Komentari na vest

Gazda Kanga odbija da "umre"

D

Don Vito Corleone@Marko1983

pre 2 meseca

@Marko1983 - Kanga je poznat po sporosti, po nedostatku inicijative da kao centralni vezni, krene sam napred prema golu protivnika, kroz dribling i uposli napadača u prostor! Da li si to nekada primetio kod ove prevare od Kange?! Ne, naravno! To je za njega misaona imenica! On samo zna da carini loptu i da je zadržava, šaljući telefonske centaršuteve u kazneni prostor, ili dodajući loptu najbližem saigraču. I to su za tebe vrhunski potezi! Bolje je da se nisi ofirao, ovako si svima dokazao da fudbal nikada nisi igrao i da u suštini ne razumeš fudbal, koji je osvajanje prostora! A, prostor se ne osvaja sporom i statičnom igrom!
M

Marko1983

pre 2 meseca

Vidim da si ti strucnjak i veliki poznavalac fudbala koji mesa neciju tehniku i takticko postavljanje igraca. Pored toga mesa i ulogu raznih pozicija igraca, tako da ofanzivni vezni imaju ulogu da osvajaju prostor i salju loptu napadacima, dok Kangina pozicija je zapocinjanje i gradnja igre i drzanje tempa, i daleko je od dela terena gde moze da salje loptu u prostor napadacima. Da se razumemo Kangu smatram ogranicenim igracem koji cesto vise skodi nego sto koristi, drzi los tempo (carini loptu) i igra u odbrani je vrlo diskutabilna, ali ne moze niko da kaze za njega da ima losu tehniku.
S

Svabo

pre 2 meseca

Opasan je sam po sebe ali ne mozes da ga ne volis i da mu ne skines kapu.
T

Trenercina

pre 2 meseca

Kanga je igrac na zalasku karijere i to svi znamo ali isto tako tvrdim da je u Zvezdi igrao odlican fudbal.Ostace upamcen kao jedan od najboljih stranaca u Zvezdi i odlican vezni igrac.Iskreno bi voleo da se u Srbiji pojavi takav igrac sa toliko zelje za loptom i igrom unapred.I jos nesto kad je bio u zenitu malo je igraca koji su mogli da mu oduzmu loptu .Danas je Kanga i dalje sa velikom zeljom ali dosta spor i sklon kiksevima i nikako igrac koga treba ostavljati na zadnjeg veznog samog.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Idemo po 35 titulu, 7 u nizu, 28 kup, 4 u nizu, 14 duplu krunu, 4 u nizu. Podrška treneru i svim igračima. NAPRED ZVEZDA 💪
D

Don Vito Corleone*

pre 2 meseca

“Gazda Kanga odbija da "umre"! Laž je ta informaciona agenda koja se poštuje! Zbog ovakvih igrača, kao što je Kanga (mator, spor, tehnički nepotkovan), kao i ostali igrači koji dolaze iz afričkog miljea, oni odbijaju Zvezdu da zaživi u Evropi! Suma sumarum! Nema laži, nema prevare – najgori tim u grupnim fazama u LŠ! Probudila nas je surova realnost! Ovi Afrikanci će rasterati i ovo malo navijača sa Marakane! Tim bez identiteta, želje, volje, totalno nedisciplinovani što je tipično za Afrikance! Razlika u individualnom kvalitetu, u odnosu na Afrikance, je tolika da je nemoguće ne primetiti!
C

CaleB pravi

pre 2 meseca

Koliko si ti oboleo, prvo kradeš nikove, drugo vratiš istu priču svaki dan.
M

Marko1983

pre 2 meseca

Kanga tehnicki nepotkovan,au prijatelju da pratis malo ti neki drugi sport. Kanga ima mnogo mana, ali tehnika mu je verovatno uz Natha i Kataia najbolja u ligi.
Š

Škrabotina

pre 2 meseca

Kanga je najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji i velika je greška što se oko njega nije gradila ekipa od Krasnodara pa na dalje.
k

kikoman@Škrabotina

pre 2 meseca

Škrabotina - Za čoveka koji može da izjavi ovakvu bljuvotinu se odmah vidi da nikada u životu nije loptu šutnuo! Kanga je poznat po sporosti, po nedostatku inicijative da kao centralni vezni, krene sam napred prema golu protivnika, kroz dribling i uposli napadača u prostor! To se kod rečenog Kange ne moe videti, ali se samo mogu videti telefonski centaršutevi, vraćanje lopte unazad i dodavanje najbližem saigraču, uz mnoštvo izgubljenih lopti. I ovakav polu-igrač je za neke neznalice “najbolji stranac u Zvezdinoj istoriji”! Molim te da pod hitno pređeš da pratiš manje zahtevne sportove, kao recimo badminigton ili pikado!
K

Keket

pre 2 meseca

Najjaci je, bas ga gotivim, pogotovo zato sto je postao pravi cigan
u

u kakvoj mi iluziji zivimo

pre 2 meseca

ljudi potrosili desetine miliona evra, liga evrope poslednji u grupi,liga sampiona poslednji u svim grupama. "Srpski (samoprozvani) Bajern" od logistike, do sredstava za nase uslove neogranicenih, igra neke sumnjive utakmice, i pred derbi sportski novinari izjednacavaju Partizan i Zvezdu kao dva jednaka tima, gde Duljaj sklapa tim sa štapa i kanapa, sa Anticem, Filipovicem,Stojkovicem bekovima Vojvodine i ko zna koga ... kao da na trci jednom zakacimo teg na nogu i da se onda trkaju. u tome je naravno i velicina Partizana, da sa prelaznim rokovima gde najskuplji igrac se placa milion u 4 rate igra egal sa moramo se sloziti državnom mezimicom. sta god bude do kraja sezone, kapa dole Duljaju i igracima, u julu su im previdjali playout.
G

GeOs

pre 2 meseca

Tebi i slicnima. Girona ima 10x jeftiniji tim od pola lige. Vidi gde su. I sta sada ? Skupa Barsa na se ubije ? Prike, fudbal nisu cene, ne kapirate.
B

BokiUSA

pre 2 meseca

Da vas ne guraju ludacki sada bi bili gde ste i prosle sezone. Ali da nebi bio katanac mora da se izgura Partizan da bude prvi ili drugi. Obe ekipe idu u kval za LS I svi mirni... lova kaplje po neko se proda...
S

Saša_PFC

pre 2 meseca

Sada bi mu majka bila ponosna na njega da je živa....ali eto nazalost žena je umrla prerano pa je posle 4.godine njene smrti rodila Kangu.
I

Iluzionista

pre 2 meseca

Ako stvarno verujes u ovo sto pises onda ti nema pomoci.Ako to pises da bi na neki nacin podrzao svoj klub onda te razumem.Poslednja decenija fk.Partizan je zaista teska i za klub i za navijace.I da malo vise gledate sebe a ne u komsiluk mozda bi nasli prave razloge svog posrtanja.Ovako je najlakse Zvezda je kriva i to je to.
G

Goran81

pre 2 meseca

Pricati o kvalitetu zvezdinih igraca pored ovakvog namestanja, gde protivnik ne sme da im priđe, a da se ne svira penal je sto bi Milojević rekao u najmanju ruku degutantno.
o

odgovor za gorana 81

pre 2 meseca

To se zove u psihologiji projekcija. Nama stalno povredjuju fudbalere, a spin je da protivnici ne smeju da nam pridju. Kako vas vise nije sramota. Gotovo je od titule nema nista ni ove godine. Posle Zvezde pobedice Vas i Lucani i Cuka sa Pavkovim.
G

Goran grobar

pre 2 meseca

Za sve su krive sudije .Da su sudije postene verovatno bi tabela izgledala drugacije jel tako Gorance.
Z

Zvezda mi je sve

pre 2 meseca

Ne treba nam plaćena titula!
J

Jamb

pre 2 meseca

Ima kreativnost, tehniku, snagu, kondiciju, zna da stane na loptu i igra pod pritiskom bolje od vecine igraca u Zvezdi, ali najvaznije, ima energiju, volju i borbenost, mator je, ali godine su samo broj. Najbolje igra kad ima osiguraca pored sebe, nekada Sanogo, sad to mogu Mijailovic, eventualno Hvang.
D

Dame i gospodo

pre 2 meseca

MozzartBet Super liga Srbije i MozzartBet Prva liga Srbije.
s

sano

pre 2 meseca

3 penala hocu ja ,necu 1 necu 2 👏👏👏
Ј

Јосиф

pre 2 meseca

О Канги је све речено, посевно од оних који се разумеју бар мало у фудбал, а то је:Звездин тим без њега неможе и неуме! Терали сте га ви из моцарта, текстовима, терали га"зналци" овде у коментарима, али он је још увек ту! О ЛШ нетреба причати, друга планета је то! Пишите мало о Хвангу и Шерифу шта они пружају, за 10 милиона, колико су коштали обојца!
a

ako su ruze, procvetace...

pre 2 meseca

zvezdanesterac po zvezdanesterac, drugo mesto
J

Jel bese

pre 2 meseca

na derbiju bio zvezdanaesterac!
S

Sale Kg

pre 2 meseca

Pa kad ne možemo od penaltizana i penaltka da dodjemo do izražaja!
z

zaks

pre 2 meseca

Igračina.Samo da smanji držanje lopte i da se iste brže oslobađa u situacijama pod pritiskom kao i da malo produži " fitilj" . Veliki zvezdaš, što je najvažnije, osjeća klub.
N

Naxos

pre 2 meseca

Što bi "umro" tako mlad, pa čovek ima samo 50 godina😂😂😂
m

mnr

pre 2 meseca

Kanga je toliko bitam da i sam poziva Var, dosudjuje penale itd itd
A

Alex20

pre 2 meseca

Ne to radi Milos Jojic u srecna Tole vremena
O

Ojo

pre 2 meseca

Kangu za kapitena
P

Pedja108

pre 2 meseca

Juce je Kanga odigrao bas dobru utakmicu. I nije nepoznato da ume da odigra dobro. Medjutim, problem je sto stalno pravi greske, opasne po svoj tim. I juce je u jednoj situaciji izgubio lopt na nekih trideset metara od gola, sto TSC nije znao da kazni. U LS nema sta da trazi, smesno deluje njegovo trcanje naspram zveri iz LS. A sto se tice kreativca, Hvan je tu najbolji, ali iz ne znam kojih razloga Zvezda je uvek forsirala Kangu. Slazem se i da voli klub, da zeli najbolje, ali njegove greske su uvek skupe.
Л

Лукс

pre 2 meseca

У ЛШ ни један играч нема шта да тражи ,не само Канга
P

Prcko33

pre 2 meseca

Legendo pa Kanga je jedini igrac koji preuzima odgovornost , jedini igrac koji moze "stati" na loptu , igrac koji izgleda kao pravi vezni igrac, i definitivno najbolji i najtalentovaniji igrac lige ... Koje greske mu vi brojite , pa da tu jednu gresku nema bio bi u Barseloni ! Naravno kada uvijek "trazi" loptu , i mnogo vremena je kod njega a ostali "bjeze" od iste logicno je da bude i gresaka! Ali je co'ek najjaci igrac lige i .
č

čeroos

pre 2 meseca

Kanga kada ima tacan takticki zahtev najbolje igra, to se vidi sad kod Miloja i videlo se kod Dejana. Paralela koja spaja ova dva mandata je Nebojsa Milosevic, ponovo nam je Zvezda stabilna i takmicarska ekipa. Svakom zvezdasu koji pazljivije prati rad zadnjih par godina jasno je da je popularni Miloske taj koji veci deo posla uradi i pripremi utakmicu besprekorno... Napred zvezdooo!!!
Z

ZZ Crew

pre 2 meseca

Kangu i taktiku tesko da mozemo u jednu recenicu. Luda glava je njegov CV, da se primetiti da ga Miloje koci ponekad i smanjuje mu gas. On igra na vic, dribling, sut i ima veliko znanje. Zna da centrira, da postigne gol, povuce ekipu i kapira se sa Ivanicem, Bukarijem pa i Serifom. Uglavnom kad nema Kange nema igre!
m

misko 123

pre 2 meseca

Svaka cast jedan si od retkih mozda ih i nema vise u komentarima koji zna tacno sta je napisao i samim tim razumevanje u fudbal yim stab Zvezdin , sve tacno i slazem se i Kanga je jedan od najboljih igraca zvezde u zadnjih 20 godina. poz.
B

Bljed

pre 2 meseca

Ozbiljna macka, postovanje.
Г

Гос'

pre 2 meseca

Луда глава, и слабија физика све остало топ. Техника, идеја, ударац, пас, преглед иге. Још ако је стварно лажирао године, па је '85 уместо '90 год, капа доље..
I

Ipak za

pre 2 meseca

Sudiju je mala maca...
g

gostinjo

pre 2 meseca

Plejmejker koji ima muda da primi vrucu loptu od koje svi bjeze. Naravno da je tada mogucnost greske veca. Slicno kao kod Gudelja u reprezentaciji. Najlakse je igrati leprsavo kao dvoprezimenjak iz Arabije.
J

Jamb

pre 2 meseca

Pravi komentar!
C

Ceftriaxone

pre 2 meseca

БромазепаМ не н... Јао Господе....
D

Dragoo

pre 2 meseca

Covjek voli nas klub, odlsjeca , zarto se i bori. Ok, ne mozemo od njega ocekivati da trci kao da ima 25 godina, ali covjek ima tehniku i pregled igre, petlju... nervirao me je prije onim upornim sutevima, potrosi 10 lopti.. uh zao mi stojuce ne udje ona u 9 minuti.. bila bi golcina.
a

abc

pre 2 meseca

Meni se ovo ne sviđa, mi smo propustili šansu da Edmunda Ada istrpimo i dobijemo pravog zadnjeg veznog igrača koji bi sa Hvangom i Stamenićem činio sredinu, kako god, brljotine Bahara su ostale i do kraja sezonu imamo ono što imamo i to treba podržati.
P

Postic

pre 2 meseca

Ado igra to je bitno í videcemo na leto Sta ce biti snjim dali ce proci pripreme í izboriti mesto
L

Lecce

pre 2 meseca

Sramota je da ova ljudina nikada nije makar jednom nosila traku na utakmici Crvene zvezde, ej zamisli njemu da das traku, on bi to tako preozbiljno shvatio da bi leteo i uklizavao na terenu. Miloje, ispadni smeker daj mu je na jednoj utakmici, ej 200 + utakmica stranac, njemu je to san.
K

Kanginjo

pre 2 meseca

Gejlor je u zenitu
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Prošle sezone pred derbi na Marakani, ja sat vremena pred početak utakmice dole na Autokomandi, na raskrsnici kod pekare na pešačkom prelazu prelazim ulicu kad Kanga juri kolima i stane na semafor, kada su ga svi videli u kolima, prišlo mu je 50 ljudi, a Kanga sav užurban kaže na Srpskom BRATE ŽURIM ŽURIM, mi popadali od smeha. E jeste lud, dolazi na derbi sat vremena pred početak, ostatak ekipe je možda već izašao na pomoćni teren. Onaj gol Sparti P od prečku, onaj gol Krasnodara, neprocenjivo. Ludi brate.
G

Gost123...

pre 2 meseca

Uopšte mi nije kasno zašto oko Kange postoje tolike dileme. Jednostavno, njega trener ili zna ili ne zna da iskoristi. Milojević ga je gurnuo bliže protivničkom golu, ne petlja se u našu odbranu, iza njega su Hvang i Mijajlović i tada se njegove mane sa držanjem lopte i poprečnim pasovima ne osećaju, a do izražaja dolaze kvaliteti, kratki pasovi iza leđa protivničke odbrane, lopte u prazan prostor za krila i opasni šutevi blizu linije protivničkom šesnaesterca. Jednostavno, kada igra ovu poziciju, on je koristan igrač, za naše uslove i više od toga, kada ga vrate unazad, beskoristan i opasan po svoj tim.
m

milo123

pre 2 meseca

Dobrom majstoru je svaki alat dobar. Loš majstor je loš iako ima vrhunski alat.
U

Urke777

pre 2 meseca

Ja sam o tome pisao i komentarisao stotine puta bukvalno. Kanga je ofanzivni vezni, igrac koji razigrava i sutira sa distance, a ne zadnji vezni. Cak nije ni za centralnig veznig igraca. Isto vazi inace i za Kangvu. Ali eto treneri stavljaju niske ofanzivne igrace na poziciju zadnjeg veznog, kao zbog prenosa lopte. Cista glupost. To mozes protiv Surdulice i Mladog Radnika, i nigde vise. Jos kad se setim da ih je Deki u paru stavljao protiv Makabija, zeludac mi se prevrce
F

Frka Deki

pre 2 meseca

Goni ga u Afriku, kako je samo u*ro utakmicu protiv Makabija u kvalifikacijama. Ne mogu na oci da ga vidim vise. Ne spominji mi ga molim te.
V

Vasoa

pre 2 meseca

Procitaj komentar iznad pa ce ti biti lakse
G

GeOs

pre 2 meseca

Da malo znas nesto o fudbalu, znao bi da vezni igraci ponekad gube loptu na 40 metara od gola. Ne samo Kanga, nego mnogo iskusniji i bolji igraci. Ono sto ne kapiras je da u tom slucaju, ne pada 100% gol. Tu utakmicu je u*ro Borjan, jer je primio gol sa 35 metra, po sred gola. I to nikakve veze nema sa Kangom. Primas gol ko cirkuzant, jer jos slavis odbranjeni penal....
B

Borha

pre 2 meseca

Zasluzuje kapitensku traku, kad ode Dragovic ! Ima najvecu petlju, sampionsku drskost i nikad ne odustaje.
ј

још му рано

pre 2 meseca

тек је загазио у пету деценију...

Jlubisa Urosevic

pre 2 meseca

Malo ste nahvalili tog Dr. fudbala ( pa sto ga neki jaci inostrani klub ne trazi kada je tako dobar) hajde jos malo nam objasnite posto mi koji gledamo i pratimo fudbal nemamo oci i mozak. Bahar je bio u pravu sto je njega i druzinu skrajnuo.
R

Rahatluk

pre 2 meseca

Sta je pravilno baba Vanga ili baba Kanga?
Z

Zombilend

pre 2 meseca

To moze u ovoj banana ligi, Evropa to sve ispegla.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ispeglaju to omladinci Norsjelanda.
K

Kada

pre 2 meseca

Vidim da navijači Partizana komentarišu Evropu, vidim u kakvom bolesnom svetu živimo. Bitno je samo ponavljati laži.
a

ajde

pre 2 meseca

Navedi mi primer gde je igrac zvezde zasluzio zuti karton jedan primer I cini mi se da je zvezdin igrac juce dobio zuti karton .
4

40+

pre 2 meseca

Родићев старт чини ми се 65 минут, и упореди са стартом Петровићевим у првом полувремену за шта је показан жути… а погледај колико је играча Тсц-а добило жутих а ниједан старт није по мени за жути…
D

DS1989

pre 2 meseca

Druze sa njima ne vredi pricati pa Djakovac je juce zasluzio barem 2 crvena zavrsio covek tekmu sa jednim zutim kartonom. Vulic kod prvog penala rukom ej rukom sklanja loptu oni ovde naricu kako nije penal. Sta da pricas sa njima dalje...
N

Nanas

pre 2 meseca

@40+ nije za zuti kada petrovic vuce za dres bukarija sa ledja,a vec ga je obisao ???? Nije za zuti kada djakovac krvnicki lomi kangu i jos pljuje u njegovom pravcu ??? Pa to je za crveni u svakoj ligi, samo je zalosno ,ako imas godina koliko ti nick kaze,da si neki klinac pa da i pokusam shvatiti,ali toliko o vasoj objektivnosti i realnosti
p

pancevac992

pre 2 meseca

40+ ma majke ti?djakovac 7 faula na sredini,od toga 2 bolesno namerna,nije ti ni jedan za zuti?to ste vi
I

Izgleda

pre 2 meseca

Za kolji klub u poslednja 2 kola je svirano 4 penala i nije pokazan ni jedan zuti karton
G

Gukni

pre 2 meseca

Kako onda 3 igraca bili u opasnosti od suspenzije ako nam se ne daje zuti karton?
B

Boxy

pre 2 meseca

Izvinte, koje su to broje evropske pobede jesenas u LS?
r

req

pre 2 meseca

bilo par pobeda a vi nikad a cak ni tad

Bojank91

pre 2 meseca

Samo da ovako nastavi
T

Tako je.

pre 2 meseca

Ima dobar šut, agresivan.. Ali je rođen 1990, i po dokumentaciji majka mu nažalost preminula 1987. E sad kako je to moguće to je za neku analizu..
u

usputje

pre 2 meseca

Može da ima 101 , ako trci kao da mu je 25 ne vidim sta je problem?!
G

Gostgost

pre 2 meseca

Kanga je pokazao najvecu motivaciju i najvecu odlucnost da se pobedjuje na svakoj. Daleko vise ucestvuje u igri, mnogo je bolji nego pre. Nasa masina ove polusezone! Samo da se taj pelcer primi i kod ostalih, i to je to. Samo gazite redom!
N

Navijači

pre 2 meseca

Zvezde sa mreža, ako su stvarno navijači Zvezde. To su najveći i... i, koji postoje. Toliko nepoštovanje nekih stvari iz nedavne istorije, to pravi navijač ne može da razume.
9

999

pre 2 meseca

Mozes da ih prepoznas po jedinstvenim narativima koje furaju. Prvi je "ja kao Zvezdas" pa se onda popljuju po svemu vezanom za Zvezdu. Drugi je "zgadili ste mi sve, sad me vise Zvezda ne zanima, iako sam xy godina na stadionu", i naravno, popljuju se po svemu vezanom za Zvezdu. Treci je "ja volim Zvezdu vise od svega, ali samo zato Terzu i kompaniju ne podnosim" i onda se popljuju na sve vezanom za Zvezdu. I naravno, lazni Zvezdasi kojih ima na desetine, koji pljuju sve vezano za Zvezdu, a onda dopisu neki citat iz neke Zvezdine pesme. To su ti sve redom ovi iz komsiluka koji rade za parizer i alpsku.
N

NR

pre 2 meseca

Crveni skam!
S

Sad realno

pre 2 meseca

prodati Hvanga i uzeti 5,6 miliona...realno nam ne treba, dzaba mu placamo ko zna koliku platu...ovo lagano osvajamo

Kalčopolista®

pre 2 meseca

Jos realnije, ne placate vi nego penzioneri!
@

@Kalca

pre 2 meseca

Pogresio si, penzioneri placaju vas FK i KK, ima mnogo dokaza. Dovoljno je da kazem da je Zvezda zaradila preko 70 miliona a vi po medijima 15.
S

Slavuj

pre 2 meseca

Samo vi možete za ovog Korejanca dati 5 milona i niko više, zapamtite to.
l

laznicetnici1989sever

pre 2 meseca

Koga briga za " već viđenu " situaciju, i koga zanima neki kanga, ko je taj ??
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

Jel ona "duel" sa Vulicem uvežbavan na treningu kad su bili saigrači?!
K

Kakve

pre 2 meseca

Veze ima Vulić sa Zvezdom, on je prodam pre par godina u Italiju, tako je juče jedan pisao gluposti o Stameniću, što Partizan ne reaguje, a čovek pojma nema o pravilima. Bitno je koliko je godina imao kad je krenula sezona. A čovek je toliko botovao, da je to strašno. Lik se predstavlja kao čuveni reper. A pojma o fudbalu nema.
S

Sima Arauho

pre 2 meseca

On je besmrtan jer je rodjen posle smrti svoje majke.
S

Stempli

pre 2 meseca

Kanga i Natho mrtva trka ko ce vise penala izvesti
S

Srbija Majka

pre 2 meseca

Kanga je igrac bez koga ni jedan trener nije mogao da igra, i ako je kroz klub u njegovoj eri proslo i previse igraca...i to pokazuje kakav kvalitet posjeduje. Ono sto ga najvise izdvaja od svih je samopouzdanje, i mentalite...uvjek preuzima odgovornost na sebe, i pravi je lider na terenu, uz jos puno fudbalskih kvaliteta koji ga krase...i naravno da nekada i pretjera, i da izgubi loptu u opasnoj zoni...ali zato nije u Mancester Sitiju, vec igra kod nas. Kanga je jedan od igraca koji je puno zaduzio klub, i kupio navijace svojom lojalnoscu i davanjem na terenu...zato moramo da mu budemo zahvalni na ovim sjajnim uspjesima Crvene Zvezde predhodnih godina, za koje je velikom mjerom upravo zasluzan bas on.
0

0999

pre 2 meseca

SMESAN IGRAC OD 40 GOD. I TUZNO I SMESNO. KO TO VISE GLEDA?

Ivica Gasic

pre 2 meseca

Pa ti, očito! I gledaš, a bogami i pratiš! Čak ideš dotle da otvaraš i vesti o njemu na portalima i onda ih komentarišeš! Ti si druže veliki obožavatelj njegovog rada i zato povedi malo računa šta pišeš u svojim komentarima da ne bi ispadao ponovo smešan ubuduće. Pozdrav.
a

aahah

pre 2 meseca

Sasvim pristojno igra za nekoga ko ima 39 godina
g

gost778

pre 2 meseca

Sve je ovo ok, ali na leto ga pustiti ,iskoristiti ovo kjegovo razigracanje i osloboditi prostor sa njegovom platom u budzetu dovesti i uliziti u IGRACA za Evropu i razigrati Sljivica
S

Sefer

pre 2 meseca

Slika kvaliteta lige i kvaliteta fudbala kad ti jedan 40+ igra bitnu ulogu u timu koji se bori za titulu. I to igra jer pravi prevagu negde neku,tj nije varijanta kluba,menadžera...Videlo se i u Evropi na kraju krajeva.
e

etooo

pre 2 meseca

on kada je bio glavni 2017 smo izgubili titulu zbog pritiska i njegove igre, on nije nikakav razigravac niti plej, samo zna da sutira iz daljine i da daje lopte krilima ponekad .. toliko o poznavanju fudbala
E

E moj ti

pre 2 meseca

Poznavaoce fudbala i da je s e to tacno kao sto si napisao a nije jer povrsno gledas na fudbal upravo je taj njegov sut protiv Krasnodara iznedrio i Salzburg i Kopenhagen i rusenje prvaka evrope i dvonec sa Milanom gde smo bili bolji i sa igracima manje i X, Y situacija
A

Adjutant

pre 2 meseca

Gelor je doktor fudbala za poznavaoce.Mesto zadnjeg veznog je zbog fizickih predispozicija neadekvatno.verovatno bi mnogo vise pruzao na mestu ofanzivnog veznog.Covek izgara za klub za razliku od samozvanih zvezda koje promovisu novinari.Jedan od retko krstenih igraca koji ima sut.Pregled igre izvanredan....
J

Jeesssteee

pre 2 meseca

Pitam za komsiju,kako to od jednom kada zna se kako igra kanga a to je prljavo i grubo pa komso pita jesu li to opali kriterijumi kod sudija od jedared. Zasto taj kanga nije u svojoj repki pa zato sto ga selektor drzi na klupi jer tamo sudijama ne opada kriterijum od jedared
Z

Za Jedareda

pre 2 meseca

O tome ko igra prljavo najbolje se vidjelo juče, kada je Đakovac, umjesto žutog, zaslužio šamar zbog namjernog šutiranja upravo pomenutog Kange!
2

2 kola 4 penala

pre 2 meseca

ovo bi i grof bozovic osvojio
g

gost1978

pre 2 meseca

kijanga kanga penalanga
A

A šta

pre 2 meseca

Je penaltko, pogledaj ko je koliko penala šutirao.
R

Ris

pre 2 meseca

Re A sta... Natko ispred zgrade nije opucao toliko penala u 4 kola.
@

@ris

pre 2 meseca

Otkad je u Partizanu, preko 30 je izveo. Proveri, imaš podatak. To je danas barem lako.
l

lupetate

pre 2 meseca

Ben je bio daleko korisniji od Kange
r

ravno do dna

pre 2 meseca

Prosinečki je bio korisniji od kange.I?
:

:D

pre 2 meseca

😂😂😂