(©psv.nl)
(©psv.nl)

Gece se pronašao u Ajndhovenu: Ugovor sa PSV-om produžen do 2024.

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.09.21. | 09:37

„Srećan sam zbog onog što sam našao ovde“, rekao Nemac

Kada je njegova zvezda bila u padu, kada je pretilo da ode u zaborav posle slabih epizoda u Bajernu i po povratku u Dortmund, Mario Gece je svoju sreću pronašao u Ajndhovenu.

Njegov prelazak u PSV je bio veliko iznenađenje prošle godine, ali na kraju se ispostavilo kao pun pogodak. Gece je fudbalski prodisao, vratio se u život i već u prvoj sezoni odigrao 35 utakmica za Filipsovce, postigao 10 golova, dok je za isto toliko bio asistent.

Izabrane vesti

Koliko je Gece zadovoljan životom u Ajndhovenu, toliko su oduševljeni i u taboru crveno-belih, te je kao logičan sled te ljubavi došao produžetak ugovora. Nemac je potpisao da će biti igrač PSV-a do leta 2024. godine.

Veoma sam srećan zbog svega što sam našao ovde. PSV je veliki klub, mogu da radim ovde pod vođstvom sjajnog trenera i stručnog štaba. Uz to, energija koja okružuje naš tim je vrlo ugodna. Cela slika je baš kako treba i zbog toga sam srećan što karijeru nastavljam ovde“, rekao je Gece za klupski sajt.

Novi ugovor će se aktivirati na kraju ove sezone, kada Nemcu ističe dvogodišnji koji je parafirao kada je došao. U klubu su oduševljeni što je rešio da ostane deo PSV-a.

Nije tajna da je Mario ključni igrač našeg tima i za ostvarenje naših ambicija. Za nas je veoma bitno da ga zadržimo što duže možemo. Poslednjih dana prelaznog roka je više klubova iskazalo ozbiljno interesovanje za Gecea, neki čak igraju Ligu šampiona, ali i pored toga Mario je odlučio da ostane sa nama“, otkrio je Džon de Jong, direktor za sportska pitanja u PSV Ajndhovenu.


tagovi

PSV AjndhovenMario Gece

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara