Sokratis Papastatopulos (©Reuters)
Sokratis Papastatopulos (©Reuters)

Gatuzo izabrao Sokratisa

Vreme čitanja: 1min | pon. 31.08.20. | 10:48

Arsenalu 4.500.000 evra...

Napoli je izabrao zamenu za Kalidua Kulivalija. Mnogi sumnjičavo vrte glavom, nije redak ni poneki podsmeh (ovo se pre svega odnosi na društvene mreže i ocene navijača), ali Đenaro Gatuzo nema dilemu - Sokratis Papastatopulos (32) je taj!

Kulibali još nije napustio Napulj, ne može se reći čak ni da je blizu transfera, međutim na San Paolu se ponašaju kao da je to gotova stvar. Zamena je pronađena, uslovi dogovoreni (i sa njegovim sadašnjim klubom i sa igračem), tako da bi posao definitivno mogao da bude realizovan tokom nedelje, pišu italijanski mediji.

Izabrane vesti

Imajući u vidu godine grčkog štopera kao i činjenicu da mu ugovor sa Arsenalom ističe idućeg leta (zašto ne reći - i slabe premijerligaške partije u ozbiljnom kontinuitetu), Napoli je uspeo da ga dobije za samo 4.500.000 evra. Lokalni listovi sa juga Italije tvrde da je poznata i Sokratisova plata - po sezoni 2.500.000 neto (skoro duplo manje nego u Engleskoj), ugovor na tri godine.

Isti izvori navode kako su Napolitanci dugo vagali između Sokratisa i Šahtjorovog Mikole Matvijenka, odnosno da je presudila Gatuzova reč, kao i njegovo poznanstvo sa Papastatopulosom iz vremena dok je ovaj igrao u Milanu.


tagovi

Sokratis PapastatopulosLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Arsenal

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara