Dragan Šarac (©Star Sport)
Dragan Šarac (©Star Sport)

Gde Lalatović stade, Šarac neka produži

Vreme čitanja: 1min | uto. 07.03.23. | 19:42

Dosadašnji prvi pomoćnik sada već bivšeg šefa stručnog štaba preuzima komandnu palicu u niškom Radničkom

(Od dopisnika Mozzart Sporta iz Niša)

Nenada Lalatovića na kormilu Radničkog iz Niša naslediće Dragan Šarac. Njegov dosadašnji dugogodišnji prvi pomoćnik i verni saradnik u svim klubovima, a bilo ih je podosta, u kojima je radio, dobio je poverenje uprave kluba sa Čaira i prilično vruć krompir u vidu prvog samostalnog posla u trenerskoj karijeri.

Izabrane vesti

Rezon rukovodstva Radničkog bio je taj da Šarac najbolje poznaje ekipu, da je sa njom praktično najviše i radio, čak i na treninzima kojima nije prisustvovao Lalatović i da će on uspeti da iz nje izvuče maksimum, u vrlo nezgodnom trenutku, posle samo jedne pobede u prethodnih deset prvenstvenih rundi.

Većina ostalih članova Lalatovićevog stručnog štaba, kako smo saznali, napustili su niški klub.

Saradnici 47-godišnjeg nekadašnjeg fudbalera šampionske ekipe Obilića, Crvene zvezde i internacionalca u Austriji biće Vladimir Đorđević i Saša Stojanović, bivši fudbaleri Radničkog, dok će funkciju trenera golmana dobiti Damir Kahriman, takođe bivši golman Nišlija, nekadašnji čuvar mreže Crvene zvezde i reprezentativac Srbije.

Dragan Šarac debitovaće na klupi Radničkog, trenutno 13. na tabeli Mozzart Bet Superlige, u nedelju od 14 časova, kada će u 26. kolu u Niš stići Voždovac.



tagovi

Dragan ŠaracNenad LalatovićRadnički NišMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara