Lionel Mesi (©Reuters)
Lionel Mesi (©Reuters)

Fudbalska planeta stala i čeka: Mesija sati dele od PSŽ-a, Laporta mu tražio još 30 odsto popusta

Vreme čitanja: 2min | pet. 06.08.21. | 01:18

Predsednik Barselone kao da je namerno izminirao pregovore

Takva bomba odavno nije pogodila svet fudbala. Pa ni kada je Kristijano Ronaldo odlazio iz Reala u Juventus planeta se nije tako ljuljala kao večeras kada je objavljeno da Lionel Mesi definitivno odlazi iz Barselone.

I ceo fudbalski svet je sada u stanju iščekivanja u tišini. Gde će Mesi? Logično su se nametala samo dva odgovora: Ili Mančester siti, kod Pepa Gvardiole ili Pari Sen Žermen, koji može finansijski da mu pruži sve što traži.

Izabrane vesti

Večeras je Pariz na nogama od informacije koja je zaparala nebo: Mesi je satima u intenzivnim razgovorima sa svima iz Pari Sen Žermena, od čelnika kluba, preko trenera Poketina do Nejmara, bivšeg saigrača i velikog prijatelja. Kako kažu španski mediji, sve ide u tom pravcu da je pitanje sata kada će beli dim sa Parka Prinčeva krenuti u atmosferu.

Svesni su u taboru Svetaca da je ovo šansa kakva se ukazuje jednom u ove dve decenije, jer Mesi nikada nije bio ni blizu odlaska iz Barse, a sada je ostao sam na pučini. Sanjaju noćima u Parizu Ušati pehar, prozivaju ih da su jedna od malobrojnih evropskih metropola koja nikada nije videla uživo trofej Lige šampiona. Ako neko može PSŽ da primakne ostvarenju tog sna, onda je to Mesi. I zato su se večeras „polomili“ u klubu da pretresu sve svoje mogućnosti i da ih iznesu na sto argentinskom geniju.

Još malo novih informacija koje su objavili Španci: predsednik Barselone Laporta kao da je namerno izminirao pregovore sa Mesijem. Prva zvezda kluba je prvobitno pristala da joj se smanji plata za 50 odsto. A, onda je danas dobio novi ultimatum sa Nou Kampa: Mora da se odrekne dodatnih 30 odsto zarade!

Bila je to kap koja je prelila čašu. Vukla je za nos Mesija prethodna garnitura na čelu Barselone, a evo nastavila je i ova, koja je izbore dobila sa pričom da će Lionel sigurno ostati. Nije trebalo mnogo Laporti da pojede svoje reči.

Leo Mesi u dresu Pari Sen Žermena – neočekivani najlepši san za navijače francuskog kluba i scena iz najgorih košmara za fanove Barselone. Ali, izgleda da će se pretočiti u javu...


tagovi

Pari Sen ŽermenLionel MesiBarselona

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara