Fudbaleri Partizana o košarkaškom derbiju: Bolji smo, pobedićemo

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.06.23. | 10:48

“Košarkašima našeg kluba šaljem sreću”, poručio Bibras Natho

Košarkaške teme okupirale su sportsku Srbiju. Svi grozničavo isčekuju majstoricu u Štark Areni, koja će odlučiti o pobedniku ABA lige. Crno-beli imaju prednost domaćeg terena, samim tim i ulogu blagog favorita.

Veruju u Zemunelu da će tim Željka Obradovića demonstrirati klasu i posle deset godina osvojiti regionalno takmičenje.

Izabrane vesti

“I dalje razmišljam o derbiju, znam da je jako teško doći do karata. Saljem im sreću odavde i nadam se da će Partizan da pobedi. Ako ne budemo u hali, podržavaćemo ih odavde”, rekao je Bibras Natho.

Slična predviđanja imao je i Danilo Pantić.

“Neću ići, ali ću gledati sa sinom. Očekujem da dobijemo, mislim da smo kvalitetniji i da ćemo da osvojimo”, dodao je Pantić.

Imaće dodatnu obavezu crno-beli da pokažu šta i koliko mogu, s obzirom na veliki podbačaj u prethodnoj takmičarskoj godini.

“Ciljevi su isti. Prvi period za nas je uvek najbitniji, kvalifikacije, gde je sve osim grupne faze neuspeh. Polako se igrači vraćaju sa pauze, trenira se jako od starta samo da prođemo najteži period u Beogradu po vrućini, samo da odletimo u Sloveniju, biće sve lakše. Ambicije su najveće svakog pojedinca ovde.Nadam se da će ova godina biti uspešnija. Ja se sve bolje osećam, treniram, nadam se da ću ove pripreme proći bez povreda”, veruje Pantić.


tagovi

Bibras NatkoDanilo Pantić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara