(©MN Press)
(©MN Press)

FSS objasnio kako do ulaznica za Evropsko prvenstvo

Vreme čitanja: 1min | ned. 03.12.23. | 16:43

Srpska kuća fudbala neće prodavati karte

Sve je sada poznato: reprezentacija Srbije će na Evropskom prvenstvu sledećeg leta igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

Raspored je takav da će Orlovi premijeru imati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske, potom će četiri dana kasnije u Minhenu igrati sa Slovenijom, dok će, nadamo se, utakmica odluke oko karte za drugi krug da padne 25. juna ponovo u Minhenu protiv Danske.

Izabrane vesti

Fudbalski savez Srbije je nakon žreba objavio i kako navijači Orlova mogu do ulaznica za ta tri meča Evropskog prvenstva.

Prodaja karata počeće sutra, 4. decembra u 14 časova i trajaće do 12. decembra u 14 časova. Ono što mora da se zna:

Ulaznice će se prodavati isključivo preko sajta UEFA, a ovde je link koji vodi ka tome. A, to znači da Fudbalski savez Srbije neće prodavati karte.

Distribucija ulaznica će se obavljati isključivo u elektronskom formatu preko aplikacije UEFA Tickets, koju će svaki nosilac ulaznice morati da instalira na svom telefonu.

UEFA će u januaru 2024. godine slati mejlove sa detaljima za plaćanje, a nakon toga dobiće se potvrda, dok će same ulaznice biti distribuirane u maju/junu. A, QR će se na ulaznicama pojaviti oko tri sata pre početka meča.

Navijači će moći da apliciraju za sve utakmice na turniru, a preko jednog naloga će moći da se dobiju najviše četiri karte po utakmici.

 


tagovi

fudbalska reprezentacija SrbijeFudbalski savez SrbijeEURO 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara