Galijani niže kao na igrici, opcija i Marselo

Vreme čitanja: 2min | čet. 14.07.22. | 04:06

Nije sramota pitati...

Iz dana u dan nižu se nova zvučna imena što se dovode u vezu sa Moncom. Zvuči pomalo čudno, ipak se radi o klubu koji je ovog leta po prvi put izborio promociju u Seriju A, ali od tandema Berluskoni - Galijani ništa manje nije se ni očekivalo.

Paulo Dibala, Mauro Ikardi, Luis Suarez, Edinson Kavani, Josip Iličić, Andrea Beloti... Samo su neka od imena koja je Adrijano Galijani navodno kontaktirao poslednjih dana. Izgledi, razume se, mali, ali ko može da zabrani navijačima, pa i tom starom liscu, da sanjaju? A medijima da se naslađuju.

Izabrane vesti

Uostalom, ako bismo od nekoga mogli da očekujemo tako senzacionalne poteze onda su to ta čuvena ćelava glava i njegov prvi pokrovitelj.

Najnovije supermoćno ime na Moncinoj listi želja je Brazilac Marselo (34) - najtrofejniji igrač u istoriji Real Madrida!

Vest stiže sa Apenina i kaže da je Galijani lično kontaktirao Marsela kako bi mu izneo projekat Monce. Ideja je kratkoročni ugovor, najverovatnije jednogodišnji, a to se savršeno poklapa sa željama brazilskog asa, koji bi najradije ostao još godinu dana u Evropi, pre nego što prihvati neku od ponuda iz MLS-a.

Ono što stoji na putu realizaciji Galijanijeve zamisli jesu još neke ponude koje Marselo ima od evropskih klubova, pre svega turskih velikana.

Monca izuzetno ambiciozno nastupa na tržištu, a da se ne radi samo o pukim novinskim spekulacijama potvrđuju angažovanja golmana Kranja iz Kaljarija, Ranokije i Sensija iz Intera, te Matea Pesine iz Atalante.

Podsetimo, na korak od potpisa su Andrea Petanja, Gonzalo Viljar, Marlon iz Šahtjora...


tagovi

MarseloLetnji prelazni rok 2022

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara