Gaćinović: Ono što smo promašili je za rubriku "verovali ili ne"

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 19:38

"Očigledno je da ovoj ekipi nedostaje pravi napadač, koji će realizovati ove silne šanse", kaže iskusni strateg Radničkog

Trener Radničkog iz Niša Vladimir Gaćinović bio je razočaran porazom njegove ekipe od Voždovca na Čairu, što je bio treći poraz Nišlija u poslednjih pet utakmica.

Radnički je ostao na razočaravajućoj devetoj poziciji na tabeli, a Zmajevi su mu prišli na samo dva boda zaostatka.

Izabrane vesti

"Ne možemo da tražimo opravdanje u činjenici da smo igrali bez četvorice važnih igrača i što smo u desetom minutu ostali bez Nikole Aksentijevića, koji se povredio i nije mogao da nastavi. Ono što smo mi danas promašili je za rubriku „verovali ili ne“ i na kraju smo kažnjeni. Nije mi jasna odluka Petrovića da „bocne“ loptu u 18. minutu kada je bio sam na tri metra od gola i prebacio ga. Stevanović je kasnije imao dva zicera, jednom je pogodio prečku i to je to. Očigledno je da ovoj ekipi nedostaje pravi napadač, koji će realizovati ove silne šanse. Pokušavamo da to nadomestimo na razne načine. Promenili smo nedavno i sistem, nekad to „upali“, nekad ne, ali imamo taj problem i moraćemo da nastavimo da se nosimo sa njim", rekao je Gaćinović.

Za Voždovac su ovo bili dragoceni bodovi, nakon dva uzastopna poraza u prvenstvu.

"Nije ovo bila lepa utakmica, ali je bila borbena. Nama je ova pobeda bila mnogo potrebna i zadovoljni smo što smo je ostvarili. Imali smo puno problema posle prekida, kada su nas oni nekoliko puta ozbiljno ugrozili. Mi smo uspeli da stvorimo nekoliko šansi i jednu smo pretvorili u pogodak za tri boda. Sve u svemu, izjednačena utakmica sa puno duela na sredini terena. Mogla je da ode i na drugu stranu, moglo je da bude nerešeno, a mi smo srećni što smo slavili na ovom teškom gostovanju", rekao je Jovan Damjanović.


tagovi

Vladimir Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara