Komentari na vest

Fudbalska planeta stala i čeka: Mesija sati dele od PSŽ-a, Laporta mu tražio još 30 odsto popusta

D

Damir92

pre gotovo 3 godine

Ovaj Laporta dosao kao neki spasioc na kraju ce sahraniti barsu.
M

Magnus

pre gotovo 3 godine

Mesi je verovatno najbolji igrac u istoriji ove igre. I u 34. zasluzuje duplo vecu platu od jednog Dembelea, Kutinja ili Grizmana. A trazili su mu da se sroza prakticno ispod njih. Nije do para vec do postovanja, on im je pomogao da dostignu visine koje su dostigli a vracaju mu ovako. Tek sad ce da puknu, Mesi je ime. PRate ga sponzori, i to mnogo njih. Bez njega, nema ni sponzora
S

Saklaman

pre gotovo 3 godine

Ako je stvarno istina da je pristao na 50% manju platu pa su ga na to ucenili sa jos 30% unanjenja ja mu ne zameram sto odlazi. Ljubav postoji sigurno prema Barseloni ne bi bio tu 20 godina ali sve ima svoje granice. Jeste, nafatirao se para ali zasto bi igrao za dzabe? Ja volim svoj posao, kolege, firmu, ali da me ucene na taj nacin, pokupis prnje i palis dalje, sasvim normalna stvar. Ja bih licno voleo da ga vidim u premier ligi a ne u psg-u ali hajde videcemo sta se sprema
B

Bot21

pre gotovo 3 godine

Terza je rekao da je Mekela otputovao u Barselonu na pregovore sa Mesijem, veza nam je tata Horhe. Verujem da nas Terza ne bi slagao.
P

Pećko Pivo

pre gotovo 3 godine

Mesi je dosao da razgovara sa Laportom i potpise ugovor sa Barselonom ali je prosao kao da je pregovarao sa Anticem i Dinamom iz Vranja.

Mr 007

pre gotovo 3 godine

Donaruma-Hakimi-Ramos-Markinjos-Bernat-Verati-Vajnaldum-Mbape-Mesi-Nejmar-Ikardi ili Di Maria,a u napadu Mbape. Jos kakavi su Arapi u PSG-u ludi za trofejom LS,verovatno stize i Ernandez iz Milana za levog beka. Strasna ekipa,nema sanse da im trofej izmakne i ovog puta,ekipa je brutalna.
Д

ДС 1989

pre gotovo 3 godine

Имена су брутална али.... Неће узети ЛШ, па све да им дође и Бог отац! Нај огавнија екипа на кугли земаљској поред партизаиа!
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ako je sad sa Mesijem ne uzmu, nece nikad. A da prave brutalan tim, prave. Naravno, ima tu jos dva faktora - faktor ega - Ramos, Mesi, Nejmar, Mbape, kao i faktor trenera luzera.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Trebaće im tri lopte.
p

ppoo

pre gotovo 3 godine

Mesi se odlicno slagao sa Suarezom i Nejmarom. Zasto ne bi i sa Mbapeom i Nejmarom...
m

mukiki

pre gotovo 3 godine

Nejmar je jucer objavio sliku na instagramu sa Mesijem, Veratijem, Di Marijom. BIlo mi je odmah sumnjivo. Sada je sve jasno zasto je to uradio. Mesi ide 100% u PSŽ i mislim da je vec dogovoreno. Pogledajte predzadnju sliku koju je Nejmar objavio na instagramu.
G

Giannichedda

pre gotovo 3 godine

Kako da pogledamo kad nemamo Instagram?

NemanjaKZ

pre gotovo 3 godine

@Giannichedda Lepo. Odes na google i ukucas Neymar instagram, klikneš na prvi link i pogledaš. Ako nemate instagram valjda imate bar malo inteligencije?
k

klikik

pre gotovo 3 godine

Bilo bi ponizenje da Mesi je pristao da ima slicnu ili istu platu kao Pike, Buskets, Alba, Dembele, Kutinjo. Mene vise zanima sta je sa ostalima? Ostali se nisu mogli odreci ni barem jednog dela plate iako ne zasluzuju ni jedan mali deo onoga sto primaju? Tu mislim na Pikea, Kutinja, Dembelea, Pjanica...