Fudbalski genije - Erik Lamela! Rabona za pamćenje u derbiju Severnog Londona (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 14.03.21. | 18:16

Nestvaran potez argentinskog velemajstora

Postoje detalji koje fudbalske genijalce razdvajaju od majstora. To su oni igrači koji u trenutku učnine ono što nijedan drugi igrač na terenu ne bi ni pomislio. Erik Lamela je na nestvaran način, svojim specijalnim oružjem, popularnom rabonom, postigao vodeći pogodak protiv Arsenala.

Argentinac, kojem je tokom karijere često zamerano da lenj, da ne koristi ni deo fudbalske moći, večeras je na Emirejtsu pokazao da je tehnički jedan od najnadarenijih igrača na planeti. U 33. minutu dobio loptu od Lukasa Moure na 11 metara udaljenosti od gola Bernda Lena, a onda se odličio na čaroban potez. Njegova rabona je završila u donjem levom uglu Arsenalovog gola, a ostali igrači Totenhema su se uhvatili za glavu. Niko na terenu nije mogao da veruje šta se dogodilo u tom trenutku.

Izabrane vesti

Uprkos svim svojim kvalitetima i činjenici da može da učini sve što pomisli sa loptom, Erik Lamela dolaska u Evropu nije bio ključni igrač, neko ko će imati standardno mesto u ekipi i oko koga će sve vrteti u timu. Tako je bilo u Romi, tako je bilo i od dolaska u Totenhem, ali Argentinac je prosto rođen za ovakve trenutke. Momente u kojima će svima na planeti staviti do znanja kakav je igrač.

Da stvari budu još neverovatnije, Lameli je ovo prvi gol u Premijer ligi na ukupno 17. nastupu. Ni ovoga puta nije bio starte, Žoze Murinjo ga je uveo umesto povređenog Sona i to se ispostavilo kao ključni potez.

Rabona je Lamelin zaštitni znak, sa njom je počeo da oduševljava još u najranijim igračim danima u dresu River Plejta, a danas je taj udarac očigledno dovedeo do savršenstva.



tagovi

Erik Lamela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara