FSS pomilovao Recka Antića

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.04.21. | 21:12

Prvi čovek vranjskog Dinama prošao bez kazne uprkos ekscesnom ponašanju u Kruševcu

Fudbalski savez Srbije podelio je kazne srpskim klubovima, ali i ukinuo jednu - fudbalskom treneru! Pored Crvene zvezde koja je kažnjena zbog loše organizacije derbija i Borca i Jagodine koji su dobili kazne za nameštanje, tema sastanka bio je i Dinamo iz Vranja. Prvi čovek tog kluba Dragan Antić Recko kažnjen je sa 18 meseci zabrane rada u srpskom fudbalu, ali kazna je poništena! On je dobio kaznu zbog nesportskog ponašanja i vređanja arbitra tokom meča u Kruševcu protiv Trajala

Izabrane vesti

''Mislim da su me Disciplinska komisija FSS kao i veliki broj članova sa vrha saveza drastično kaznili sa 18 meseci kao da sam najveći neprijatelj države Srbije i kao da sam “pobio” pola Kruševca'', rekao je Antić na konferenciji za medije organizovanoj nakon ukidanja kazne.

Trener Dinama normalno se pripremao za utakmice sa svojim timom i nakon što mu je izrečena kazna, pa se tako pojavio na prvoj narednoj konferenciji. Podsećamo, Dragan Antić isključen je tokom meča protiv Trajala, zbog prigovora. Nakon isključenja i odlaska na tribine, Recko se popeo na krov svlačionice, što je bio dodatni razlog za kaznu. Kaznije je ispričao i da ga je provocirala jedna dama.

''Neki mediji su pominjali porodice Terzić, Tončev i Antić kao familije koje žive od kluba. E pa porodica Antić ne živi od FK Dinamo već finansira Dinamo. To je velika razlika između Tončeva i Antića. I ne želim da me niko upoređuje sa Tončevima, zato što je to za mene bruka i sramota. Ja sam za njih oličenje poštenja u svakom pogledu'', dodao je Antić na današnjoj konferenciji.

Ekipa Dinama iz Vranja i dalje se nalazi u teškoj situaciji i ima male šanse da izbori opstanak u Prvoj ligi Srbije. Nakon 27 odigranih kola imaju 29 osvojenih bodova, a iz lige će ispasti čak osam ekipa.


tagovi

Dragan Antić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara