Gabigol raspucan u Santijagu, Flamengo juri ka osmini finala (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 29.04.22. | 04:31

Rasni strelac iz Flamenga postigao dva gola u trećem slavlju ekipe Paula Souze u elitnom klupskom takmičenju u južnoameričkom fudbalu - 3:2

Gostovanja u Santijagu nikada nisu prijatna, pogotovo kada idete na noge Universidadu, ali kada u svojim redovima imate ovako raspoloženog Gabigola, onda za vas ne postoje ozbiljne prepreke u Kopa Libertadores - 3:2 (2:1).

Rasni strelac iz Flamenga postigao je dva gola u trećem slavlju ekipe Paula Souze u elitnom klupskom takmičenju u južnoameričkom fudbalu. U saradnji sa odličnim Brunom Enrikeom pogađao je u osmom i 35. minutu meča, ali je komplikacije gostima napravio autogol iskusnog Maurisija Isle u 16. minutu.

Izabrane vesti

U drugom poluvremenu je viđena velika borba na obe strane, i jedna i druga ekipa su svim silama pokušavale da postignu gol, a najbliži izjednačenju bili smo u 63. minutu kada je Hose Fuenzalida pogodio stativu.

Ipak, fortuna je na kraju prevagnula na stranu brazilskog velikana, Lazaro je istrčao kontranapad i na dodavanje Marinja iz poluvoleja poslao loptu pod prečku Universidadovog gola. Jedino što je domaćin na kraju uspeo da učini bilo da iz još jednog autogola ublaži konačan rezultat.

Flamengo je sada nadomak osmine finala, koja praktično ne može da mu izmakne. taleres se pobedomnad Sporting Kristalom vratio na drugo mesto, dok će Universidad u najmanju ruku želeti da zaigra u nokaut fazi Kopa Sudamerikana, u čemu bi mogao da presudi naredni okršaj sa Sportingom u Limi.

GRUPA H:

Sreda:

Taljeres - Sporting Kristal 1:0 (0:0)

/Eskivel 65/

Četvrtak:

Universidad Katolika - Flamengo 2:3

/Isla 16ag, Pablo 90+4ag - Gabigol 8, 35, Lazaro 85/



tagovi

Gabrijel Barbosa GabigolKopa Libertadores

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara