Komentari na vest

FSS otkrio koja četiri arbitra neće suditi 172. večiti derbi

D

Deno

pre 2 meseca

Najbolje bez sudije, pa neka se igrači među sobom dogovore.
B

Batistuta1

pre 2 meseca

Sudija iz Turske,sever voli obrezane😂😂😂😂
P

Pobeda je resenje

pre 2 meseca

Srdjan Jovanovic je jedan od najboljih sudija na svetu covek sa velikim uspehom sudi u sva tri elitna takmicenja.Svetski a NAS sta reci.Sportski pozdrav.
D

Dane Daca

pre 2 meseca

Ja bih stavio da sudi Dejan Delevic.
P

Penaltizan

pre 2 meseca

Opaaa vidi panike i straha medju navijacima sa vojnog pasnjaka zato sto ne sudi njihov covek i navijac Jovanovic haha,a bilo im lepo u Surdulici kad je oteo Radniku cist penal samo da bi Zlo moglo da izbegne poraz ili neresen rezultat,to smo mogli svi da vidimo u TV prenosu!
O

Otac Makarije

pre 2 meseca

Napisa i osta ziv navijac cz evropskog rekordera po broju dosudjenih penala, ali zvanicno i to si mogao da vidis.Ali lakse lupetati, ne placa se porez na to.
i

igokeasi...

pre 2 meseca

....ko god od sudija da bude sudio GUBITE 100% provereno na Marakani,tako da kupite maramice jer i 7-mu godinu za redom nema nista od titule za vas!

Gostimir

pre 2 meseca

Хајде пантери, бежанија у јазбину. Ове године ништа од титуле, има да вас одучимо од фудбала
Б

Баба брка

pre 2 meseca

Мишљења сам да треба да суди Мајо Вујовић или Здравко Јокић.
S

Surdulica

pre 2 meseca

FALIM TE BOZE STO NEMA JOVANOVUCA KOJI JE RADNIKU OTEO CIST PENAL SAMO DA BI NJEGIV JSD POBEDIO U SURDULICI.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ahahaha ahahaha krenula orkestrirana propaganda kako će ih pokrasti sudije. Krenula orkestrirana cika i vika, veštački pritisak. Samo da znate, što više plačete, nama je sve više toplije oko srca. U prvom delu sezone kada ste imali bodovnu prednost, kada ste dva puta u nizu pobedili posle zaostatka na poluvremenu, kada ste pobedjivali tragikomičnim preokretima i penalima u 95+ onda je sve bilo ok, nikakve zamerke i primedbe niste imali na sudije. Čim su osetili da Evropski i Svetski šampion lagano osvaja sedmu titulu u nizu, odmah halabuka kuku lele, najjače je ono kada lopov kaže, držte lopova.
N

Ne

pre 2 meseca

Tupi Vito nego dajte pare Adu da plati Šerifu, ajde pare na sunce.
G

Gunđalo

pre 2 meseca

5 poklon penala od početka sezone, 2 po utakmici....zvezdibo proleće , kradi, drpaj, otimaj
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@@groBARI. Vi ste samo mali jsd partizan. Znam da se jedete zbog toga. Večeras se igra UCL, to je ono što je Zvezda osvojila.
F

F odeljenje

pre 2 meseca

Ko se jede i zbog čega? Dajete sebi mnogo na značaju. Ja vas uglavnom sprdam, a osećaj koji imam prema vama je - gađenje. Ne zaskužujete kao osione režimlije moje poštovanje. I kao mi se bunimo na suđenje, agitujemo za Jopvanovića, a već je stara vest da je njemu poslat svilen gajtan od najvećeg delije ikad. Delegiran je da sudi u Kruševcu. Sve sudije sa vašeg spiska su već delegirane. Čitam i maloumne komentare ( i ti ne blistaš) kako - može da sudi bilo ko-. Pazi to!! Skinem sve neutralne sudije sa konkurencije, a onda može da sudi bilo ko..... mislim naš, jer sad drugih i nema. Težak izbor. E delije, dileje moje malene.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@F odeljenje. Obrni okreni, vi ste mali klub. Kako se ti osećaš sada 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godinu bez pobede u kupu-ligi šampiona??? Kako je to biti komšija Evropskog i Svetskog šampiona???
B

B. Grobar

pre 2 meseca

Ne bih se cudio da glavni arbiyar bude Terzic. Sta je sigurno, sigurno. Vlado Glodjovic? Mnogi se secaju njegovog deljenja "pravde" u 150 derbiju. Trebalo bi da (za svaki slucaj) Terzicu budu pomocnici Mrakic i Babarogic, a cetvrti sudija Goce Popev iz Skoplja.
S

Spremite se

pre 2 meseca

Za kradju veka u korist drzavnog projekta! Grobari ako dozvolimo ovo bez bukvalno gradjanskog rata treba da nas ugase!
L

Leci se

pre 2 meseca

Ej ali gradjanskog rata , Pa dajte taj gradjanski rat da vas ugasimo zauvek ahahahha sta ti buncas.
@

@leci se

pre 2 meseca

Fora je u tome sto od vasih "70% Srbije" nebi skupili ni 10000 ljudi, pocepali bi vas kao bb bojse onomad u austriji, pozdrav iz Beca😉
S

Staromodan tip

pre 2 meseca

Imam suprugu zvezdašicu zagriženu. Svađamo se često oko toga, ali kada padne noć svašta joj lepog radim pod jorganom. Pozdrav zvezdašima.
B

Burek

pre 2 meseca

Leči se pod hitno, ovo je žalosno
a

adfg

pre 2 meseca

To ti samo mislis,pazi da joj ne naudis
H

Hvala Bogu imam inteligenciju

pre 2 meseca

M/ne s.ri. A da sudi Jovanović ti bi bio presrećan. Evo ga, upecao se jedan od onih paniglu-a o kojima sam pisao. Ne može da uhvati poentu onog komentara na koji je replicirao. On i dalje misli da je komentar o Jovanoviću, kao čoveku, osobi. Širinu nema i ne moža da pohvata. Zato mu je Terza Bog. I Bog stvori zvezdasa, da pokaže kako ne valja.
к

ко год да суди

pre 2 meseca

добиће од звезде стан у Београду на води...
M

Megaloman

pre 2 meseca

Slažem se, ali ne blanko. Prvo mora da ga zaradi.
Ш

Шта рећи

pre 2 meseca

Крстим се на сваки коментар гробарских ботова

Gostimir

pre 2 meseca

Једини ботови у целој причи око дербија и на свим вестима о Партизану сте ви. Зна се како ради Вучићева машинерија, само лагано, неће ни ваша довека горети.
S

SrleSO

pre 2 meseca

Crni Milisave, koje je zlo tebe nateralo da nešto "naškrabaš" 🤭 pošto se OVO nikako NE može nazvati pisanjem!? Stvarno mi te je žao iako si navijač komšijskog kluba sa armijskog pašnjaka!!!
?

??

pre 2 meseca

U danasnje vreme kad postoji var nije bitno ko ce da sudi. Pitanje je samo dal ce da sudi posteno, objektivno
L

Lajko

pre 2 meseca

Navijaci Zvezde su nekad imali čast, moral, poštenje...Izgleda da su ih zarazili Terzić, Čović I jos poneko. Stvarno neverovatno da nema 1% navijača koji će da kažu "jeste favorizovani smo", od Gasproma 60 mil evra, 23 mil evra Agrobanka I Marfin banka oprostila dug, zvanicni I nezvanicni sponzori poput Ultra copa i Knez Petrola, priznata titula sa turnira iz 1946 bez učešća klubova iz Vojvodine I Kosova, fantomska firma dala 10 mil evra, naravno bespovratno, FSS I sudijska organizacija njihova, teror dug 12 godina. Svaka čast Kosanovicu i Koromanu koji su to javno rekli. Da li je normalno da jedan klub 12 godina ima budžet veci od svih ostalih klubova zajedno? Ma vama zvezdasima je sve normalno, pa pola Srbije su vaši navijaci, ali vas zato pola Srbije i mrzi. Najbolje da sudi ili bude VAR Marko Ivkovic iz Lajkovca za koga svi u Lajkovcu znaju da je okoreli zvezdas. Tolika nezajazljivost, pohlepa i ubeđenje da samo vi postojite je nezapamceno. Nicija nije do zore gorjela.

Искрено речено

pre 2 meseca

не лупетај
s

sta reci.

pre 2 meseca

Auuu ala si se nalupetao kao pravi grobar sve sto si napisao je jedna velika laz... ALi nista me od vas ne cudi, Pantic je vasa slika i prilika.
T

TD

pre 2 meseca

Kad su imali cast i moral? To je njima strano, to je za njih misaona imenica.
Ш

ШТА РЕЋИ

pre 2 meseca

Гаспром ти је српска фирма а зато се КК партизан финансира од приватника ахахахаххахаха
Е

Е испрдку

pre 2 meseca

Звезда игра лигу шампиона продаје играче да има више пара? немогуће
Z

Zarkovina

pre 2 meseca

A zato se vasa ugasila.
С

Сарапа..

pre 2 meseca

ма нек суди ко хоће,судиће за нас....
m

milisav kekez

pre 2 meseca

zna se ko će da sudu derbe naravno zvezdini sudija koj će sfira penali za zvezdu na derbe čim mi se ukaže prva prilike za penal to zato ga držu u tajnosti ali partizan je toliko bolji od zvezdu daće ih pobedu na sred marakani i će pobegnemo na četri bodovi na tabelo neka svako dobro znaju partizan će bidne šampijon
F

Forever Young

pre 2 meseca

Eeeeee, crni Milisave... Tebi se ne treba smejati, ti si za žaljenje. Ovo kada vidiš u 21 veku, tuga.
D

Dragi Milisave

pre 2 meseca

Kako ja tako i vecina citalaca Mozzartsporta bi bila veoma i od srca zahvalna ako bi ti nama preveo na SRPSKOM sta si napisao. Unapred zahvalan citalac Mozzartsporta.
d

definitivno

pre 2 meseca

navijaci JSD imaju tetovazu Jovanovica na ramenima, ljubav je to
B

Bitno

pre 2 meseca

Da vi imate u upravi, kao na primer Radomana, ako i njega niste najurili, posto izgleda samo vam najbolje sudije smetaju.
T

TD

pre 2 meseca

Ne radomana nego mrakica.
@

@TD

pre 2 meseca

Jes i Mrakića imaju, pa koliko ih ima vise😂😂😂😂😂, komedija brate, Radoman, Mrakić,komedija🤣🤣🤣🤣
G

Glodari jug

pre 2 meseca

Volim Srdjana vise nego oca i majku
J

Jovanovica

pre 2 meseca

vole navijaci NK partizan vise nego majku i oca
Б

Брнаба

pre 2 meseca

а Ја и моја супруга волимо звезду....
G

Guhhh

pre 2 meseca

Sve im dirajte samo Jovanovica im ne dirajte pogledajte koja je to uznermirenost botova
D

Daki...

pre 2 meseca

mozda ne kapiras...nije uzbudjenost zbog jovanovica,apsolutno nikakva...uzbudjenost je jer zvezda namece ko moze a ko ne moze...a sto ne bi mogao jovanovic ili minakovic ili bilo ko? ajde ako je dokazivo to na osnovu cega ne moze daj da tuzilastvo radi sta treba da radi...ako je zato sto je ravnopravan prema svima onda smo uzbudjeni
C

Cirkus

pre 2 meseca

Vucelina armija botova bas aktivna
R

Realnooo

pre 2 meseca

IQ prosecnog navijaca i vucelinog bota ne prelazi 70
D

Dzoni-1970-

pre 2 meseca

Cuti jos smo i dobri, Covicevi mentoli ni 30 ne mogu da prebace...
I

Ijuuuuuuu

pre 2 meseca

Uglavnom se najviše čudim sebi što ulazim u ove komentare, da ih tako lepo nazovem. Baš su ograničene ove navijaci nogometnog kluba grobari, skoro pa paniglu.
Р

Роберт Просинечки

pre 2 meseca

па пусти их,не се дај изнервират
R

Realnoo

pre 2 meseca

Čekajte do dok vide ko im odgovara ovi što prekidaju utakmicu u Đenovi 2010. i izbacuju svoju reprezentaciju iz kvalifikacija za EP, zato što je golman potpisao za Partizan. Ti isti koji napadaju trudnu ženu Saše Ilića, što šalju batinaše na Mirotića da ne potpiše za Partizan, koji čekaju navijače Partizana sa letvama posle utakmice sa Žalgirisom...Koji sklanjaju najboljeg srpskog sudiju Mažića, sada i Jovanovića. Od njih zavisi ko će suditi derbi, najmanje misle o održavanju najobičnije sportske utakmice, pa ko je bolji ruka ruci.
N

Nema sta...

pre 2 meseca

Sve si izmislio bravo lazovu
T

TD

pre 2 meseca

Nista nije izmislio, gmizavce.
J

JSD FKP

pre 2 meseca

Šta je izmislio? Da li ono o Bogdanovu? Kada je zvezdaška horda izbacila reprezentaciju svoje zemlje iz kvalifikacija? Postoje zapisi da su to još pre puta najavljivali da će da urade. Da je DB radila svoj posao to je mogla sprečiti, samo i tada je tamo bilo kao i sada. To niko nije uradio svojoj reprezentaciji nikada u istoriji, osim stubova srpstva, Još je covek ublažio jer je napisao da je to bilo zbog Stojkovića, a bilo je protiv FSS i Karadžića da bi se dočepala Zvezda kase i svega ovoga što sad radi. Mesec dana mi nije bilo dobro. Da sam ja bio na vlasti nikada mi ni jedan ne bi izašao sa robije, kao ni nalogodavci iz Ljutice Bogdana. Zato kad pročitam kako pisete da ste stubovi srpstva kosa mi se digne na glavi. Stubovi ste vi svojih interesa i dobro vam ide.

Gostimir

pre 2 meseca

Само Ђенова је довољна за "Стуб СрБства", ето колике су Србенде Крцунови пулени
H

Hvala Bogu imam inteligenciju...

pre 2 meseca

Uglavnom se najviše čudim sebi što ulazim u ove komentare, da ih tako lepo nazovem. Baš su ograničene ove delije, skoro pa paniglu.
A

AUUU

pre 2 meseca

Botovska brigada gospon Vucele nikad aktivnija
а

а шта Ти

pre 2 meseca

радиш овим коментаром,Ти си Терзин бот волонтер??
S

Smejurija

pre 2 meseca

Botovska brigada gospon Vucele nikad aktivnija
M

Mnr1

pre 2 meseca

I dont give a Fcuk ko ce da sudi, moze i terza , ima da vas odvalimo kako god
S

SB

pre 2 meseca

Ovaj fss je jedna od najsmesnijih i najsramnijih institucija u Evropi, podguzne muve. Da dozvoljavaju da im drugi odredjuje kako i sta da rade. Smesno.
S

Sombor

pre 2 meseca

Jesi li cuo za rec IZUZECE.Sasvim legitimno pravo da nekog ne zelis.
б

бот

pre 2 meseca

Подршка за Вазуру, нашег најуспешнијег директора !!!
M

Megaloman

pre 2 meseca

Da se piše o sudijama i da se istovremeno tvrdi da ste mnogo jači, veze s razumom nema. Ako vam trebaju sudije za sigurnu pobedu onda niste jači, ako ste pak mnogo jači može da sudi ko hoće. Svaki razuman čovek bi to morao tako gledati. Koji sudija je juče mogao pomoći Šefildu protiv Arsenala? Upi..m se od smeha kad u istom komentaru pročitam kako smo zreli za petardu, ali da ne sudi naš sudija. To je kontradiktorno.
Č

Čekaj bre

pre 2 meseca

Pa ako sudija dođe sa namerom, mogu igrati Real Madrid-Surdulica, Surdulica će pobediti. Dođe sudija za prvi start da žuti, drugoj ekipi za peti start ne da karton, pa ti ekipa do 30og ima žuti, komplet odbrana i zadnji vezni, a drugoj ekipi pusti grubu igru koju ne sankcioniše. Onda samo čeka da ti da crveni i kako ćeš pobediti? Lično sam za to da sudi robot po istom kriterijumu svaku utakmicu i to je to, pa ko bude bolji neka pobedi.
M

Ma

pre 2 meseca

ne s.ri. A da sudi Jovanović ti bi bio presrećan.
J

JSD bot brigada

pre 2 meseca

Isto krestanje za Jovanovicem kao prosli derbi kao Terza odlucuje ko ce da sudi i onda se svira smesan penal za Penaltizan to je ta spin masinerija grobara
b

bgcz

pre 2 meseca

smešan je zbog gluposti Rodića. Čist penal
@

@

pre 2 meseca

Posle toliko penala sudjenih za vukur ti pricas o nekom Penaltizanu
A

Antispin

pre 2 meseca

Piše o spinovanju čovek koji je poslao 5 i slovima: pet komentara za redom. Toliko.
W

Wij

pre 2 meseca

Jesi dobro ti covece???
l

ludilo mozga

pre 2 meseca

Isto krestanje za Jovanovicem kao prosli derbi kao Terza odlucuje ko ce da sudi i onda se svira smesan penal za Penaltizan to je ta spin masinerija grobara
N

Nezvani gost

pre 2 meseca

Tvoj komentar je u skladu sa tvojim imenom. Savršeno.
l

ludilo mozga

pre 2 meseca

Isto krestanje za Jovanovicem kao prosli derbi kao Terza odlucuje ko ce da sudi i onda se svira smesan penal za Penaltizan to je ta spin masinerija grobara
N

Nije

pre 2 meseca

Spin nego ima sad var, pa ne mozete bas tako providno da kradete, kao kad vraćate loptu iz auta, ili kad se ne svira 20 godina penal za Partizan, zato ste i bili protiv vara.
l

ludilo mozga

pre 2 meseca

Isto krestanje za Jovanovicem kao prosli derbi kao Terza odlucuje ko ce da sudi i onda se svira smesan penal za Penaltizan to je ta spin masinerija grobara
L

Ludilo mozga

pre 2 meseca

Isto krestanje za Jovanovicem kao prosli derbi kao Terza odlucuje ko ce da sudi i onda se svira smesan penal za Penaltizan to je ta spin masinerija grobara
B

Bas

pre 2 meseca

Me zanima kog ce sudiju ovi iz rupe da predlozi, sigurno se domunjavaju sa dedom.
S

Sta reci...

pre 2 meseca

Ala je nahranio Vucela svoju bot brigadu nema sta
M

Ma

pre 2 meseca

Kad vas bude opet pukao pekar Duljaj ima da vas nahrani sa sve picom sa pečurkama sto vam rastu na vasoj Pečurkani👋👋👋
M

Mpžda

pre 2 meseca

bi ti voleo Grujića iz čokota?
A

Auuuu

pre 2 meseca

Ala je nahranio Vucela svoju bot brigadu nema sta
m

missed

pre 2 meseca

Evropi valja a truleks ekipi ne valja jer logicno titula se mora uzeti ne pita se za cjenu.....jad tuga i cemer
S

Smesan si

pre 2 meseca

Kukuuuuuuu Jovanovicu kukuuuuuuu
T

Topalović BP

pre 2 meseca

Milan Ilić iz Ćuprije okoreli zvezdaš sudi derbi.

Gostimir

pre 2 meseca

Нека суди ко хоће, има да их декнемо
ј

ја сам

pre 2 meseca

највећи партизанов бот икада
В

Види види

pre 2 meseca

ЈСД бот бригада јако узнемирена
D

Daj

pre 2 meseca

Sta vam je neka sudi Radoman, jeli jos uvek u upravni odbor crvenih.
O

Od

pre 2 meseca

Srpskog Bajerna najboljeg tima u ligi sa najboljim trenerom do paničnog vršenja pritiska za manje od 6 meseci.
.

.....

pre 2 meseca

Pustite Jovanovića neka sudi derbi. Samo mu nakačite broj deset na leđima da znamo bar ko je najbolji igrač Partizana na terenu.
Д

Дадо Нк

pre 2 meseca

Хахахахаха....Терза ти ли си?😂😂😂
y

yorz

pre 2 meseca

drž' te lopova!!!
d

dezurn1kr1vac

pre 2 meseca

Pa daj da zovemo Mirku i Vujadina da sude , jel to ok ??
O

Oh yeah

pre 2 meseca

Najbolji igrač zvezde na terenu je Sudko Zvezdanaesterac i to oduvek. On nikada ne ide preko i ne završava karijeru. Uvek je tu i uvek u top formi. Da je drugačije bilo bi vam svejedno ko sudi. Nameštate sudije a koliko čitam mnogo ste jači. Evo ja, npr. ni ne gledam ko sudi Partizanu protiv Voše ili Radnika. Smatram da smo mnogo jači i da je to nevažno. Budem ljut ako sudija povuče za nas. To doživljavam kao sramotu kluba. Ako ste mnogo jači zašto ne bi sudio naš najbolji sudija, zašto? Vama je ionako svejedno. Kako jedan sudija može prognoziranu petardu pretvoriti u nerešeno ili pobedu Partizana. Na ova pitanja molim da repliciraju samo oni zvezdasi koji imaju nešto u glavi.
M

Mighty King

pre 2 meseca

Šta smeta Jovanović ako ste mnogo jači i imate superstarove. Mnogo brži, skuplji, tehnički jači. Kako sve to jedan Jovanović može da poništi? Čemu strah od Jovanovića i sudija? Ako sam jači, jači sam i ne može mi niko ništa. Ili je možda obratno, plašite se, samo ste za tastaturom jači, a na terenu srce u petama. Voleo bih više nego išta da vam sudija izmisli 2,3 penala i da se ogolite do kraja. Jedno sigurno znam, neće vas biti sramota.
e

evo

pre 2 meseca

Hocemo da vam natrpamo pet komada,a ne da bude zbog sudija samo dva nula.Vec je to jedan sudija priznao da je uradio u derbiju,kada je ponistio ciste golove Musemicu i Piksiju,da ne bi bilo 5:0 u 19 minutu utakmice.Vasovic hteo da ga bije,pa dobio crveni karton.Da toga nije bilo dobili bi deset tada.
T

Tegusigalpa

pre 2 meseca

Zvezda je ubedljivo najjaci tim u ligi i bice sampion ali Terza ocigledno nista ne prepusta slucaju. Bice opet neki penal kao protiv TSC-a ako zagusti sto se meni licno kao zvezdasu gadi. Mada mislim da nece ni biti potrebe. Partizanova odbrana je toliko ocajna da je zrela za petardu ako budemo usli u mec kako treba.
Ц

Циркус са тобом

pre 2 meseca

Ауу лажни звездашу видим баш си активан на вестима фкцз ахахахаха
D

Dzoi

pre 2 meseca

Nisi ti nikad bio navijac zvezde to se vidi na kilometar
d

davno bese

pre 2 meseca

Glavni,Zoran Petrovic,pomocnici Zdravko Jokic i Mateo Beusan.
D

Djalmninha

pre 2 meseca

Nije FSS odredio ko neće da sudi nego lično Zvezdan koji je smenio prethodnog predsednika sudijske organizacije i postavio novog dok je Vlado Glodjovic čuven po tome sto nije sudio čist penal na tom derbiju nad Nemanjom Mihajlovićem. Postoji YouTube pa pogledajte taj detalj
n

npk

pre 2 meseca

Ne sudi delegat,bistri.
J

Jjuuu

pre 2 meseca

Pada Beograd,pada Zvezdana.
а

ауу јбт

pre 2 meseca

чуј пада београд ти кризираш
П

Питање

pre 2 meseca

Колико пенала је коме више свирано у задњих 20 дербија? Ах да пеналтизан
T

Tupo

pre 2 meseca

Partizanu nije sviramo 20 godina penal.
t

tre

pre 2 meseca

moze Zeljko Drzava Obradovic
I

Isterivač duhova

pre 2 meseca

Na vesti o fudbalu i sudijama tebi u glavi Obradović?
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Najbolji srpski sudija Belosevic, koji sudi u Evroligi , ne može da sudi derbi?
D

DrvoMama

pre 2 meseca

Tim od 70Mil mora da namesta sudjenje da bi uzeo titulu protiv Partizana koji ne kosta ni 6Mil Neprocenjivo hahaha
И

Имаш ли ти мозга

pre 2 meseca

Мозгу напаћени само ове сезоне сте дали 5 милиона на обештећења како можете да вредите само 6 милиона?
M

Mile12

pre 2 meseca

Ovaj novi reprezentativac Samed košta sam barem toliko{6 miliona} plus procenti kao za pokojnog Sadika! Ili se varam? Čuj nameštamo sudije-što nije ovaj Jovanović-inače više doprineo bodovnom saldu od Duljaja Srbende stare!
D

Darko Bg

pre 2 meseca

Pavle Ilic sudi derbi!

SULTANAT

pre 2 meseca

Све ми дирајте само црно белог Јовановића не дирајте
M

Madjija

pre 2 meseca

Terza obavesti javnost koga zelis
H

Hehe!

pre 2 meseca

Grobari drze sliku jovanovica u novcaniku, pogledajte kako su uznemireni.
P

Pitanje

pre 2 meseca

Jel i vama bode Fejs i ne mozete da se ulogujete??
A

Alex20

pre 2 meseca

Bode brate moj,tako je😂👍
P

Pitanje

pre 2 meseca

@Alex20 Dobro je,ja utripovao da mi hakovali profil,da im se naje...da im se nacestitam mile nove godine hahaha
C

Ciparr

pre 2 meseca

Napred Zvezdooo
х

хоћеш да те

pre 2 meseca

држим за руку ако се бојиш??
х

хоћеш да те

pre 2 meseca

Ацо Србине, Србија је уз тебе !!!
r

rea

pre 2 meseca

Zvezda šampion !!!
т

ти си беше

pre 2 meseca

онај из емисије "ДНК"?.Оно,Ти,сестра,два ујака,и на крају је ипак деда ћале??
r

rea

pre 2 meseca

Tako je, a ti si beše kamerman ?
т

ти си беше

pre 2 meseca

Подршка за Вазуру, нашег најуспешнијег директора !!!
A

Auuu smejurije

pre 2 meseca

Suze same padaju na tastaturu zbog Jovanovica pogledajte vi tu grobarsku tugu taj strah
S

SULTANAT

pre 2 meseca

Najbolji srpski sudija, koji sudi i Ligu šampiona, ne može da sudi derbi?
з

замисли

pre 2 meseca

Белошевић најбољи српски судија у евролиги не може да суди у АБА
.

.....

pre 2 meseca

Kakve veze ima što je navodno najbolji kad je navijački obojen?
b

bgcz

pre 2 meseca

najbolje srpske sudije ne mogu da sude plejof u kosarci? Licemeri
M

MilanTarot

pre 2 meseca

Sudi Ostracanin.
P

Pitam se

pre 2 meseca

Sto placu ovi grobarcici ovoliko?
ц

цица мицо

pre 2 meseca

шарена...
р

рођак

pre 2 meseca

Исо Лера си???
S

Samo jedan covek

pre 2 meseca

Sve je jasno kakva je ovo liga kad je najbitnije ko ce suditi! Ocekujem uskoro da se zakon promeni da mogu sudijama pokloni da se daju kao lekarima. Vreme je vise da legalizujemo tu korupciju...
I

Ijuuu

pre 2 meseca

Iju ala se uznemirise botovi jug...
s

sve za sendvic Vucelin

pre 2 meseca

Vidi grobarskih botova sto se uznemirise, ahahahhaha stigla komanda iz centrale
J

JSD PFC

pre 2 meseca

Ono kad Zvezdini sendvičari, podržavaoci svega sendvičarskog kod nas, nekome drugom to govore. I kad kažu: palo naređenje da botujemo zbog Jovanovića. Čak i da je tako mi možemo samo da botujemo, dok vaša zvezdana delegira sudije po svojoj meri. U isto to vreme Vazura, pod...na muva, ćuti i sve mu dobro. Ne sme kao KKP da traži strane sudije, pa da makar i on ima listu onih koji nisu prihvatljivi za Partozan. Šta radi? Ćuti i sagao glavu, jer je napredna fotelja baš udobna. Ovamo Terzić diže glas, zahteva, pravi spiskove nepodobnih, a ovaj ćuti. Nisko je u hijerarhiji vladajućih, mora, a i dobro mu je. U Hrvatskoj će suditi strane sudije jer svojima ne veruju, ali dobro, to je Hrvatska. Oni su mnogo ispred nas, pa i u ovome. A sad po anlajkovima udri. Ne marim. Replike ne želim jer mi je pre svega dosta ovakvog mog Partizana. Zvezda radi sve najbolje u svom interesu, Partozan pristaje na sve i niko nam nije kriv.
A

Ahahahah

pre 2 meseca

Ala se uznemirio grobarski bot ostavio svega 15 komentara
@

@@@@

pre 2 meseca

Ukočili komentari jel? Jao ko vas ne zna iz Mocarta.
P

Polako botu

pre 2 meseca

U redu je botu, polako, tek si ostavio svega 15 komentara samo na ovoj vesti.
p

pa ti si komedija

pre 2 meseca

Rece bot koji je samo na ovoj vesti ostavio 16 komentara
B

Bezite deco odavde

pre 2 meseca

"Partizan ne zeli Srpske sudije u playoffu aba lige"
T

Top Gun

pre 2 meseca

Ne želi. Šta je sporno u tome?
@

@Top Gun

pre 2 meseca

A šta je onda sporno što Terzić neće Jovanovića ? Kaži argumentovano
T

Top Gun

pre 2 meseca

Partizan je nudio da strane sudije sude derbi i utakmice Partizana i Zvezde sa drugim ekipama. Zvezda je odbila.
А

Алек

pre 2 meseca

само полако,олучићу за дан два...
p

pazi molim te

pre 2 meseca

Moralisu oni sto nece najbolje srpske sudije u Košarci hahahaha
D

Dzoni-1970-

pre 2 meseca

Nece najbolje? Aj se malo preispitaj, pa opet napisi...
T

TD

pre 2 meseca

Zasto ne napisete da je glavni favorit ostracanin jer ga gura efka antihrist?
R

Reci nam...

pre 2 meseca

Koliko te placaju po komentaru?
t

tajjjJjj

pre 2 meseca

sto ga pominjes je najposteniji u celoj sudijskoj organizaciji...

PFK NIŠ

pre 2 meseca

Najbolji sudija ne moze, ali zato Vlado Glodjovic moze da bude delegat, lik koji cist penal nad Necom Mihajlovicem nije svirao jer je okoreli cigan, plus pandur, pa se qurcio kako mu niko nista ne moze zbog znacke... I posle se cudi neko sto nam fudbal ovakav kakav je...
b

bgcz

pre 2 meseca

ne znam dal se sećaš, davno je bilo, mnogo davno: Nećemo najbolje srpske sudije, ali mogu Sreten Radovic, Javor, Boltauzer i Pukl. Mnogo davno bilo
@

@bgcz

pre 2 meseca

Posto si istoricar jel bilo neko finale da pre toga magistar iz Zeleznika nije imao javni nastup i nije uslovio svoj nastup sa listom sudija koje mogu suditi.Mozes poceti od Nisa pre par nedelja
b

bgcz

pre 2 meseca

Ne. Ali i pored svih listi i gostovanja po medijima, u poslednjih 20 godina, Zvezda nema vise od 2 pobede u derbijima, na suđenje. Beronovi koraci i jos jedna utakmica recimo
G

Guh

pre 2 meseca

Čekamo konačnu odluku u ljutice Bogdana
M

Mikac678

pre 2 meseca

Sramno po ko zna koji put, proradio pritisak i zvezdina spin mašinerija i eto ne može da sudi, ljubimaca o svemu odlučuje kao da se fudbal u Srbiji igra samo zbog njih i za njih! Mene bi nekad bilo sramota da sam navijač Zvezde zbog ovakvih stvari
P

Previse ocekujes

pre 2 meseca

Da ti ljudi imaju obraz, ne bi ni navijali za zvezdu.
@

@Previse ocekujes

pre 2 meseca

A oni ljudi koji navijaju za Partizan kao imaju obraz ahahahahah
M

Mikac678

pre 2 meseca

Sramno po ko zna koji put, proradio pritisak i zvezdina spin mašinerija i eto ne može da sudi, ljubimaca o svemu odlučuje kao da se fudbal u Srbiji igra samo zbog njih i za njih! Mene bi nekad bilo sramota da sam navijač Zvezde zbog ovakvih stvari
N

Nomen est omen

pre 2 meseca

Mislis da je slucajno sto su im inicijali cz?
г

гељан даде

pre 2 meseca

ту тудуресте...
K

Komedija

pre 2 meseca

Cudo jedna da kmece oni sto nece najbolje Srpske sudije u kosarci
g

gost1978

pre 2 meseca

dajte kostadinu pistaljku
а

а Маши

pre 2 meseca

фрулу
T

Top Gun

pre 2 meseca

Očekivano. Dugo se vršio pritisak sa Mitića.
E

E hajde grobari

pre 2 meseca

3-4 sad!
д

дрска жено

pre 2 meseca

плава...
E

E pa ovako

pre 2 meseca

Moze on da bude dobar sudija u Evropskim utakmicama jer tamo nije navijacki ostrascen. Ovde u nasem prvenstvu tako sudi i utice navlaceci da njegov ljubimac bude sampoion. To je mnogo puta dokazano!
S

Sreća

pre 2 meseca

pa nema sudija koji su prozvezdaški ostrašćeni.
D

Da,daa,daaa

pre 2 meseca

Mnogo puta je dokazano ds vi imate za sad deset nepostojecih penala,da imate organizovan kriminal koji po raznim tv stanicama siri lazi neke kvazi strucne sudije placeni da od lazi i lopovluka prave istinu i postenje i to ti je istina
U

U najavi

pre 2 meseca

2 penala za zvezdanu.
N

Noleeeeeeeee

pre 2 meseca

Daj brate neka pocnu sa dva penala da posteni terza ne kuka vise svaki dan.
T

TD

pre 2 meseca

Zasto uopste ne pisete o tome da je glavni favorit ostracanin jer ga gura crevna zlezda?
S

Srbadoo

pre 2 meseca

Kakva zabokrecina od drzave. Bezite deco odavde !
p

pod hitno

pre 2 meseca

Bezi ti
c

cutii

pre 2 meseca

jao patetikeee
3

3C

pre 2 meseca

Slobodno ti prvi, neces nam nedostajati
D

DraganKojic

pre 2 meseca

Najveci pokazatelj koja drzava valja je izbor sudije za fudbalsku utakmicu . brate samo i ti bezi odavde molim te , sto manje glupih to bolje po nas.
@

@3c

pre 2 meseca

a zamisli ti tvojim ponasanjem kome ces nedostajati 😁 idi uzmi 4000 pomozi gazdi
D

Da,daa daaa

pre 2 meseca

Naravno najbolji i najposteniji sudija je ocrnjen i on nesudi a sudija u derbiju bice terzija polozio kurs iznenada
J

Jsjsgajag

pre 2 meseca

Bole me oci koliko si nepismen.
a

ajde

pre 2 meseca

isplaci se
a

ahahah

pre 2 meseca

ti odlucio da je najpososteniji
С

Сантрач Вршац

pre 2 meseca

овде јесте,овде није, овде јесте,овде није....