocepati I kod vas kad dodju. I trener im je dosta bolji od vaseg. Bila bi steta da im ne prosledimo dva igraca na posudbu da ih jos pojacamo jer stvarno zasluzuju.
G

Gost sombor

pre gotovo 2 godine

u zamenu za malog mitrovica 😃😃😃😃
L

Lanmiii

pre gotovo 2 godine

Kad protiv vas ne smeju da igraju, jos na domacem terenu. Svaka cast za igru radnickog danas. Lepo bi bilo da je igrao ovako fanatično i u proslom kolu... Ali je Partizan danas bio uzasan. Ova uprava nas je totalno unistila...
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

I pored ove brutalne kradje večeras, da se zaključiti po igri u prva dva kola da će Radnički i ove sezone kao i pre nekoliko, završiti ispred partizana 20 i kusur bodova. Franjevcima sledi borba za TOP 4, ako ne napuste ligu na pola prvenstva kao što im je košarkaška sekcija.
g

gost25

pre gotovo 2 godine

Gura se Partizan da bude drugi ove sezone da mogu da igraju kvalifikacije za LS sledece godine.
P

Petran

pre gotovo 2 godine

Vi inače ne bi pali u 90+6 za svoj tim da izvučete bod
I

Igra zabrinjava

pre gotovo 2 godine

Nemoguće je da štoperi kreiraju igru, neverovatno bez koncepta osim da lopta uvek u zadnju liniju ide, ako je to ideja -onda smo jadni! A dva kreatora imamo - mislim stvarno tužno, izgleda da stolica neće dugo uvrh glave 5 kolo! Koncept totalno promašen!
a

abc

pre gotovo 2 godine

Ma pustite vi penale, za partizan će ih svirati uvek kad je gusto 2,3 koliko treba, nego, kakav je Andrade, je li Menig napredovao?!?!
i

igor78

pre gotovo 2 godine

Znate li i jedan klub u nekoj Evropskoj ligi koji promeni 11 igrača u letnjem prelaznom roku, a rukovodioci pričaju o tituli? Partizan nema kvalitet šta god da priča ona dalabu na mestu Sportskog direktora. Menig je strašno limitiran igrač (sapliće se ljudi moji), kompletna odbrana i prošle i ove sezone strašno limitirana i najgori deo tima, nemamo ubice po bokovima, Zdjelara ne želi i jedna iole ozbiljniji klub jer nema igru u napred a biti je brz ni jak u duelu, Natho ima 34 godine…Fali nam još 3 dobra igrača u svakoj liniji da bi se uopšte nadali borbi za proleće u Evropi, a rukovodstvo proča kako je prelazni rok skoro gotov.
P

Partizan55333

pre gotovo 2 godine

Ovaj penal je za 3:3 je sramota za srpski fudbal,navijaci Sam partizana,Ali ovo stvarno nije u redu
D

Dragan Z.

pre gotovo 2 godine

Vazura majstoooreeee, Vazura majstoreeeeee, Vazura majstore, Vazura majstore, Vazura majstoreeeeee. Vole te delije tvoje.
П

Пихи

pre gotovo 2 godine

Јел то Млађовић дебело омастио брк или ми се само чини?
A

Adrian Mutu

pre gotovo 2 godine

Mladjović nije bek a danas je to bio on je solidan vezni igrač zato i ne zna hladnokrvno da reaguje u tim situacijama u oba penala nije imao potrebe da dira protivnika a kod drugog je mogao da ukliza i pokupi loptu ali dfobro nišlije su pokazale da će biti hit prvenstva i nadam se da će što dalje dogurati u lk
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Sudija kod drugog penala svira pre nego sto je ovaj dotakao zemlju, vrlo cudno
6

6. u nizu

pre gotovo 2 godine

Prvenstvo nije ni pocelo a "gromada" se oprasta od titule, pa lepo....
Д

Дадо Нк

pre gotovo 2 godine

Једино је у овој лиги јбт невјероватно кад се кикса на неугодном гостовању,сви се појачали,сви јуре Европу,као по обичају против Партизана се игра на нож,али тако и треба бре,а не да се скидају гаће као појединима већ у тунел.Једино се чуде навијачи најјачег клуба у Европи што конкурент кикса,јер они на то нису навикли.Прошле године једина екипа која им је поред Партизана пружила отпор чак и више од ПФЦ је Радник,и узео им 4 бода.Тако да вјерни навијачи комшинице ово је нормално у свакој лиги у свијету,али знам да је то вама чудно и невјероватно.😂 И свака част Радничком на одличној текми,заслужили су побједу,али су сами криви,имали су пар ситуација на 3 разлике да оду.
D

Daj faul

pre gotovo 2 godine

Pruzali su i drugi otpor ali smo mi druga dimenzija za ovu ligu pa ti se pricinjavaju sklanjalice! Eto i u prvom kolu, ko je Radnickom branio da nam daju 3 komada, imali su sanse… ali su popili 4, ne vidim sta je tacno vas problem, osim sto vas ubise kompleksi
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Romane pišu luzeri.
h

hahahah

pre gotovo 2 godine

koji ste vi otpor pruzili, Zvezda igrala koliko joj treba. a i na kraju vise smo bodova izgubili nego vi. smesan si, idi pitaj vazuru da li je sudija svirao jos koji penal, hahahahaha
G

Gostsamja

pre gotovo 2 godine

i koliko ste bodova prosle godine izgubili, ne racunajuci derbi?
m

murta

pre gotovo 2 godine

volim kad se dešavaju normalne stvari
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

Čestitam Zvezdi na tituli! Apsolutno zasluženo! MI naše probleme moramo sami da rešavamo! Nećemo ih rešiti dok bagra ne ode iz kluba!!!
S

Sniper

pre gotovo 2 godine

2 utakmice - 3 penala. Odličan prosek. Znači, ovim ritmom biće jedno pedesetak penala za naš partizan
M

Mile12

pre gotovo 2 godine

I Natko postaje zlatna kopacka evropskog fudbala!Ccc
M

Ma

pre gotovo 2 godine

Vuci a i los teren.
K

Keket

pre gotovo 2 godine

Partizan za sad maltene vise penala nego bodova
R

Real

pre gotovo 2 godine

Na kraju sezone ce biti svi krivi što nema titule a ovu bruku niko neće pominjati.
D

DjulaMeshter

pre gotovo 2 godine

Ma daj smucilo mi se sve vec u prvom kolu
d

deki 22

pre gotovo 2 godine

pa ovaj sehovic od njih napravi mbapea... :)
K

Kajzer Soza

pre gotovo 2 godine

Kradete i u futbalu i u kosarci. Pa kako vas vise nije sramota?
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Kako vas nije sramota da bilo kome pricate o kradji!?
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Prvo, nije Kajzer Soza vec Soze. Prvo nauci pa onda pisi. Ako mi ne verujes, pitaj Kevina Spejsija. Drugo, Kada neko od vas optuzi bilo koga za kradju, onda je to najvece licemerije u istoriji ljudske civilizacije.
K

Keket

pre gotovo 2 godine

FuTbal je ovde veci problem od sozea, kad smo vec uhvatili da ga ispravljamo :)
S

Svabo

pre gotovo 2 godine

Partizan realno ima prosjecne igrace. Veceras su prvi put ispustili bodove. Bice toga jos. Inace utakmica interesantna za gledati
V

Vladimir II

pre gotovo 2 godine

Možda ovaj bod odluči titulu na kraju?
G

Gost idi

pre gotovo 2 godine

Neće ne brini,biće više od 15 bodova razlike.
G

Gost123454321

pre gotovo 2 godine

Lepo sam vam pricao da cemo Jojica, Lazara Markovica pa i Jetovica praviti od blata... a strucnjaci me uveravali da su nam penzioner Natko i saplitanko Mening doktori... ovo je strasno kako smo uradili prelazni rok... oterali ono sto valja, zadrzali anemicne strance, pritom doveli sumnjive strance, Svetu koji nikada nista nije pokazao u nasem PARTIZAN-u kao i Sehovica koji je tek prica za sebe (Miljkovic je za njega Kafu)...!? prodali malog Marka Milovanovica, ostali bez drugog spica!? E, sada neka ovi iz rupe opet slave titulu u avgustu... a nama ostaje protiv TSC-a da oteramo ovo nase zlo sto nam i dalje sedi u lozi... VOLIM PARTIZAN
B

B. Grobar

pre gotovo 2 godine

Alo bre, Jojic pa Jojic. Jesi li ti ikada stupio nogom na fudbalski teren? Samo mi odgovori kratko da ili ne i bice dovoljno za scagda.
M

Milan33

pre gotovo 2 godine

Ako je bio potreban levi bek,to je Petrovic TSC, dete partizana,Sehovic je samo za Izrael i tu se zavrsava svaka diskusija.
D

Dojčilo

pre gotovo 2 godine

O kom ti Sveti pričaš, kakvo Milovanoviću..šta lupetaš...Pa ovi su odgovorni za Vlahovića...Šta je bilo sa Nastasićem, Jovetićem i brdom drugih igrača...Ko ih je prodao....Ako Partizan na Sveti treba da bazira igru...pa onda je bolje da se ugasi...
S

Skakadak

pre gotovo 2 godine

Vratice vam se ovo sa kamatom. A u evropi ispadate u prvom kolu. Srecna vam sezona kupanja,ako vam je do kupanja na -2 koje dolaze sutra
s

srbenda 777

pre gotovo 2 godine

ja kao najkrvaviji grobar,potpuno razočaran,kao prvo skinuli mi dobru lovu,drugo igra katastrofalna,ja iskreno o tituli nisam ni pomišljao jer zvezda trenutno drugi nivo pre svega finansijski (sad da ne ulazimo zbog čega je tako a i ja verovatno nisam ni meredovan za to) čak mislim na finansije da treba da je veča razlika u kvalitetu,ali ovo večeras što se tiče partizana ne liči ninašta, prvo Stolica kako može izrazitog levaka beka da stavi da igra desnog beka to nijedan osrednji trener nebi uradio,desni može da odigra levo a obrnuto nikako jer su levaci specifični,da roberto karlos igra desnog bio bi nula,drugo Zdjelar kao naš ključni srednji je potpuno limitiran igrač,ako se ne može prodati pustiti ga džabe,dečko se bori gine,kapiten ali nepravi razliku sve isto važi i za štopera vujačića on i Sveta večeras kriminalni Sančanin bolji od obojice, Mening svaku utakmicu apsolutna nula,jedino pozitivno Andrande dečko zna fudbal ali ako bude i dalje ovaj sastav nema on tu sa kim da igra

Ligs

pre gotovo 2 godine

Samo se pitam sto ovako nisu jurisali na Zvezdu i da li ce ovako igrati protiv Maltezana ili koga vec u Evropi ili ce ih otresti kao i obicno , inace su trebali da nas pobede najveca zasluga za to sto se stavlja levonogi igrac na desnog beke.
b

brxysd

pre gotovo 2 godine

Druze ajde sada na youtube pa pogledaj najzanimljivije momente sa utakmice Zvezda Radnicki Nis od prosle nedelje pa prebroj sanse Radnickog. Ljudi su pogodili 2 stative i imali par zicera. Razlika je u tome sto Zvezda ima neuporedivo veci kvalitet pa je pobedila.
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Koja utakmica, koje godine? Ako je ova prošla u pitanju, mogli su u prvih pola sata dati 3 gola Zvezdi, ali je sve Borjan čupao i jedva vadio.
G

Gostivar

pre gotovo 2 godine

Jurisali su oni, ali igrali su protiv Zvezde rodjace
R

Real

pre gotovo 2 godine

Pogledaj prvo utakmicu pa onda pricaj. Da nije bilo Borjana bilo bi nerešeno i tad. Ko vam je kriv što nemate takvog golmana. I to vam je najmanji problem. Šta će te u Evropi bez pomoći sudija
a

abc

pre gotovo 2 godine

Na prvom sledećem gostovanju treba da se ori "lopovi, lopovi", ovo je već sad neregularno prvenstvo. Sramota do neba sa kim mi moramo da igramo prvenstvo.
A

AR

pre gotovo 2 godine

Opalite mi 1000000 minusa, ali Stanoje kakav god da je usadio je ekipi bio osecaj da igraju za grb, dres i klub. Nikad ne bi sebi dozvolio da ga Radnicki iz Niša ovako potuče, pretrči, da svaki duel dobiju...ovo je bilo zalosno
H

Hepek

pre gotovo 2 godine

Dve utakmice 4 boda iz 3 penala
M

Milan Galić

pre gotovo 2 godine

Oba penala bili za CRVENI.
S

Strašno

pre gotovo 2 godine

Penali jesu bili, za crveni teška priča ..
A

AS-AS

pre gotovo 2 godine

pod hitno uvesti da sudia krivicno odgovara i pravo kod tuzioca posle meca ovo je kriminal jel treba zjelar pistolj da stavi za pojas i da upuca nekog da bi dobio crveni jel coveku dozvoljeno da otresa o zemlju coveka da se svadja do mile volje a inace je sudjenje blagi uzas ono he sramota sta se radi uzeta je radnickom pobeda cista kao suza
F

Fiat

pre gotovo 2 godine

Ja mislio da će Zvezda titulu osvojiti u setembru kad me avangarda iznenadi i padne već u julu
F

Fan

pre gotovo 2 godine

Od cega početi da li prvo kritikovati stručni štab ili igrace i igru. Odbrana neizbalansirana, neuigrana, spora, Stolicina odluka da ubaci levog beka na desnog suvišno je komentarisati vidi se da čovek više vodi računa o edukovanosti i elokvenciji a ne zbog čega je tu diskutabilna mu je stručnost i upitna... Sve u svemu zvezda uzima lagano titulu sa 10 + bodovne razlike.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Petrov 5? Kakva ocena, pa realno 6 je zaslužio.
G

Gostiksoks

pre gotovo 2 godine

Bio sam na stadionu kao navijac partizana i realno ovo je bruka i sramota kako partizan igra,radnicki je trebao da pobedi.Ovaj mali Mitrovic nas je unistio,brz kao munja,umesto njega da kupimo da damo i milion mi dovodimo razne polovnjake!! Jedina zamerka igracima radnickog sto protiv tima sa istim dresovima unapred skidaju gace i zato im se i vratio penal u zadnjem minutu.
g

gostttt

pre gotovo 2 godine

Kako skidaju gace a u prvom poluvremenu imali 5-6 suteva u okvir gola?
i

idemoo

pre gotovo 2 godine

Vidi iskreno Zvezda je toliko otisla daleko od ove lige da nema potrebe da iko skine gace, moje misljenje.
g

gost @ Idemooo

pre gotovo 2 godine

Pa toliko vam skidaju gace pa nije ni cudo sto tripujete da ste iznad ove lige dok zapravo 99% lige protiv vas 10 godina ne igra fudbal
P

Pb

pre gotovo 2 godine

Pet puta sam već rekao kada se završila prošla sezona i sad ću opet.Uprava nam je katastrofa prelaznu rok lose idradjen igrači su prosečni većina njih ima kapaciteta za neki klub iz sredine tabele naše lige,nemamo nikakve igrače da se ne lažemo tako da i samim tim i igra je katastrofa sramota kako ova uprava još tu i po kojim principima biraju igrače nikom nije jasno,jasno je to samo da sa ovim igračima ništa od titule a u evropi još gore moramo to da priznamo već sad,osim rikarda koji se to igrač istice kao nešto kvalitetan da nešto uradi u napadu i bude ofazivni plejmejker matori natho možda,sramota usta su pretvorili Partizan,igra je i prošle sezone bila nula ove još će još gore bićemo 3,4 ako ova uprava ne ode Bruka!!!
B

BoraB

pre gotovo 2 godine

Ne brini, svirace vam penale kao i obicno.. do desetog kola Natko ima 14 postignutih golova
P

Pb

pre gotovo 2 godine

Džaba nama penalii i sve kako klubu kao sto je Partizan sme da dozvoli cirkus u zadnje 2-3 sezone da se posle malte ne svake utakmice dovodi upitanju regularnost i dali je bio penal ili nije umesto da se uozbilje u organizaciji kluba oni se prepucavaju sa vam, da nje nama igra lepa da igramo napadački fudbal a ne seljački,stoper izbaci loptu preko pola pa po uvati uvati ne bi se pričalo o varu uopšte tako da budemo objektivni i realni sami smo krivi za ovo stanje najlakše je reci u Srbiji pokradeni smo država je uz njih i te gluposti a uprava i stručni stabi igrači su drugu crnogorsku ligu BRUKA.
I

Ilica

pre gotovo 2 godine

ja garantujem za pojačanja
G

Gost 2

pre gotovo 2 godine

ovo se treba uefi poslati ovo nije normalno sta grobari rade kradja nenormalna !!!!!
S

Skeptik

pre gotovo 2 godine

A tek drugo kolo. Kakva li nas otimačina čeka nadalje
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Samo do derbi i tu im je kraj !!!
K

Kontraš

pre gotovo 2 godine

Do derbija i tu im je kraj !
L

Lola Cg

pre gotovo 2 godine

Ako nije sramota da ovako otimamo bodove onda neka otimamo
T

Tavah

pre gotovo 2 godine

Da je Stanoje znao da VAR od ove sezone radi samo kad Partizanu treba, ne bi otišao 😂
U

Uno

pre gotovo 2 godine

Najavio sam da bi broj penala mogao da premasi broj utakmica.
M

Malo grobarče

pre gotovo 2 godine

Čiko, čiko ka' će penal ???
R

Reč je reč

pre gotovo 2 godine

Nezgodna situacija.Drugo kolo a već iskoristena pomoć prijatelja.😂😂😂
G

Goleri

pre gotovo 2 godine

Autoru teksta prvi penal nije sviran zbog odgurivanja Vujacuca vec mu je igrac stao na nogu sto se jasno vidi, budite obejktivni to vam je posao bez obzira o kom timu pisete.
C

Cane1

pre gotovo 2 godine

Bruka i sramota.Prvenstvo samo sto je pocelo ,a vec ovalo bezobzino potkradanje jedne i spasavanje druge ,koja se po ko zna koji put nepravedno izvukla.Ovaj poslednji penal spada u rubriku "vjerovali ili ne".FS Srbije je stjeciste kriminala ,lopovluka,mafije i svega onog sto predstavlja "drugu stranu zakona".Da se razumijemo nije to od juce ,bilo je toga i u vrijeme stare Jugoslavije,ima toga i "velikim "fudbalskim nacijama (pogotovo u Italiji),ali ovo god nas je posao za drzavne tuzioce (ako i oni nisu u tom kolu,pitanje je).Covjek pripremi ekipu ,ona odigra odlicno i nadigra protivnika u svim elementima fudbalske igre ,a onda sudije na najpodliji nacin uniste sav trud.Na kraju ne mogu da vjerujem da ljudi kao ovaj komentator godinama prenosi Partizanove utakmice,a da u skoro svim tim utakmicama "tendeciozno"navija za njih ,a da niko ne reaguje.I to je jos jedan od pokazstelja "potpunog ludila ",koje na zalost nikako da nas napusti.
M

Majstore

pre gotovo 2 godine

Za sve si u pravu ali ubo si u centar za ovog njanjavog komentatora Munju.
K

Kako vas nije sramota

pre gotovo 2 godine

Na dve utakmice 3 penala za veliki klub i posle "zvezdanaesterac" hmmmm
G

Gost44556

pre gotovo 2 godine

Izjava Gospodina Sivica sve govori. Da li bi bio penal da je obrnuto bilo. Var ima a ne gleda se. U svakoj ligi kada je nadoknada i da nije gleda se var u sumnjivim situacijama. SAMO U SRBIJI NE. sudije suspendovati do kraja polusezone takodje i var sobu koja se nije oglasila.
G

Gunđalo

pre gotovo 2 godine

VAR je potvrdio oba penala
@

@Gundjalo...

pre gotovo 2 godine

mozes nesto objasniti nekome ko ima bar malo mozga, u protivnom mozes fo sutra da objasnjavas, opet ce krajnji rezultat biti isti.
b

bbfbf

pre gotovo 2 godine

@Gunđalo @ Tu i jeste problem sto onaj ko sedi u VAR sobi je po nekim parametrima ispod glavnog sudije i ne sme ili nece ili je dogovor takav da se ne oglasava. Svejedno ali vec smo jedini u Evropi obesmislili VAR jer jedini nemam obraz niti srama mislim na suduje da ono sto svi vide da nije penal oni opusteno sude kao da jeste. ALi sve je to odraz drustva i nemoj da nas cudi sve ovo jer takvi ljudi bez morala su IN DANAS u Srbiji ali bili su i juce
G

Gostttt

pre gotovo 2 godine

Igra se dok partizan ne da gol hahaha namestaci
b

bsj---

pre gotovo 2 godine

navijam za crno bele.lusa igra.bod puna kapa.radnicki bio bolji.tanka igra svih lose.penali su bili ali nismo zasluzili bod.prst na celo treneru,bas mnogo taktickih gresaka mnogo za ovaj nivo.sve linije zakazale ali sve-ko zna zasta je ovo dobro?
A

Alooo

pre gotovo 2 godine

Ljudi moji gledao sam od 55 min pa mi nismo imali pasa da valja ovo je bruka onaj golman pa on nije ni za crnogorsku ligu jadno bas jadno
G

Gost4

pre gotovo 2 godine

Ni 7 dana se nismo nadali da mozemo do titule, ovo znaci kraj da Zvezda uzima titulu, vise srece do godine moj Partizane.
O

Ok

pre gotovo 2 godine

Ovako ce biti i u kosarci. Rekoh oni titule osvajaju pre takmicenja i upregnu se sve sudije, novci, mafiozi i onda dodje Zvezda i obrise gumicom sve.
K

Komedija

pre gotovo 2 godine

Nedosuđen drugi žuti Filipoviću, nesuđen crveni Zdjelaru, poklonjen penal u nadoknadi. Misija ispunjena.
T

Ttšp

pre gotovo 2 godine

Partizane,neka te je sramota!Nećeš ništa osvojiti ni ove godine 😂
Š

Šta uradi to Nolane Smithe ??!

pre gotovo 2 godine

Prvi ukraden bod u sezoni, pljačka trećeg Rajha ...
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Čitam negativne grobarske. Nije mi jasno sto ste nezadovoljni. Odličan rezultat, možda i previše dobar rezultat u odnosu na igru Partizana. Da se Zvezdi isto tako desilo ja bih slavio i ružno bih se osjećao zbog navucenog rezultata.
T

Tante za kukuriku

pre gotovo 2 godine

Sve će to sudija pozlatiti
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

И да а други жути за Филиповића,већ у првом?
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Marković i Šehović mogu da igraju u Teleoptiku,a ovaj Andrade samo služi da izvodi kornere,to je mogao i ekonom,bar bi bilo besplatno.
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Bolje bi odigrao Stanoje iz Montevideo Bog te video hahaha
A

Assistent

pre gotovo 2 godine

Bravo za Radnicki,prvo za utakmicu iz prvog kola a sada BRAVO i za prikazano veceras,napokon jedna ekipa u ligi koja ce igrati ofanzivni fudbal,fudbal za uzivanje publike na go vise a ne kao do sad vecina ekipa ...samo da se ne primi go...i puno srece Nislijama u Evropi jer ovo mirise na dobro....Napred Radnicki
T

Tuga

pre gotovo 2 godine

Zbog ovakvih meceva nece biti ovoliko publike na drugim utakmicama radnickog,poginuli momci a dobili ovo za uzvrat…tuga
q

qurchlus

pre gotovo 2 godine

Komedija od sudije. 2 ce Ena za partizan, ni jedan nije dosudio.
A

A dje je

pre gotovo 2 godine

Onaj azerbejdzanski toni kroos
d

dr. hyypia

pre gotovo 2 godine

Za cega sluzi var? Nije bio penal u nadoknadi! Partizan poceo sa kradjom vec u 2 kolu. Dokle vise ove bruke bree???
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

u pravu si ...kradja ..Partizanu kod 1:1 neopravdano poništen gol...
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Naravno da je bio penal u nadoknadi, čovek mu je otvorio lobanju. S druge strane golovi Radničkog neregularni jer su bili iz ofsajda.
D

Darko55

pre gotovo 2 godine

Nece biti lako, bice jako, bice opasno. Kec u Nisu
S

Stidi

pre gotovo 2 godine

se bre!!!
M

Miksea

pre gotovo 2 godine

Kakva lobanja, čovek utrčao u kazneni, upleo se u noge protivniku i pao. Više sreće nego pameti.
M

Mauro Tasoti

pre gotovo 2 godine

Pre neki dan na pitanje da li ce Partizan umesto Milovanovica dovesti novog spica Stolica odgovara da Partizan ima dosta igraca koji mogu da daju gol i da se moramo ponasati racionalno sa trosenjem para.Potpuno diletantska izjava kad se vidi da osim beka Urosevica niko nezna da da gol.I ova igra u kojoj ucestvuju i golmani je cist promasaj jer igra nogom obojice golmana Partizana je ocajna.I ovi penali mada su vise opravdani nego sto nisu ipak ne treba da bude nacin na koji ce Partizan da osvaja bodove.Po ovome danas izgleda da ce se Stolica tesko duze zadrzati u Partizanu i da cemo,mada to zvuci tragično zazaliti za Stanojem.
M

Moram priznati

pre gotovo 2 godine

Sivic nije los trener... Izgurao opstanak prosle sezone, sad mu ekipa igra vise nego zadovoljavajuce. Zelim im da naprave cudo i da se plasiraju u evropu, velika bi to stvar bila za nas fudbal.
N

Na zalost

pre gotovo 2 godine

U odbrani je Radnicki bio naivan,imali su dobijenu utakmicu ali nisu umeli da je zatvore. Trebalo je da znaju da ce ovaj jedva čekati da svira drugi penal.
w

wien

pre gotovo 2 godine

Sivke najjači trener..
L

Lajunkie

pre gotovo 2 godine

Nije više Lalat?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Da se ne lazemo - penali su cisti! I jedan i drugi! Ali ono sto bode oci je to sto su oba penala ocigledno namerno napravljena! I za to treba da se salje UEFA-i. Jer je neverovatno da isti igrac pravi u dve ekipe 4 ocigledno namerna penala u korist Partizana!

Bojank91

pre gotovo 2 godine

kako 4?
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Dva danas, dva kad je igrao za Metalac.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Protiv Crvene Zvezde isto prosle sezone jedan igrac sa ledja vuce mislim da je Katai bio ali nisam siguran na startu utakmice i to je taj igrac da li Katai,da li je neki drugi bio okrenut ledjima ali za to nisu krivi ni taj vas igrac ni Partizanovi igraci a da li su penali u oba slucaja bili?Sto kazes ti cista penala u svim tim situacijama.Radnicki neka bar malo ovoga pokaze u evropi i bice dobro za sve nas.Sportski pozdrav!
J

Jan

pre gotovo 2 godine

E moja Srbijo
A

Aman

pre gotovo 2 godine

Jel' to Partizanu opet neko obećao da će biti šampioni kao što je Stanoje pričao samo da ima obećanja, pa ovi samo što ne ujedaju protivnike i sudiju i što im iste sudije donose bod.
V

Voxxi

pre gotovo 2 godine

Al Mladjovic u ulozi osiguraca da Partizan ne ostane bez bodova.
h

hulkdelija

pre gotovo 2 godine

Jedva cekam derbi, da vidimo kako Bukari prolazi pored bekova partizana
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

U derbiju ce neki novi Mladjovic da nametne kriterijum koji koji odgovara slabijoj ekipi, a to je Partizan, tako da od Bukarija i tecne igre nece biti nista.
M

Maljevic

pre gotovo 2 godine

Katai opet neće da pokaze zmigavac..

kln

pre gotovo 2 godine

Nemoj druze o bekovima mi imamo samo gobeljica
h

hulkdelija

pre gotovo 2 godine

Sehovic je gori od Gobeljica, koliko sam video.
T

Trener

pre gotovo 2 godine

OVO JE SRAMOTA RADNICKOM SVAKA ČAST BRUTALNA KRADJA.
S

Srbija 1990

pre gotovo 2 godine

Sta prvenstvo već zavrseno !? Toliko o moćnom Partizanu :)
h

hulkdelija

pre gotovo 2 godine

Treneru partizana izmice stolica
T

TraJan83

pre gotovo 2 godine

Krenuo Bjeka vec od drugog kola da postavlja stvari kao nekad Tole...
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Da li ovo navijači kluba koji ima najviše penala na svetu pricaju o postenju, kluba koji u 4 godine ima isto toliko i kikseva, kluba na cijem stadionu ne radi isti ovaj var, kluba koji ima najviše filijala u istoj toj ligi, ligi u kojoj se pobednik zna a da liga nije ni počela, gde sudije sviraju penal izvan 16 metara.. Da li vas je sramota bar malo? Kad tad ce vas stici sudbina OFK Beograda a do tad zivite u "oblacima" i skrivajte se tamo gde se nikad ne bi skrivali.
A

Ajdee

pre gotovo 2 godine

Ti si pošten pa nam kaži je li ono bio penal u nadoknadi i gde je kontakt
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

Ај само ово ..свака част,кад вама против тсц-а није радио вар,нисте играли... Аааа да ...играло се. И да Зета,Металац,Хајдук Кула итд
G

Gostpoipoi

pre gotovo 2 godine

A sto nas ne pobediste neku, pa da kiksnemo? Prosle sezone smo vise kiksirali od vas, ali dzaba, ima i taj derbi... 😁😁😁
O

Otrezni se

pre gotovo 2 godine

sta ti je?
c

cccc

pre gotovo 2 godine

Fotelja odnosno stolica što uskrati Natka penaltka da čovek bude na čelu liste strelaca ili forsiraš Rikarda ričija.
M

Milojko Arsenic's

pre gotovo 2 godine

Da li ovo navijači kluba koji ima najviše penala na svetu pricaju o postenju, kluba koji u 4 godine ima isto toliko i kikseva, kluba na cijem stadionu ne radi isti ovaj var, kluba koji ima najviše filijala u istoj toj ligi, ligi u kojoj se pobednik zna a da liga nije ni počela, gde sudije sviraju penal izvan 16 metara.. Da li vas je sramota bar malo? Kad tad ce vas stici sudbina OFK Beograda a do tad zivite u "oblacima" i skrivajte se tamo gde se nikad ne bi skrivali.
G

Gostčić

pre gotovo 2 godine

Dosadan si više... Naši i vaši penali ne mogu da se porede!pogledaj pri kom rezultatu i kojem minutu su svirani... Otvori oči
N

NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

Planiraju li osobe koje vode klub konačno da podnesu ostavke?
I

Idemo dalje

pre gotovo 2 godine

Stolici je otpala jedna nogica..Za sada..Cekamo sledecu
h

hoklica bojsi

pre gotovo 2 godine

Nemoj tako surovo)))
o

opaaaaa

pre gotovo 2 godine

Ivice kazi nesto.
K

Katastrofa

pre gotovo 2 godine

Sir Oliver iz Humske.
G

GostRider

pre gotovo 2 godine

Koliko sam sad nacuo,Zvezda sprema snimak da salje u Uefa....Ozbiljan sam videcete ovih dana.Nista nece da promeni ovaj rezultat ali da se ubuduce ne sviraju nepostijeci penali u 99 min.
F

Figueroa

pre gotovo 2 godine

Brutalno je Kosanovic rekao prije prvog kola "Zvezda je vec prva,ostali ce se vec poredati nekako"...al sace Ico Iliev da servira neku bombuuuuu
S

Sale Kg

pre gotovo 2 godine

Crno-belo zlo ne spava. Bilo bi dobro da ga neko uspava kako se ne bi povampirilo!
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

A na Areni "objektivni" novinari samo izvlace tzv. sporne situacije u korist Partizana u nastojanju da relativizuju brutalnu kradju u Nisu.
N

Nend1246

pre gotovo 2 godine

Arena nema novinare. To su neki rođaci i stranački botovi koji vole da su na televiziji veze oni nemaju sa novinarstvom.
D

DzoniRS

pre gotovo 2 godine

Partizan duplo golo, apsolutno nista odigrali nisu, ni ovaj bod nisu zasluzili. Cestitke Radnickom, momci su pokidali kako su odigrali! Apsolutno su zasluzili pobedu. Cak i protiv Zvezde su bili odlicni, samo nisu imali srece da daju golove. To sto je na kraju nereseno, mogu da zahvale samo ubacenim elementima, od kojih se najvise istakao Mladjovic sa dva nicim izazvano napravljena penala. Jos jednom, i kad je igrao za Metalac, pravio je iste ovakve penale za Partizan, cak na jednoj utakmici dva za dva minuta (sudija dosudio samo drugi, jer ni on nije mogao da veruje da ovaj pravi toliko ocigledno nameran penal). I Aksentijevic se bas trudio, njegova strana stalno prazna i otvorena za Partizanove kontre, ali slaba vajda, tu je bio Tolordava koji je igrac utakmice, uhapsio je sve i zatvorio je sve! Stulic se isto trudio da ne uradi nista protiv svoje prave ekipe koju u glavi jos nije napustio. Zdjelar za ono treskanje igraca Radnickog cist crveni. Sve u svemu, odlican Radnicki, ocajan Partizan. Idemo Zvezdo do titule!
G

Goran Niš

pre gotovo 2 godine

Bravo za zapažanja za Tolordavu.... Odličan igrač.
C

Cipiripi LE2

pre gotovo 2 godine

Svaka cast Radničkom, ono sto su pokazali u pripremama to su dokazali i protiv Zvezde i protiv Partizana da igraju ofanzivni, brzi, fudbal na gol vise, ovakvom igrom prolaze u evropi sigurno
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Neka bar deo ovoga pokazu u evropi da daju doprinos koeficijentu i bice dobro.Realno jesu bili bolji danas i da su one sezone sa Lalatovicem igrali upola ovako verujem da im jedan jedini covek ne bi nista zamerio.
T

Trile656

pre gotovo 2 godine

Gdje Fejsa
k

komedija

pre gotovo 2 godine

Partizan je velika komedija od kluba radnicki bolji terzo reaguj i uzmi ovog malog mitrovica opasan je potencijal koji moze mnogo da napreduje
h

h00die

pre gotovo 2 godine

Radnicki prijatno iznenadio. Sivic radi sjajan posao u Nisu, reklo bi se na osnovu obe dve utakmice. Veceras tecna, prodorna, kreativna igra na gol vise. 3 gola, 2 precke i jos par dobrih sansi. Mogli su 5 golova dati bez problema. Partizan smusen, neorganizovan, nisu veceras zasluzili bod ako cemo iskreno. Drugi penal jako sumnjiv.
N

Nista neobicno

pre gotovo 2 godine

Pocetak je trke za titulu. Sampion se zna. Bar po kvalitetu za tri koplja iznad.

perica gost

pre gotovo 2 godine

Radnički odigrao odlično , ne razumem rezon da naprave dva penala - verovatno adrenalin. Sehovic 0 bodova veceras - 2 i 3 gol njegovi. Sve u svemu jako loše - fali CAM ili CF mlad - do 27 god,brz i dobar sa loptom i naravno pismen golman. Igre više manje nema , klupa tanka Fejsa otišao kod kozmeticara , natko na 30+ stepeni ne može da diše , Mening i dalje isti uradi sve i upropasti na kraju- lopta za rikarda nema , bonusi ne mogu da vade priču - možda ovaj belić i nije loša varijanta da ne trpimo napad bezveze sa bonusom. Biće teško stići velike majstore opsene - sudije su videle da nema izbora nema leba ove godine - da nije VAR ne bi bilo ni penala. ( žuti pa crveni za levo krilo radničkog da ne spominjem na kraju - lakat vujačić , pa nareno rusenje sehovica) U prava da dobro odredi kesu inače biće bitka za 3-4 mesto
R

Rasputin

pre gotovo 2 godine

Sudije treba bre da bude sramota sto nisu svirali min 3 penala za Avangardu… to sto nisu Filipovicu dali drugi zuti na kraju prvog poluvremena nije dovoljno… Ali eto steta, jer ni sa ovako maestralnom igrom uz ocigledno sabotiranje od strane sudija necete moci do titule ni sa 101 bodom…
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Strasni su ovi vasi hoklica bojsi nema sta))) Samo ih veceras upropastise sudije....
D

Djomlaxxx

pre gotovo 2 godine

Kad (ne) moze sudija, pogura protivnik.
c

cobe1985

pre gotovo 2 godine

jadno, zaista jadno ponasanja prvotimaca partizana. tolika nemoc, toliki pritisak na sudije da je to nevjerovatno.ovo ponasanje traje jos oliz doba ludog stanoja i postala je redovna pojava na njihovim utakmica.a kakav je ovo sudija kada dopusta da mu se unose u facu i govore grozne stvari. jadnik koji ne zasluzuje da sudi ni cetvrti rang. penal u 97 da ne komentarisem
Z

Zivorad

pre gotovo 2 godine

Svaka cast stoperu radnickog. Tako se bori za partizan. Da su i ostali u radnickom igrali tako gde bi nam kraj bio
G

GostizCacka

pre gotovo 2 godine

Zasto lupate Vujacic i Zdjelar zasluzili crvene u 55.minutu...bice grobari ovo laganih 10+ za Czv sad aj placite....
G

Gost....

pre gotovo 2 godine

Kao grobar koji će da pokloni nekom sinovu i moju godišnju, minimum da će biti tolko na polusezoni......ovo je već prevrsilo svaku mestu sta nam rade
C

Cccc

pre gotovo 2 godine

Izvinite molim vas ako je neko verovao da će uvodjenjem wara biti nešto regularnije ovo prvenstvo debelo je naivan. Pa u toj war sobi sede neznalice i navijači sudije kao i onaj glavni ili pomoćni na terenu sve je to isto djubre i ovdje nema sreće bez stranih sudija. Ko imalo prati evropski fudbal da ovakvi penali nikad nebi bili svirani.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Sta vas briga imate Nanelija))))))) Heheh cuj Naneli)))))) Sta li je to majku mu??))))))))
N

Napredna Srbija

pre gotovo 2 godine

Ko ima oči - nek vidi. Partizan je sudijsko mezimče.
M

Miksa 1991

pre gotovo 2 godine

Prijatno me je iznenadio Radnicki. I protiv Zvezde i veceras portiv Partizana igraju napadacki cak sta vise nema bunkera na 3:1 sto je cudno za timove iz nase lige. Realno su veceras yasluyili da pobede
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Dali ce neko posle ove sudijske kradje odgovarati. Mislim da je vreme da se Partizanove utakmice prestanu javno prikazivati, jer ako mazu i lazu onu skupinu nadr..iranih klinaca koji kao nesto vole klub, ne mogu lagati celu sportsku javnost. Ovo je bilo toliko providna kradja da nem moze biti providnija. Sta treba Zdjelar da uradi da bi dobio crveni karton, da ubije igraca na utakmici, ili bi mu se i to oprostilo. A u sudjenju je tuzno i pricati, dva nepostojeca penala, i sve ostalo sto je dopusteno samo pokazuje ko nam vodi fudbal.
Б

Блок

pre gotovo 2 godine

1.Добар Раднички,били су и у првом колу. 2.Играју нападачки и имају доста занимљивих играча од Голмана,штопера из Грузије,Митровић,Димић,Петров опасан итд итд итд,тренер браво 3.Какве пенале направи лик.. први страшно,други гура га на 18м а сруши унутар 16...ал је и гол дао 4.Здјелар мма потез,коментатор говори обратите пажњу на Аксентијевића...па онда наставља,Здјелар долази до судије критикује га и говори ово је све због тебе...нереално ко је коментатор...а мма потез није ни прокоментарисао итд 5.Раднички као да се збунио на 3-1 ,сви иза лопте да отаљају посао као да је 90-ти а не 60-ти минут...а имају крила добра,а Партизан грогиран и још морају да играју високо...ал добро. 6.Столица већ кренуо са алиби причом,очекивано 7.Раднички да настави овако,па можда буде и публике на мањим мечевима кад играју кући и терен да промене,у стадион да уложе и овакве играче да доводе 8.Партизаниви бекови су...и Звезда уместо то да користи,ми на сто дербија без игре 1 на 1,Бен не покуша ништа,јер нема дриблинг...Катаи и Иванић на њихове бекове 1 на 1 ,разбили би их 9.Раднички готивни дресови
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Radnicki zasluzio ovde pobedu, i to ubedljivu. Partizan prakticno jedan sut iz igre i dva penala. Onaj drugi je produkt konstatnog pritiska igraca Partizana na sudiju u drugom poluvremenu. Pao je na pritisak i odatle malo povlacenje svira kao penal. Zdjelaru oprosteno nekoliko zutih kartona. Covek i ne skace na visoke lopte, samo pusti protivnickog igraca da skoci i onda ga gurne u skoku. To je ocigledan pokusaj da povredis protivnika i zuti karton.
x

x c

pre gotovo 2 godine

Crveni za Zdjelara penal drugi nije bio.
G

Gostiona

pre gotovo 2 godine

Mene je sramota kao Grobara zadnjeg penala i remija... realno su nas nadigrali! Stolica i uprava napolje!
H

Hhlm hm

pre gotovo 2 godine

Prenesite izjavu Sivića. Objasnio čovek.
X

XD

pre gotovo 2 godine

Sudije i u ovoj sezoni nastavljaju torturu nad fk partizan. Svi ispred skupštine. Jel moguće samo dva penala a ušli su u šesnaest bar pet puta. Pravda za partizan!!!
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Šta će tek TSC da im radi hihihihi
G

Gosthjk

pre gotovo 2 godine

Sklonice sez kao i do sada
:

:p

pre gotovo 2 godine

Sudija je pokrao Partizan, nije mu udelio još jedan penal
R

Ranko D

pre gotovo 2 godine

Kakva seljačka ekipa i seljačko ponašanje, sramota. NI P od PENALA, katastrofa... Zdjelar i kompanija za beton ligu !
N

Nepm

pre gotovo 2 godine

Par utisaka sa meca: 1. Radnicki u ovom momentu deluje kao spremnija i bolja ekipa od Partizana, pokazali su da su odlicni i prosle nedelje na Marakani samo je izostalo malo srece. Grobari da malo promuckaju glavom i prekinu sa kuknjavom, jer bi trebalo i sami da vide da su prosli kao kroz iglene usi veceras 2. Ambijent iznad proseka, fina utakmica, sto vise ovakvih ekipa bi bilo super, sto bismo dobili skracivanjem lige gde bi ono sto valja migriralo u timove koji ostanu u ligi i samim tim povecali kvalitet. Takodje tereni stadioni i marketing ,liga bi mogla super da nam izgleda sa 10-12 ekipa, kad bi se ocistila bagra i posteni ljudi vodili fudbalske institucije(sto se nazalost nece desiti) 3. Kad je prosle godine krenulo da se pise o Mitrovicu mislio sam da je klasicna medijska/menadzerska prica medjutim momku svaka cast igra sjajno i samo tako neka nastavi. 4. Nevezano Zvezda ili Partizan sudije i citava organizacija jednostvano nisu dorasli ozbiljnom takmicenju
G

Gost15

pre gotovo 2 godine

Pa, ovo je strasno. Vec u drugom kolu su poceli sa kradjama!!!
А

Ађутант

pre gotovo 2 godine

Срамно суђење.Још срамнији коментатор.Имаш ли очи човече?Ни п од пенала.Све ми се чини да ће Партизан иступити из лиге Никако му не иде....
G

Gost Pele

pre gotovo 2 godine

Da li je Andrade pretrčao više nego prošli put? U drugom kolu zbogom titulo, to samo vi možete.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Zvezda će kazniti ovaj kiks Partizana. Znaci od drugog kola idemo na +2,a taman sam mislio da će biti interesantno prvenstvo kad ono osvoićemo prvenstvo već u julu mesecu.

Delija

pre gotovo 2 godine

Prvo kolo penal poklonjen, sada moraju sudije da vade avangardu, kako vas nije sramota? Ono kao hoce u LŠ zele titulu, a realno nisu ni u 4 najbolje ekipe. Vec 2 poklon penala za dva kolo i dva boda poklonjena.
E

Eh

pre gotovo 2 godine

Svaka čast za Radnički, da nije Mladjovića lagana pobeda Radničkog. Sivić koji im kaže kako će da igra, kaže im sastav i ne mogu da ga pobede. Njima fali napadac golgeter, jedan iskusan štoper uz Toldoravu (npr Frimpong ili Ćirković) i jedan kapitalac poput Luke Ilića. Još kad se vrate Škrbić i Jamkam...
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Ugnjetava ih država, pravilo je da se izmisli još jedan penal dok Partizan ne pobedi
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

2 penala hahaha.. Nisam bio u mogucnosti gledati čitavu utakmicu, ali ovo sto sam vidio bolje da nisam ni vidio. Nikakve organizacije. Ovaj drugi penal nisam uopšte vidio na ponovljenom snimku kako treba. Pitam se jesu li ovi iz VAR sobe uopšte gledali. Partizan nezasluženo izvuce bod. Jadna naša liga i jadni li nam bodovi od Partizana u Evropi.
J

Jovan 84

pre gotovo 2 godine

Jad,cemer I tuga od igre.Titula izgubljena u July,toliko o kvalitetu ekipe,trenera.Glavni krivci za ovo stanje su Vazura I Vucelic.Uprava napolje!!!
i

iskren zvezdas

pre gotovo 2 godine

Ljudi mi u nase dvoriste. Mani se vise komentarisanja protivnika. Vidite da je njima najteze i da ne znaju gde biju samo im jos mi falimo
p

peki 2

pre gotovo 2 godine

I sta kaze strucnjak Polica ?

Bojank91

pre gotovo 2 godine

4:0 za Radnički realan rezultat. Brutalna krađa
P

Prcoje

pre gotovo 2 godine

Šta imaju Savo i Stolica zajedničko?Predaju titule u drugom kolu!
K

Koan

pre gotovo 2 godine

Da proslavimo titulu...
g

gost88

pre gotovo 2 godine

Ej ali pazi foru, Stolica nije trener ni dva cela kola. pitanje novinara o kisku: Pa znate sta, uticao je na rezultat neki spoljni faktor. Prava izjava jugoslovenskog dramskog drustva kao i Vujosevic, Stanojevic,Milosevic,Rasovic, to place i kuka cia bia od 2 kola, ej od 2 kola covece :))
s

stidis li se

pre gotovo 2 godine

Zeljko Panticu. Sad ces ti da napravis u svojoj emisiji spin da je u stvari Partizan pokraden a ne Radnicki. Ali nije stvar u tebi, zna se ko si sta si. stvar je u onima koji ce u to da poveruju.
Z

Zaim

pre gotovo 2 godine

Sta se ovo desava sa sudijskom organizacijom?Ovo je cirkus,sta treba Zdjelar da uradi da dobije crveni ?Ova igra Partizana je za beton ligu.Ovome se mora stati na put.
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Oba penala cista ko suza za faulove u kaznenom prostoru,gledao se i VAR,sve je tu jasno.Mnogo faulova,izlezavanja,svadja,izmena,prekida,kad se sve to izracuna nadoknada uopste nije iznenadjenje ali naravno "postenjacine" ce uvek tu da budu da objasne njihove istine ali se nece usuditi da objasne kako to ovaj "trener" poput mnogih drugih nema takmicarski motiv protiv njih a Protiv Partizana ide na sva tri boda kako i treba da igra svaki klub.Sehovic direktno odgovoran za dva gola a umalo nije jos neki bio zbog njega,Radnicki je danas bio bolji tim a Stolica od kada je dosao ceka pojacanja koja mu se obecavaju za tri dana pa posle tri dana jos tri i u krug a posle ce on biti kriv naravno za sve ako krene lose a ne ovi banditi iz uprave a ovi bez motiva u Beogradu neka odigraju bar jednim delom ovako protiv Maltezana pa da dobijemo neki bod u evropi i od nekog drugog kluba.Iskreno se nadam da ce Diabate biti spreman za svaki naredni mec,Rikardu bas treba podrska a Urosevicu kapa dole,decko je daleko od nekog ozbiljnog fudbalera ali koliko trci i koliko se bori uvek mu se to isplati i coveku svaka cast!Napred Partizan!Uprava napolje!
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Молим? Чиста? А црвени Здјелару да ли ке био чист?

rty

pre gotovo 2 godine

Sta je taj VAR gledao kad je Zdjelar pokusao da ubije coveka? Verovatno nije radio a i sto bi taj decko moze i utoku da izvadi nista se ne bi promenilo. SRAMOTA!
X

XD

pre gotovo 2 godine

Ti si kao majka čije dete dobije jedinicu a ona kaže "moje dete sve zna, mrzi ga profesor". Lepo je rekao Sivić. Interesantno bi bilo videti da li bi se to sviralo Radničkom.
K

K1996

pre gotovo 2 godine

Pogledaj sledeći put utakmicu, pa onda pričaj. Znao bi da su imali 3 zicera u prvih 10 minuta. Mada, kome pričati...
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Protiv zvezde da su imali bar malko sreće trebali su dati 3 gola, a kažeš igrali bez motivacije 🤣 Pa igrali su na marakani, sad pred domaćom publikom. Normalno je da će igrati agresivnije kod kuće.
A

Alo bre

pre gotovo 2 godine

Mislim da je ovaj komentar pisao komentator arene licno, radnicki je ovako igrao i protiv Zvezde samo sto je promasivao i pogadjao precke a i Zvezda je ozbiljniji i bolji klub od partizana… i usput sudija je radnicki ozmasakrirao a sve zbog gromade…
B

Big Lebowski

pre gotovo 2 godine

Druže, Radnički je mogao Zvezdi da strpa tri komada za pola sata u prvom poluvremenu, Zvezdu je samo sreća spasila toga a ne motivacija trenera Radničkog. Ali ti pričaš šta tebi odgovara. Naravno o dva bedna penala za Partizan danas, ne pričaš. To Radničkom nikada ne bi svirao.
Z

ZDj

pre gotovo 2 godine

Pa ti si slep kod očiju samo to mogu da ti kažem,sudija vam je poklonio bod,oprostio vam je drugi zuti tj crveni karton i poklonio drugi penal.
G

Gost123

pre gotovo 2 godine

Hahahahhahaha, druze idi gledaj Nanelija)))
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Ovaj Vini je patoloski lazov. Gde je crveni za Filipovica u 45' minutu kod obecavajuceg napada Radnickog? Gde su kartoni zbog konstantnog mobinga sudije od strane igraca Partizana koji su ga u buketu saletali od 1. do 90. minuta? Penal u 96' nije bio i isti sudija nikada ne bi svirao penal za Radnicki da je sutuacija bila obrnuta.
s

sale1

pre gotovo 2 godine

ti si gledao snimak sa neke utakmice od ko zna kad.Definitivno tebi nesto fali!!!!
V

Vini Gogniti!!!!!!!!!!!!!

pre gotovo 2 godine

Njihov trener je sam rekao da nema takmicarski znacaj i motiv protiv vas,Zdjelar je zasluzio crveni ali nije jedini igrac koji je zasluzio,bilo ih je i u Radnickom materijal za crceni karton a vama ostalima nema potrebe da odgovaram kad sve znate,na kraju krajeva pitajte Terzica i Covica da vam sastave neko saopstenje koje cete sledece da naucite napamet i pisete ovde jer kako bi drugacije,samo je vasa rec istinita
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Vini idi prati zensku odbojku. Radnicki je gostima protiv Zvezde mogao dati 4-5 golova ali su pogadjali grede i Borjan branio. Zvezda je dobila 4-0 jer je realizovalia svoje sanse ali je realan rezultat trebao biti 4-2. Sa druge strane vi sa Javorom ste odigrali sklanjalicu minulo kolo. Oni su u drugom poluvremenu pustali vase igrace da se setaju u protivnickih 16 metara. Imate preko 30 utakmica sa istima, i nikada vas nisu pobedili. Ovo danas sa Radnickim je eklatantan primer tendencioznog sudjenja u korist jednog kluba. Sudjenja koje degradila domaci fudbal.
С

Столице

pre gotovo 2 godine

Немој Марка Живковића да убациш, убаци дете у ватру, браво... Пробај га на још 5 позиција лагано...
G

Gost na planeti

pre gotovo 2 godine

Nezasluženi bod Partizana?! Da je suđenje bilo kako treba bar 2 igrača RN ne bi dočekali 60 minut.
S

Sherlocked

pre gotovo 2 godine

Ova sezona ce biti jos gora sto se sudjenja tice.. Sramota.
G

Gost56

pre gotovo 2 godine

Бивши играч партизаиа Штулић им поклонио контру пре пенала.
N

NAPOLJE

pre gotovo 2 godine

Gde je Partizanu vrhunski golman? Gde je Partizanu drugi centarfor? Gde je Partizanu klupa? Koga smo danas imali na klupi ko može da uđe i napravi razliku? I najvažnije: zašto je u Partizanu nakon 5 godina bez titule i 3 sezone bez ijednog trofeja i dalje trio: Vučela, Vazura i Iliev? Znaju li oni šta su moral i dostojanstvo? Dosta je bilo kozmetičkih promena. Uprava napolje!
R

Rnic

pre gotovo 2 godine

NIJE SRAMOTA IZGUBITI OVO JE SRAMOTA , 97MINUT PENAL ...DA NE NASTAVLJAM DALJE ... BLAM DRUŽE BLAM
G

Gost jbt

pre gotovo 2 godine

Ovi su mogli dati Partizanu ladno osam komada,tri gola dve prečke,dva puta 1na1 sa golmano,bar tri ozbiljne odbrane golmana.

Radisa Lazic

pre gotovo 2 godine

Ceo zivot navijam za Partizan... Ali verujte mi da sam negde u sebi zeleo da Rikardo promasi penal... Jednostavno poraz bi morao naterati ne samo upravu da shvati da su nam potrebna bolja pojacanja,nego i pojedine igrace koji su u startnih 11 da moraju mnogo vise... I ono najvaznije u svemu ovome jeste da se prestane sa tim agresivnim glupostima kada se gubi... Da dizemo tenzije kada protivnik odugovlaci... Da psujemo pretimo itd jer ljudi rade sve ono sto bi i bilo koja druga ekipa da ima pozitivan rezultat protiv tima kao sto je Partizan... Mi kao nesto nervozni jer ljudi otezu na 3;1... Pa niste trebali da dozvolite takav rezultat pre svega svojom igrom... Sehovic doveden ne zna se vise ni za koju poziciju, a covek oduvek levi bek... A nama samo jos u napadu nije bio... Ne znam vise sta bih rekao...
U

Upravo

pre gotovo 2 godine

I sve nas je vise i vise koji se nadamo
P

Peki30

pre gotovo 2 godine

Bolje sa smo zasluzeno izgubili nego ovako. Ocajna igra, ko rastimovani orkestar. Sredina nepostojeca, igra li taj zdjelar, gde je jos 1 def.vezni. uzas od igre. Grobar BL
E

Evo

pre gotovo 2 godine

ponovo su ošsteceni pa dokle bre vise?
O

Ognjeeeen

pre gotovo 2 godine

Ne znam je l neko primetio kad je pocelo skandiranje 'uprava napolje' lik koji je bio na ogradi odmah uzima megafon i pocinje neku pesmu da se ne bi culo sta ljudi stvarno misle...pravi navijaci Partizana treba da uzmu motke upadnu u prostorije kluba i najure one koji su ga u ovakvo stanje doveli...ovo ne vodi nigde ne treba vise ponavljati...
P

Prcoje

pre gotovo 2 godine

Jedva čekam derbi i demontažu gromade!
A

As72

pre gotovo 2 godine

Ljudi kad je titula zavrsena vec u 2.kolu onda se zna kakva je to liga..sve jasno.

Sliks17

pre gotovo 2 godine

Ovo vise nije ni smesno

Delija

pre gotovo 2 godine

Bravo Nislije, svaka cast na borbi i prikazanoj utakmici. Drugi penal nije bio ali eto mora tako kada igra avangarda. PS: samo avangarda veruje u bajke 😂😂😂😂 ZVEZDA ŠAMPION!
m

markossss

pre gotovo 2 godine

A sta, drzanje za rame sa ledja (i to skoro 3-4 metra ga je neprekidno drzao) i istovremeno kontak pri trku u sesnaestercu je sporan penal?? Pa imate li i zrno obraza cigonjeri ?
Z

Zvezdašpravi

pre gotovo 2 godine

Ali dva penala u 2. Kolu.i 1 u prvom.zar vas nije sramota zebre???pa ovo nema nigde.u 97. Minutu vama sviraju 2. I to nepostojeći penal.zebre, samo da se javite,a nameštate od prvog kola.drugo kolo-treći penal.......
N

Naopako

pre gotovo 2 godine

Sramota! Dva penala, oprosten crveni karton. Drugi penal ne bih komentarisao... Radnicki izmislio fudbal za partizan
s

shulz

pre gotovo 2 godine

Džaba i penali u 97, džaba i po dva, opet nećete titulu vidjeti a ni kup naravno, kad pogledam vas sastav na flashscoru pitam se da li živimo u istom univerzumu kada se vi nadate tituli..
М

Мистер Д

pre gotovo 2 godine

Споменик да подигну овом судији. Ништа друго и не може да буде у оваквој лиги. Не сме да се изгуби нити једна утакмица у овој нашој фарса лиги.
G

Gostxxx

pre gotovo 2 godine

to bi bilo to!!! stolice kao sto sam rekao fo prvog avgusta odlazis, jer ovo nema veze ni sa tobom.. ovo ima veze sa onim sports. direktorom i onim nazovi precednikom
К

Констракта

pre gotovo 2 godine

Како те није срамота после ове срамоте и овог лвази пенала?
G

GostBM

pre gotovo 2 godine

Nerealno kakav pritisak vrše igrači partizana...prete, urlaju, nasrću...sudije ne smejubda ih pogledaju! Užas! Pa kako padaju, kako se bacaju posle svakog prekršaja nad njima, kakve su to filmske scene Gospode Bože. Vujačić, Rikardo...neverovatno.
3

33 titula

pre gotovo 2 godine

Šta reći posle svega,samo jedno a to je LOPOVI.
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

Šteta za Natha što je izašao, mogao je da podigne lestvicu za još jedan nivo. 😅
S

Smehoteka

pre gotovo 2 godine

Mladjovic covek od zadatka fk Partizana. Ovakve penale moze da napravi ili neko ko nije previse inteligentan ili ko ima razlog. 45 minut drugi zuti karton za desnog beka Partizana oprosten. Ako bude regularno, a nije tako pocelo, Radnicki, Partizan i Cukaricki u borbi za drugo mesto. Pozdrav.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Posteno on je takav bio u Metalcu isto, mislim da je jedan ili dva penala napravio pre ovih jos protiv Partizana. Ali mislim da nije namerno, nego mu fali fudbalske pismenosti i osecaja.
@

@Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Znam i za to. Moguce da mu fali daska u glavi. U suprotnom na poligraf. Al ovo je Srbija
C

CaleB pravi

pre gotovo 2 godine

Ovo je necuvena kradja u korist Partizana....Sudija jedva docekao da svira penal, i da osakati Radnicki.
Д

Деда Злативоје

pre gotovo 2 godine

Пре свега честитке Радничком на игри и против Звезде и против Партизана, желим им да само тако наставе. Главни утисак меча је дванаести играч Партизана Млађовић, ако није намерно направио пенале онда бих се забринуо за његов коефицијент интелигенције. Лепа утакмица и надам се да ће их бити још..
g

gost u grlu kost

pre gotovo 2 godine

Ovo je sramota koliko se protezira Partizan u Srbiji. Pa dokle bre vise. Svi su taoci jednog kluba.
D

Don NS

pre gotovo 2 godine

Od napretka....a kad je deponija izgubila poslednji put

milford

pre gotovo 2 godine

Na vreme treba skrenuti pažnju, ako Radnički nastavi da prosipa bodove protiv slabijih rivala ugroziće plasman u evopska takmičenja sledeće godine. Nemo posle bude nisam kazo
Д

Друго коло

pre gotovo 2 godine

три свирана пенала и после кажу сви су против њих. Са њима увек комедија!
K

Kradljivac

pre gotovo 2 godine

Nije bilo vremena za još jedan penal. Šteta.
D

Dre

pre gotovo 2 godine

Smjeurija, na stranu penali, Partizan gubi,unervozili se bukvalno bi davili momke iz Radnickog koji su ih nadigrali.

rty

pre gotovo 2 godine

Samo da cujem do kraja sezone da se zale za PENAL , CRVENI , SUDIJU ili VAR. Sram vas bre bilo obraza nemate samo bi otimali kako u kosarci tako i u fudbalu . Sipaj drzavo za licence i izmisljena zemljista daj im jos 200 miliona nesposobni su sa manje para nesto da urade. MRS!

PsyhoDelija

pre gotovo 2 godine

HAHAHAHAHA. DAJTE IM 3 PENALA...RAZBIO IH NIŠ
G

Gost1234

pre gotovo 2 godine

Imao sam osecaj kao da igramo sa Barselonom haha.Pojeli nas realno.Nismo zasluzili bod Odbrana uzasna.Sredinu nismo imali..A samim tim ni napad..Ako se povredi Rikardo necemo biti medju prve tri ekipe
F

Fudbalski Grof

pre gotovo 2 godine

Veceras bonus 12 igrac za Partizan sudija, kada ne ide tu je penal, ali dobro je bod ovde, pod onde, do polusezone bice dvocifrena predost novog starog sampiona
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Posle VAR-a da se uvede i poligraf!
F

Futsalista

pre gotovo 2 godine

Da l je Zvezda prvak vec posle drugog kola?
I

Istina

pre gotovo 2 godine

Pokidali su ih raštimovali ih izgubio se Partizan olako primljeni golovi.Na kraju sreća i pad snage domaćina.Ekipa Radničkog izgleda jako ozbiljno dokle će to trajati videćemo.
J

Joakim

pre gotovo 2 godine

3 penala 2 utakmice!!! Bravooo Partizane ponosu Srbije!!!

Delija

pre gotovo 2 godine

A ne brt, nije on nas ponos, on je ponos iz komsiluka 👋
K

KomeNdija

pre gotovo 2 godine

Kasno Siviću javili da mora da izvadi Jovanovića iz igre. Svaka čast crno-belima na tri penala za prva dva kola. Kako ćemo da vas peglamo biće uživanje pravo.
m

mr.wolf

pre gotovo 2 godine

Ne mozemo da ih tek tako peglamo. Odigrace na krv i na noz, a nama ce fokus biti nesto sktoz drugo. Ucicemo u njihovu masineriju krljanja, valjanja i plakanja. Znas, igrace kao kad se valjadolid nalozi protiv Reala. Tako rade mali klubovi. Ali, sramota bi bilo ne dobiti ih, makar 1-0.
K

Kradja

pre gotovo 2 godine

Sledeci put makar 3 penala za Partizan, mozda i pobede.
Г

Грдне ране

pre gotovo 2 godine

Каква крађа.. Свака част Радничком, баш добар фудбал играју, заслужили су далеко више од бода, реално
g

gaga crni

pre gotovo 2 godine

nešto nisam vigeo grčeve kod radničkog protiv zvezde. protiv partizana na krv i nož.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Kolko ste platili ovog Andradea da bi vam samo izvodio kornere,sve preko pet hiljada je mnogo.
T

Treppenkind

pre gotovo 2 godine

два пенала!!!!! један у 100мин да се барем један бод украде...
O

Okram

pre gotovo 2 godine

Akk ovaj brat od beka nije oba penala namerno napravio, onda...komedija
O

Ovo je smesno

pre gotovo 2 godine

Nevidjena kradja Sudije i nezasluzan bod.
G

Gost87

pre gotovo 2 godine

Razmišljam šta da napišem i jednostavno ne znam. Da već u drugom kolu sudije moraju da ih čupaju kako ne bi izgubili priključak na startu... Mene bi bilo sramota.
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Isto, ne znam sta bih napisao.... Sramota me.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Tebe bi bilo sramota ali komentatora ne bi da je sudija produzio utakmicu preko 100 minuta i poklonio jos jedan penal za njegov Partizan. U SFRJ ovaj ne bi mogao da izvestava ni na seoskom radiju.

Gradinaboys

pre gotovo 2 godine

Ma oni nama ovakvi kakvi su nisu nikakva prijetnja za titulu. Živi bili pa vidjeli ali oni će svaki gostujući meč ovako da se muče i Stolici predviđam da će izdržati na klupi maksimalno do kraja avgusta. Penali su bili čisti i sudija je bio u pravu kad ih je svirao, ali ih je spasio kad nije dao drugi žuti Filipoviću u nadoknadi prvog poluvremena i to je najveća greška sudije u ovom meču. Takođe sumnjivo je i to da je mislim isti igrač napravio oba penala, i ako nije neka muljaža to se rijetko događa. Ono je bilo početnički i baš tendeciozno.
A

Ab

pre gotovo 2 godine

Hahahhaha ode titula!!! Dva penala, oprošteni crveni kartoni, divljanje igrača... Seoska ekipa.... Nišlije vama svaka čast, zaslužili ste sva tri boda!!!
S

Sashki85

pre gotovo 2 godine

LOL
A

AleksandarCH

pre gotovo 2 godine

Uvek se trudim da gledam neutralno, ali ovo sa Mladjovicem je nevidjeno.
H

Holse

pre gotovo 2 godine

Uzeo čovek pare,bas ga briga..zna da kod nas nadležni dozvoljavaju nameštanja utakmica
G

Gost99

pre gotovo 2 godine

Koliko namestaljke za Partizan i koliko srece nije imao Novi Pazar
!

!

pre gotovo 2 godine

Sram da bude onog sm.ada što je izmislio penal u nadoknadi
G

Gost da

pre gotovo 2 godine

Da je ovo svirao protiv Partizana izbio bi rat.
Д

Дуда

pre gotovo 2 godine

Ово је срамота заиста!да сам партизан стидио би се.Брука и јад.Ово године фк партизан неће бити ни трећи
G

Gostinho

pre gotovo 2 godine

Krenulo već od drugog kola.. Bjeka super liga.
J

Jack Sparrow

pre gotovo 2 godine

Bez bele tacke zavrsili bi ste na 8. mestu ove nase jadne lige
Л

Лукаку 98

pre gotovo 2 godine

Када је ова канта од тима изгубила последњи пут ван дербија?? зна ли ико??
T

TzT

pre gotovo 2 godine

To sam ja rekao isto.Nemaju poraz u ligi, mislim mimo Zvezde skoro 2 sezone pune.Sezonu i po.
p

penaltizan

pre gotovo 2 godine

Tri penala hocu ja
F

Faruk

pre gotovo 2 godine

Ja sam navijaq zvezde radnicki zaslluzuo pobedu.alli jell billu se penalli billu su