Komentari na vest

Gelor Kanga je Kijaku-Kijaku Kijanga i nema 30 nego 35 godina?!

Š

Šahmat

pre oko 3 godine

Kanga se nebrojeno puta dokazao,pa se ne kaže bez razloga da bez starca nema udarca.

commando

pre oko 3 godine

Kanga ne mogu ti ništa. Nije isto u igri sa tobom ili bez.
z

zak

pre oko 3 godine

Kao prvo, kod Kange niko ne spori godine već državljanstvo, a i da ima 35 godina kakve to veze ima ako je bolji od onih sa 25. Kod vas ,kao nikada nisu igrali igrači sa 35 godina , je li? Koliko ima Mustafa, pa Ostojić , sa koliko godina vam je igrao i bio najbolji igrač Saša Ilić ? Pa Kanga je bolji od svih vaših igrača , shvatite to , pa makar imao i 50 godina što je za vas još sramotnije i vaše nabeđene zvijezde koji vrijede milione na papiru , a igraju samo po našim livadama.Šta su to pokazali u Evropi da se za njih otimaju? Šprdate se sa našim igračima da ih niko neće.Pa neka neće dok god oni imaju rezultate sa Zvezdom, neka završe karijere kod nas . Za vas je postao uspjeh ako prodate nekog igrača za par miliona , a ne rezultat na terenu.
S

Sacha_PDC

pre oko 3 godine

Nerazumem uopste o cemu ti pises ovde...sta je to uradila Zvezda u Evropi sa tim igracima sa kojima se ponosite.Hocete da vas podsetimo na neke vise nego uspesne utakmice koje ste odigrali PSZ 1:6 i to se ogromna prasina digla da ste namestili utakmicu...hocete da pricamo o Bajernu,Totenhemu,Liverpulu,Napoliju..da se nehvalite prikazite koja vam je gol razlika sa tim rivalima...posed lopte 25% i to na domacem terenu bez suta u okvir gola protivnika.Sada vi pricate o nekim rezultatima...nepricate da ste sa tim velikim vasim igracima koje niko ne zeli da kupi gubili protiv Arsenala koji je igrao protiv vas sa igracima od 17.g.Hvalite se...klub vam je zaradio preko 100 mil.evra u poslednje 3.sezone a klub vam u minusu 60.mil.evra i to sa otpisanim dugom drzave od 17.mil.evra.Cime bi da se pohvalite niste placali ni vodu na stadionu...pekaru hleb u klubu neplacaju.Igraca prodate eventualno u Singapur i to preko veze za smesnih 1.5.mil.evra.Toliko o uspehu koje ste postigli sa vasim toliko hvaljenim igracima i trenerima.Cutite i uzivajte medjusobno da ne iznosimo jos vase uspehe zajedno na celu sa licem sa poternice...nemozete da pobedite u kupu Surdulicu a da ne namestite mec...
S

Sale Kg

pre oko 3 godine

@Sacha_PDC Da pričamo o tome što smo za 4 godine uradili u evropi što vi niste ni za 20. Vi ste igrali u Ligi šampiona u prošlom veku, fudbal više nije kao tada. Da pričamo o Liverpulu nego šta, o gaženju svetskog i evropskog šampiona od strane Zvezde u 2020. godini ne u prošlom veku, da pričamo o tome kako je Zvezda uzela u LŠ više bodova u jednoj utakmici nego vi u 6, možda i onoliko koliko vi nikada do kraja sveta nećete uzeti, jer nije lako iz Kupa konfekcija doći do LŠ i uzeti bodove. Lako je bilo busati se sa koeficijentom koji ste imali a do kog ste došli zahvaljujući sumnjivim titulama i povlašćenom položaju u žrebu. Eto i sad vam se posrećilo kad ste trebali totalno da srozate koeficijent, UEFA izmislila 5. takmičenje gde ćete moći da održite isti, imate više sreće nego pameti. Da pričamo o gol razlici nije problem, pa nije nas Makabi Petah Tikva petardirala u sred Beograda, taj isti Bajern je Barsi u sred Španije dao 8 komada.
G

Gost1985

pre oko 3 godine

Na sta je spao ovaj Partizan, da ocekuju da nekoga izbace iz lige ili kupa da bi i oni osvojili neki trofej.
S

Sasa1234

pre oko 3 godine

Kanga: " vidim ja nesto me ledja bole, nisam znao da je zbog godina"
M

Milovan 2

pre oko 3 godine

Kanga ima 36 godina njegova cena na transmarketu je 3,5 miliona evra. Partizanove zvezde Asano vredi 2,5 miliona evra. Natho 2 miliona evra. Zdjelar 2,2 miliona evra. Suma 2,7 miliona evra. Kanga sa svojih 36 godina više vredi od svih partizanovih zvezda. Kanga je svoju vrednost pokazao u ligi šampiona i u ligi evrope dok je Asano davao golove Inđiji, Radu, Bačkoj. TSC, Mladosti, Novom Pazaru. Zlatiboru.
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

baba vanga moze da ima cenu i 10 miliona ali bitno je kolko ce neko da plati .Njegova avionska karta je Prag-Beograd , nikog drugog ne mozes da zaje....
G

Gost2

pre oko 3 godine

polako dok se azurira transvermarkt. on sa 36g moze vredi 10hilj plafon
M

Milovan 2

pre oko 3 godine

Koliko vredi Kanga je dokazao na utakmici sa Partizanom i Milanom. Kanga je pokazao koliko vredi igrajući za Zvezdu na utakmicama lige evrope i lige šampiona a Partizanove zvezde su svoju vrednost dokazale protiv klubova koji se bore za opstanak u super ligi.
M

Milovan2

pre oko 3 godine

Svako bez problema može da promeni svoje ime ili prezime. Ako je Kanga umanjio nekoliko godina za to nema nikakvog razloga da bi bio kažnjen osim ako bi igrao za mlađe kategorije.
G

Grobar sam

pre oko 3 godine

al koga bole uvo,eno onom Minali iz Lacija čestitali 18-i rođendan a lik još malo pa može u penziju :D
h

hrr

pre oko 3 godine

Hehe nije bas 18 godina ima navodno 24, 96 godiste ali po njemu se vidi da je barem skleptao ako ne i celih 20 godina. covek ima kese ispod ociju.
g

gost1389

pre oko 3 godine

Kakav god da je, nas je i bolji je i sa 35, nego neki klinci sa 18. Cenice to sto ga podrzavamo svakako.

Mr 007

pre oko 3 godine

Puna podrska za Kangu (ili Kijangu,svejedno je),nas najbolji je igrac uz Kataija.Bitno je ono sto pokazuje na terenu,a pokazuje da je klasa,bez njega igramo kao rastimovana banda,setite se prvog i drugog poluvremena protiv glodara.Sad ocekujem dosta emisija Zeksa o ovome.Glodari,ne brinite,Kanga ce vas rasturiti u finalu.
К

Коментатор

pre oko 3 godine

Тарибо Вест за сиротињу
G

Gosthahahha

pre oko 3 godine

kakva komedija
G

Gost 22

pre oko 3 godine

Ako su ga švercovali za omladince OK. A ovako, ne vidim neku frku. Taribo Vest je osvajao sa mlađim generacijama medalje, pa opet je lažirao 10 godina života. Manute Bol živeo zvanično 50 godina Pa Turci Iljasovu očigledno podmladili 4 godine pa nikom ništa.
t

taribo

pre oko 3 godine

Taribo Vest ako je smanjio 10 godina to nije nista, kada je dosao u Partizan vec se davnih dana pricalo da je ima preko 50 godina. Zato te Africke selekcije i pobedjuju na SP za mladje kategorije jer igra bukvalno seniorski tim. Mada kasnije zato se izgube i brzo zavrse karijere. Ali generalno oni su igracki dugovecniji od ostalih
M

Mirko Ivanic

pre oko 3 godine

KOGA BRIGA KAKO SE ZOVE I KOLIKO GOD.IMA,SVE DOK DOBRO IGRA I DAJE GOLOVE ZA MENE JE OK!
z

zvcz

pre oko 3 godine

igra brate gore od pola naše dece
M

Mirko Ivanic

pre oko 3 godine

@zvcz.. Kanga za 2god u Zvezdi dao vise golova nego svi nasi napadaci iz omladinske skole,toliko o "nasoj deci"
P

Pakao

pre oko 3 godine

Dok god vadi oci, lomi noge, za zvezdu je dobar .To je kod njih normalno, da neko laze I falsifikuje, pa sta. Covece kakva skupina ljudi!
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Taribo imao 42 pa je bio bolji od svih ,al za dve klase,Prso u monako dosao sa 28 a imao 32,deju 2g castili,deksu isto, ima toga koliko hoces. Dobar je Kangaca koliko god ima...

МилеЛеми

pre oko 3 godine

Капа доле за Кијакуа! Да човек са 36 година игра на оваквом нивоу какав приказује у Звезди... свака част! Надам се само да неће бити суспендован из европских такмичења због ових глупости
E

Enzo

pre oko 3 godine

isti ti mediji u africi su pisali da je Čelzi završio dovođenje Boaćija svojevremeno. Glupost
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

Lako je utvrditi dovoljno je da potraže na uvid svedočanstvo iz škole ili neku sliku sa drugarima iz školske klupe i riješen problem.
W

Www

pre oko 3 godine

Samo sto je nepismen- nije isao u skolu
A

AcoAco3333

pre oko 3 godine

Pa nije on igrao za omladinsku reprezentaciju pa da su godine problem!!?? Zvezda je isto tako prevarena jer ne vredi isto fudbaler od 30 i 35 godina... I sad bi jos kao Zvezda trebala da snosi posledice... Ovi grobari stvarno nemaju mjeru ni kad sanjaju... Ne mogu da vjerujem kakvih mozgova ovdje ima... Nista bolji nismo od Gambije, Zambije i Gabona...
V

Vrscanin

pre oko 3 godine

A Taribo West u Partizan kad je dosao 29???? Zeka i Bjeka se krstili. Imao je 40 minimum tad
G

Gost333

pre oko 3 godine

И да је имао 60, како је само лепо Ширера одучио од фудбаа.
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Тридесет је имао кад је играо за Интер дошао у партизан након 10 година и опет имао тридесет.
m

ma da bre

pre oko 3 godine

vidim ja da je iskusan a tvorza kaze doveo sam vam mladog reprezentativca Gabona.
Н

Ноле

pre oko 3 godine

Није на клубовима да испитују валидност нечије крштенице или пасоша.Ако је лажан пасош како је путовао по свету.Играо код нас у Чешкој и Русији.И питање дал је ово истина.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

Svako ko dolazi iz Afrike i ima preko 35 cm, treba da donese izvod iz matične knjige rođenih, i da veštak utvrdi verodostojnost istog. U suprotnom mora biti povučen, i da mu se zabrani igranje fudbala.
C

Crv

pre oko 3 godine

Znaci u ovoj celoj prici ako je slucajno istina jedino ce da nadrlja Kanga posto nece igrati vise za reprezentaciju a Gabon i FkCz zato nece biti krivci naravno,,,,,A i ovi bolesnici koji spominju neke nebuloze da se izbaci neko negde i iz neceg pa sta je bilo sa Samuelom Etom jer neki klub ili reprezentacija bio izbacen iz nekog takmicenja ili izgubio mec sa 3:0 a dokazano da je pravio prevaru sa pasosem isto,,,,
K

Karpe

pre oko 3 godine

da ne pricamo o cuvenom Obafemi Martinsu xaxaxa
m

miksaR10

pre oko 3 godine

pricao stari (igrao profi fudbal svuda po svetu) da je svaki deseti iz afrike lazirao papire. to se najbolje vidi u mladjim kategorijama, kada vi sa 17 stanete nor protiv kange sa 22. Citajte intervju zube ronalda o utakmicama protiv nigerije i kameruna kada je bio do 17,19 godina, sve ce vam biti jasno.
G

Gostkanga

pre oko 3 godine

Kijanga zvezdina bitanga! Delirijum protiv Krasnodara i Sparte mu nikada necu zaboraviti makar se zvao Gary Cooper i bio Titovo godiste!
P

Pravda

pre oko 3 godine

Nije Kijaku nista kriv. Gabon i cz su krivi.

Veci

pre oko 3 godine

Milion je takvih afrikanaca kojima se ne zna godište (setite se Tariba Vesta). Falsifikovanje je bilo davno, ne vidim zašto bi klub imao posledice, ali dobro, sad se vidi zašto su komšija mali.
V

Vuc

pre oko 3 godine

Jel su Zagorcima oduzeti bodovi i titule kad je igrao Taribo West?
S

Srxx

pre oko 3 godine

Da li je ikada dokazano koliko godina ima Taribo???
D

Da li je...

pre oko 3 godine

... ikada dokazano koliko godina ima Kanga?

Taribo West

pre oko 3 godine

Cz nece biti kaznjena ali utakmice na kojima je igrao Kijaku kijaku ne mogu biti registrovane postignutim rezultatima. Par forfe 3:0 za protivnike i oduzimanje bodova. Posto cz nije znala za fals papire, drugih sankcija biti nece. Dakle ,sve utakmice koje je Kijaku odigrao za sve klubove u kojima je bio su predmet odluke uefe.
D

Da li...

pre oko 3 godine

... stvarno veruješ u ovo što si napisao? Znači, ne pitam da li bi voleo, pitam da li stvarno misliš da će neko oduzeti bodove svim klubovima za koje je igrao? Ako se oduzme Zvezdi, mora i svim klubovima za koje je ikada igrao. Ko je onda prvak Češke? Hoće li Krasnodar da igra Ligu Evrope? Ili Ararat? Možda oni Albanci? Ja znam da je vama teško, ali neće vam biti lakše ovako. Klubovi nisu carinski službenici, niti mogu niti trebaju da ispituju pasoše. Olakšaću ti, Zvezda će osvojiti duplu krunu u fudbalu i triplu u košarci.
B

Bog

pre oko 3 godine

Bice kako bog zapoveda!
@

@Bog

pre oko 3 godine

Ne mesaj Vucica u ovo...
z

zar je bitno

pre oko 3 godine

Kakve veze ima koliko je igrac imao godina kada je igrao utakmicu? Ako je lazurao pasoš to je krivično delo ali nije on bonus igrač a da se prekršilo neko pravilo. Čitam ovde gluposti. Da je terzić pametan pa da se sprda sa grobarima sad i da napiše u protokolu da Kanga ima 45 godina. I opet je najbolji igrač lige u poslednjih 15 godina uz Leonarda. Majstor i sa 65. Iako je ovo glupost naravno
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

......... Kada se završi kompletno ispitivanje godište Kange,, Jedino što je sigurno, i jedino što će apsolutno ostati isto, zauvek i ne promenljivo na vo vijek vjekova AMIN : Partizan ĆE OSTATI DOŽIVOTNI KOMŠIJA ŠAMPIONA EVROPE I SVETA U FUDBALU, CRVENE ZVEZDE IZ BEOGRADA. ...... shodno toj činjenici, molim sve komentatore sa komšijske strane da se u skladu sa tom NEPROMENLJIVOM ČINJENICOM PO NJIH, i ponašaju, da se biranim rečima i sa poštovanjem oglašavaju, kad god imaju potrebu da se o Zvezdi izjašnjavaju.
a

aa

pre oko 3 godine

Svi su komsije nekadasnjeg prvaka Evrope,zavisi od sporta.Partizan u fudbalu je komsija a CZ u kosarci je takodje komsija nekadasnjeg prvaka Evrope,Partizana.
W

Wava

pre oko 3 godine

Sta se deres bre???
И

Иван...

pre oko 3 godine

Црвена звезда (у кошарци), никада не може бити комшија европских шампиона, јер је много пре Партизана освојила Европу...
1

10ticker

pre oko 3 godine

Svaka njemu cast ako ih ovako dere sa 36 :)
k

keksa

pre oko 3 godine

Koga dere?
K

Koj Moj

pre oko 3 godine

Kako piše da je rođen 85 u Kongo kad te godine nije postojala država pod tim imenom? Evo za neupućene šta kaže wikipedia Zair, zvanično Republika Zair (franc. République du Zaïre), bio je naziv za suverenu državu između 1971. i 1997. u Centralnoj Africi koja je danas poznata kao Demokratska Republika Kongo.
h

hfghg

pre oko 3 godine

da ovde pisu za Kongo a to se misli na Republiku Kongo ili samo Kongo on je 1958 nastao i bio je francuska kolonija. A onda na dokumentima pise Kinsasa, a to je glavni grad Demokratske Republike Kongo imace Belgiske kolonije koja se u to vreme zvala Zair. Ono sto si napisao. Malo je ovo nejasno to je istina
g

grrt

pre oko 3 godine

A jel ti imas 15 godina ili manje? Ako nisi klinac bas, kako tebi pise da si rodjen u Srbiji a tada je bila Jugoslavija ili ako si mladji zajednica SCG. I vidis da je ovaj dokument od fudbalskog saveza izdat 2005 godina. A tada je postojao Kongo tacnije dobro si primetio ovde tekst i novinari ovako nest nebi smeli da puste. Oni pominju Kongo, a Kongo se zove Republika Kongo ili Francuski Kongo, ili samo Kongo kako pise u tekstu a to je greska. To je druga drzava. Ovde se radi o Demokratskoj Republici Kongo ili Belgijskom Kongu, kako si napisao nekadasnjem Zairu ciji glavni grad Kinsasa kao sto pise da je rodjen. Ovo novinari sebi ne bi smeli da dozvole ovo je krajnje nepoznavanje i totalno opste neznanje. Kao kad bi rekao rodjen je u Srbiji u glavnom gradu Zagrebu. Ovo nedopustivo. Pustite kometar kada vas neko kritikuje opravdano
t

tako je breeee

pre oko 3 godine

Evo upravo na sajtu uefe ispituje se slucaj Kanga. Akteri ovog prekrsaja bice strogo kaznjeni a klubovi u kojima je igrao zbog regularnosti takmicenja, snosice posledice.
S

Sajt UEFA

pre oko 3 godine

Tako je, brt. Partizanu ide dupla kruna, ne brinite ništa.
M

Mikajlo Krkajlo

pre oko 3 godine

Piše,piše kako da ne, isto to piše i na tarabi tu si verovatno i pročitao.
m

ma neee

pre oko 3 godine

Jel moguce da pored svih pljacki i lakrdija da ce zvezdana pasti na ovoj gluposti? Pa tako to ide, sta se ja cudim.
D

Da I onda

pre oko 3 godine

Da i onda ce Zvezdi da, se oduzme titula Evropskog I svetskog prvaka I da se da Partizanu a Zvezda izbaci u drugu ligu . I onda Sam se probudio na - 12 bas je hladno
t

tako je breeee

pre oko 3 godine

Uefa je izracunala . I kad se oduzmu svi zvezdanaesterci sa utakmica gde je kanga bio prisutan, zvezda ipak ostaje svetski sampion u penalima. Aj bogu fala, bar neka lepa vest danas!
O

OkoSokolovo

pre oko 3 godine

Ovde ima dobrih osnova da se presavije tabak. Na koliko utakmica je nastupao Kijaku?
d

dosta

pre oko 3 godine

pa evo ti posladnji derbi. Igrao je sigurno jos najmanje deset!
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

u principu vecina tih stranaca je necija prevara da se uzmu procenti . Musa Ndzaj, La prevara,Kenjas,Bajebek, Bakaprase....takvih ima u Javoru i Surdulici kolko hoces ali tesko je slagati masu kad ga svi mi vec znamo a ovako dovedes nekog iz Djibutija i dok mi provalimo oni uzese pare . Malo ga boli ovo malo ono ,ceka se neki formular , pa mu umrla tetka i prodje godinica ....on i ekipa oko njega uzese pare
S

Samo džaba ložite...

pre oko 3 godine

... grobare, samo se bezveze ponadaju. Ovo je po meni sramota Partizana, njima uzima meru lik pred penzijom. Kako planiraju do titule kad dodje igrač od 25, kad ne mogu protiv ovog od 35?
d

duh koji lebdi

pre oko 3 godine

Hoće li biti izbacivanja iz Superlige i Kupa?
N

Naravno...

pre oko 3 godine

... A vama ide dupla kruna.
M

Mora biti

pre oko 3 godine

konsekvenci. Ako Kongo ima posledice, ne vidim zasto i ona ne bi imala?
I

Iznogud

pre oko 3 godine

I jos ce licenca da vam se plati. Mada, to i nije neka novost.
S

SrdjanVgd

pre oko 3 godine

Gabon nece biti kaznjen jer Kanga ima 35 godina, nego jer je 2007 dosao u Gabon, a 2012 postao reprezentativac, a potrebno je 5 godina po pravilima da bi postao naturalizovan.
j

ja tvorzan a ti džejn

pre oko 3 godine

Koga briga i da ima 65’ tvorza je sve jedno uzeo procenat
z

zcva

pre oko 3 godine

Auu kako izbijaju na videlo kompleksi navijaca jednog manjeg kluba
F

Familija

pre oko 3 godine

Kanga je majstor ove igre i tačka
A

Avenger

pre oko 3 godine

Pa malo kojem igraču sa afričkog kontinenta se zna godina rođenja.
b

baba vanga

pre oko 3 godine

mama ,mama ja znam da brojim do 10 a sva druga deca u razredu ne znaju...dobroooo sine al tebi je 15 a njima 7 godina
m

metalika moj dobar drugar

pre oko 3 godine

kolko oni kaskaju za zvezdom ?? pa garagani to dugovali jos pre 5 godina
k

koperfield

pre oko 3 godine

nek se jave za savet tvorzi magiji ,taj kupi za milion,proda za 50 000 i nikad u minusu
t

tu smo negde

pre oko 3 godine

to ko da ja stavim svog jugica na oglas za 10 000 evra
G

Gost12

pre oko 3 godine

Kangaaa)))))))))) Nema kod brata nista obicno i normalno))))))))) Neka nama njega koliko god imao godina...
A

Analizaa

pre oko 3 godine

Nece vam biti do smeha,pokrenut je postupak protiv igraca i klubova gde je igrao,sankcije 0 3 ,zao mi je tako je
G

Gostttt

pre oko 3 godine

i kad si se probudio sta je bilo?
G

Gost ali bukvalno

pre oko 3 godine

Jesi ti stvarno toliko glup? Ajde sad kad si toliko pametan objasni kakve veze ima da li on ima 30 ili 35 godina? Koji je to prestup napravljen jer je on igrao za klub? Ovde je problem što je počeo da igra za reprezentaciju a nije proveo punih 5 godina u zemlji ali ti si suviše glup da bi to uopšte mogao da shvatiš.
d

d.g.

pre oko 3 godine

Sad ce Zvezda da se opari kad tuzi Kangu i njegovog menadzera za prevaru...
G

GSO

pre oko 3 godine

Tako je. Kad vam se oduzme lazna titula naravno da cete ga tuziti.
?

?????

pre oko 3 godine

Ciribu ciriba, Kijaku je ustvari baba.
S

Salabajzer

pre oko 3 godine

Ovaj stariji od Dekija Stankovica. Moze zvezda da ga proda posle nekom klubom veterana ili da bude pomocni trener a mozda i selektor.
k

kakav bre madjija

pre oko 3 godine

Koperfild bree hahahaha
s

skunipen

pre oko 3 godine

Jeste smesno, ali on je super igrac, protiv Milana je zajedno sa Benom I Ivanicem bio najbolji na terenu. Sve u svemu I dalje pruza dobre partije. Jedino sramota treba da bude ove Terziceve tkz talente, koji ne mogu da odigraju ni upola tako dobro kao ovaj covek koji je pred penzijom.
s

skunipen

pre oko 3 godine

Jeste smesno, ali on je super igrac, protiv Milana je zajedno sa Benom I Ivanicem bio najbolji na terenu. Sve u svemu I dalje pruza dobre partije. Jedino sramota treba da bude ove Terziceve tkz talente, koji ne mogu da odigraju ni upola tako dobro kao ovaj covek koji je pred penzijom.
l

ljudi

pre oko 3 godine

ovo nije zajebancija, pa njima mogu biti oduzeti bodovi!
Z

Zii

pre oko 3 godine

Dada, pošto je Terza sredio gabonski pasoš i pošto je ovo kadetska selekcija zvezde, a ne prvi tim. I da je imao 60 godina, ništa ne bi menjalo.
G

Gostttt

pre oko 3 godine

pa kakve veze ima zvezda, citaj malo... do sada nigde nije imao problrma rusija ceska... zvezda ne moze biti kaznjena

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

AHahhahahahha voleo bi ti da mogu.
l

ljudi

pre oko 3 godine

propisi su propisi!
g

grobari totalitere

pre oko 3 godine

Sve utakmice na kojima je Kanga bio akter makar i na klupi , moraju da se registruju par forfe 3:0 za protivnika. Statut uefe i fss je vrlo jasan i precizan, pa se vi zalite posle kongu i zimbabveu.
H

Hjk

pre oko 3 godine

Zbog čega?
h

hahaahahah

pre oko 3 godine

hahaahah koji optimista,haahahah nq osnovu cega,imao cise godina trebao igrat za veterane,jel xD
A

Avenger

pre oko 3 godine

Onda vi u niži rang zbog Taribo Westa.
M

Ma naravno

pre oko 3 godine

Isto tako će sve utakmice na kojima je Ibra igrao da registruju 3:0 za protivnike kada ga budu kaznili. Ne nadajte se grobari. Titula je naša i ostaće naša još dugo, dugo.
d

drobari totalitere

pre oko 3 godine

Zbog cega? Niko ne moze da igra pod laznim papirima, to je bar jasno.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

....... i Sve titule ima da se dodele Partizanima, i sa učešća u LŠ i LE, i sve pobede u LE i pobeda protiv Liverpula. Pa ljudi budimo pošteni, Partizanu su to zaslužili......
Б

Бибарс

pre oko 3 godine

Има ли нешто да није лажно у Звездаспору?
s

sve je laz

pre oko 3 godine

bukvalno!
M

Mozda

pre oko 3 godine

Mozda Taribo West?
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD

pre oko 3 godine

....... Pa, osim da Vas deljemo od osnivanja, gde Vas nađemo...... i da smo ŠAMPIONI EVROPE I SVETA U FUDBALU, I DA SMO NAJVEĆI KLUB NA BALKANU, I DA SMO UBEDLJIVO I NEDOSTIŽNO ZA SVA VREMENA NAJVEĆI KLUB NA STAROJUGOSLOVENSKOM PROSTORU, I U SRBIJI NARAVNO....... gotovo ništa drugo.
G

Gostza

pre oko 3 godine

Sto bi Zvezda zbog ovoga imala bilo kakvih konsekvenci? Zvezda ce, kao i uvek, imati problema jer ni ovog igraca nikome nece moci da proda, a u dva navrata ga je skupo placala,makar se to odnosilo samo na plate. Pogotovu sad za ovoga niko nece dati iole ozbiljan novac. Kao i za Boakeja, dva puta dobro placan, jednom dobro prodat, pa papreno placen za povratak, sve to skupljeno, plate i transferi, Zvezda u minusu. Takvih u Zvezdi gomila, a mladih iz sopstvene skole ni od korova. Tu nesto Veljko Nikolic moze da donese, ostalo vika, dreka, pompa, na kraju ono sto i jeste realnost. Ali bez brige dok o vama vode brigu mocni. Nema zime, proizvodicete gubitak, ai cete cvetati.
M

MozzartJVucicevicc

pre oko 3 godine

Aha, kangu smo oba puta skupo platili. Nula plus nula
A

A kakvi

pre oko 3 godine

Ma mlad je on ,samo ne zna koji mu je k.... danas hahahaha
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Ne moze sa Terzicem i Covicem nista posteno biti, a takav je i klub...
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Ma Terza i Mrkela ga licno odvezli za Gabon i prilikom ulaska u drzavu falsifikovali papire, rekose trebace im za desetak godina u Zvezdi pa ko veli da se nadje...
Z

Zbaj

pre oko 3 godine

Da je Terza znao to, jos bi mu milije pao taj trasnfer, takav je to (ne)covjek...
D

Ddddd

pre oko 3 godine

Sa vama uvek komedija
G

Gost 91

pre oko 3 godine

Kangaaaa :) https://youtu.be/6WqU1G8ObU4
c

commando121

pre oko 3 godine

Uefa i FSS odmah da pokrenu istragu i sve utakmice gde je igrao ovaj fudbaler sa lažnim papirima da registruju službenim rezultatom. Pravila su jasna.Tu nema nikakvog spora, odmah da se pokrene istraga FIFA, UEFA I FSS i utakmice registruju službenim rezultatom, taman posla da neko igra sa lažnim papirima.
n

nidza1981

pre oko 3 godine

hhahhahahaha, ahahhaha dal si ti normalan decko ahahhahahahahahahahaha.. pa u najmanju ruku ide na vodenicu zvezde da moze lakse da ga se resi
X

XD

pre oko 3 godine

Dzabe se nadate i kmecite. Cak i ako se ovo ispostavi kao tacno bice kaznjen igrac a klub je takodje ostecena strana.
a

apsolutno

pre oko 3 godine

Sta se oni ovde sad kao prave ludi. Oduzimaj i hapsi bre!
G

GSO

pre oko 3 godine

Apsolutno. Propisi su propisi.
S

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Ako sad Vazura i Vucela ne reaguju, mars iz Partizana.
D

Dingo

pre oko 3 godine

Vidi se da si klasican primer mrzitelja zvezde koji vise mrzi zvezdu nego sto voli svoj klub i primer da volis kao i svi iz tvog kluba titule za zelenim stolom kao 86' i 99'
G

Gosttt

pre oko 3 godine

ne znam samo kakve veze ime... vodi se kao stranac svakako, nebitno igrac gabona ili dr konga, nebitno 30 ili 35..svakako zvezda ovo nije znala, tako da je i zvezda ostecena strana, mada mislim da je ovo samo da se vi malo popalite i nista vise, grobarcici maleni
M

Momcilo Vukotic

pre oko 3 godine

Ne znam sta ovde nije jasno. Igraju sa igracem koji ce zbog fals papira doci glave svojoj reprezentaciji a bogami ni ona se nece dobro provesti.
#

#Surovi_Realista_Nikom_Drag

pre oko 3 godine

Sad je jasno,zašto batica Kanga igra kao penzos :) Misterija rešena . Svakako bi trebalo ispitati i godišta, recimo : Lazara Markovića;) Dečko nema šanse da je 94 god. Poslednjih 3,4 god trči kao da mu je između 38 i 45 god. Čak je i glavni fizio u Fulamu rekao za njega,da NIKAD NESPREMNIJEG profi fudbalera nije video u životu. A Lazar je tad imao 24 god ;) Bratić je garant 80,81 god . Drugo objašnjenje za njegovo mrtvilo ne postoji. Pozdrav
S

Sherlocked

pre oko 3 godine

Ako je stariji , neka je , onda su mu partije jos bolje.
b

baba grojaa

pre oko 3 godine

Jel ovo nasi penzioneri finansiraju africke?
D

DejanPizon

pre oko 3 godine

Kanga zvezdina bitanga......
k

kijaku kijaku

pre oko 3 godine

Uzeo im lovu, igra namesteno prvenstvo, podelio sa tvorzom i da ga bog vidi hahaha sta jedan penzioner moze vise da pozeli?
u

u suštini

pre oko 3 godine

Znaci dolazimo do saznanja da mu je cale zamuckivao . Khanga, Kjanga ...dvaput isto ime . Kao Pera, Pera .... Mili,Mile
G

GSO

pre oko 3 godine

Tako je legendo. Mucao dok ga je pravio i davao ime siroma.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

TARIBO VEST je imao bar 40 godina kada je igrao u JSDu.
S

Srxx

pre oko 3 godine

Mogao je da ima i 50 ali nikada nije dokazano....
n

nidza1981

pre oko 3 godine

ovo sve obdaniste za Tariba.... ako nije 20 godina lazirao nije ni jednu ahhahaha.. afrika forever
k

kaze

pre oko 3 godine

madjija, doveli smo mladog reprezentativca iz konga hahahaha madjija je stvarno doktor hahahaha
C

Crv

pre oko 3 godine

Na sta je spao Mozzart da bude poltron ludom Zeksu posto ovu nebitnu informaciju kao da je on sam izjavio da bi mogao i dalje da se sprda sa nasim zasluzenim titulama a da ovde svakojaki sektasi prave mapetshow od ovoga,,,,,A i Eto je imao 32 godine umesto 40 pa je uzeo grdne pare znaci ovo nista ne znaci samo se blati nasa titula,,,
G

Gostza

pre oko 3 godine

Jos i da uobrazis da je ludi Zeks tamne puti i da je Gabonac, kongoanac, papuanac, e tek onda ima da ti bude mnogo dobro...
G

Gost1111

pre oko 3 godine

Sta je sa tobom,jesi bolestan ,kakav problem imas? Ako ti gledas "zeksa" drugi ga ne gledaju. I kakve veze ova vest ima sa Partizanom? Objasni mi?
m

ma sta kazes?

pre oko 3 godine

Evo ja gledam i obozavam Zeksa. Krv vam pije na slamku i ima muda jedini u Srbiji da kaze ono o cemu svi cute. Ako vam neko dodje glave, to ce biti on. Ziveo Zeks sto godina!
G

Gostttt

pre oko 3 godine

Drugar kada mi je igrao nasu ligu rekao mi je da je Simon Vukcevic 83-ce a da su mu stavili da je 86-to. Da li je tacno ne znam,tako mi je rekao.
V

Voxxi

pre oko 3 godine

I Vukcevic i Skuletic su stariji nego sto im krstenica govori.
D

Džabe ste krečili

pre oko 3 godine

Moguće je da je 85 godište. Ali koga to briga. Pola igrača iz Afrike ima lažne papire. Neka on odigra u Zvezdi dobro kao i do sada pa neka ode i džabe posle isteka ugovora. On je moj omiljeni stranac koji je igrao kod nas. Onaj gol Sparti i Krasnodaru, nema cenu. Smršao sam 5 kila kada je dao gol Krasnodaru koliko sam skakao, umalo da mi pozli.
e

e sad

pre oko 3 godine

zamislite kakav je to sampion kad africki penzosi haraju Srbijom i tale se sa tvorzom a titule samo sevaju hahahaha pa ovo je stvarno lakrdija hahaha i onda se cude sto su u evropi najveca kanta za udaranje u istoriji evropskog fudbala. Samo tako nastavi madjijo hahahaga
B

Budi siguran...

pre oko 3 godine

... da će još dugo biti ovako, i u fudbalu, a i u košarci.
V

Veci

pre oko 3 godine

Pa to vas treba da bude sramota što vam uzimamo titule sa penzionerima, najbolja školo fudbala.
P

Perica rs

pre oko 3 godine

Pa vidim ja on se sest minuta razleteo po terenu i onda ga odjedno nema nigde.

Aj sad

pre oko 3 godine

ko sme da se kladi da mu tvorza nije fingirao papire da ga uvali sparti. Kad su ga provalili, vracaj ga nazad hahaha cirkus kolorado
A

Aj sad

pre oko 3 godine

I ti...
X

XD

pre oko 3 godine

Vama je sve "hahah" (ne znam samo kako vam nije jasno da to kiselo "hahaha" odaje svu gorcinu i tugu koju osecate) a veca je vasa bruka ako vas tambura cikica sa toliko godina. Nama ne smeta ni ako ima 45 godina sve dok igra ovako.

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

ahahahahahhaha koliko ti jadnicak pojma nemas!
9

951357

pre oko 3 godine

Ja smem. U koliko hoćeš?
a

ahahaha

pre oko 3 godine

Kanga i bocko zajedno imaju sto godina hahahaha i samo putuju i kinu i nazad i dele lovu hahaha pa stvarno je madjija a stado samo klima glavom i jedu sendvice hahahaha
H

Haja

pre oko 3 godine

Jos kad dodamo Taribo Westa ode to na 200 godina.
X

XD

pre oko 3 godine

Kongo, kao i vi, ima pravo da place i da laze kada he nemocan na terenu.
Z

Znao sam

pre oko 3 godine

da su on i tvorza generacija. Zato i podele njegov transfer. Ovi iz sparte videli staracke pege na rukama kod kange pa ga prodali tvorzi za pet miliona a ovaj jedva docekao hahahahaha
k

kme

pre oko 3 godine

jaoj pa on je mesi za vaseg sumu hahahaha...
a

ajaoj

pre oko 3 godine

Sendvic za kmeeee
S

Skandal

pre oko 3 godine

A da trazimo.raskid .ugovora na stetu igraca i menadzera Sigurno ne bsmo toliko platili igraca u tim godinama Madjija iz Ofk presla.u Czv
9

951357

pre oko 3 godine

Svega ovoga ne bi bilo da Kongu nije krivo što je ispao :D Pretpostavljam da pola igrača iz Afrike ima neke lažne papire, ništa ovo novo nije.
m

ma sigurno

pre oko 3 godine

je on nesto mladji, samo danas nije nesto u formi hahahaha
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

Kijao ne Kijao, dupla kruna stize.
D

Djookazinjo

pre oko 3 godine

Kijaku Kijaku Kiriku Kukuriku.
S

SRBI PFC

pre oko 3 godine

Da je radio u ultra kopu, vec bi odavno bio u penziji hahahaha
X

Xls

pre oko 3 godine

Da je radio u partizanu sad bi već od senilnosti zaboravio kako izgleda titula.
S

Slepi Gost

pre oko 3 godine

:insert Pikachu suprised meme:
T

Tiktokerski de bili

pre oko 3 godine

Koliko imaš godina?
S

Steva ns

pre oko 3 godine

Koga briga za to dečko dominira i to je najbitnije dal se zove gejlor ili mika ili laza nebitno je
G

GostJaran

pre oko 3 godine

Da li ce zvezda zbog ovog biti kaznjena oduzimanjem bodova ili izbacivanjem u nizi rang? Hvala
G

Gost964766

pre oko 3 godine

procitaj tekst u kom pise da zvezda u tom periodu nije ni znala za kangu, pa tek onda komentarisi
D

Doktorr

pre oko 3 godine

A reci mi fudbalski poznavaoce zasto bi Zvezda bila kaznjena? Jedino ako Terzic nije prije 15 godina lazirao papire pa sad da kaznjavaju Zvezdu. Gluplje pitanje nisi mogao da postavis
L

Laki92

pre oko 3 godine

Kakve Zvezda ima veze sa time sta je on radio pre 20 godina? Da neće mozda svi timovi za koje je on nastupao biti kaznjeni retroaktivno?

Mali peca

pre oko 3 godine

ako pitaš Pantića što yes yes
X

XD

pre oko 3 godine

A jel mozete vi da sanjate o necemu drugom osim o podeli podova, oduzimanju bodova ili nekim drugim vanterenskim mehanizmima za otimanje titule?
k

kme

pre oko 3 godine

to je jedina nada da vi osvojite nesta hahahah...

Piksi iz kornera

pre oko 3 godine

Hoce bre, kako nece + partizan ide direktno u Ligu Sampiona. Sta sve covek nece procitati ovde, strasno!
g

gost111

pre oko 3 godine

prevaranti i lopovi dolaze kod istih
G

Gost11

pre oko 3 godine

A izgleda kao da ima 40
G

GSO

pre oko 3 godine

Samo ga stavite u finalu kupa hahahaha
v

var

pre oko 3 godine

Africki Simon Vukcevic :D
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Pa sta sad. Taribo vest ima ko zna koliko godina. Falkao je 2 godine stariji nego sto mu pise. Lukaku takodje. U nba slicna prica bol, mutombo i ostali. Prosto tako je uredjena afrika, mozes raditi sta pozelis...
N

Nemanja77

pre oko 3 godine

Lukaku je rodjen u Belgiji, tako da je nemoguce da je lazirao papire. Ne lupaj gluposti kad ne znas
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

Druze i te kako je moguce i u antverpu gde je on rodjen i u moskvi i u londonu i u majamiju. Sve je moguce ako znas ljude na pravim mestima. Pogledaj mu fotografije kad navodno ima 14 godina. Na stranu i genetika i sto je poreklom iz afrike, nemoguce je da dete od 14 godina ima tu kolicinu misica i da se tako razvije.

NemanjaKZ

pre oko 3 godine

@Nemanja77: A ti si bio u porodilistu kad se rodio pa znas? :) Sta se sve ne radi u celom svetu sa novorodjenim bebama, a ti kao opravdanje uzmes to sto je rodjen u Belgiji. Isuse.

Sadik Umar

pre oko 3 godine

Ovde su umesani dugi prsti tvorze garant, pa vidi se da galaktikos jedva hoda po crnoj zemlji hahaha cirkus
z

zak

pre oko 3 godine

A koliko ti imaš godina? Malo si kasno prohodao pa se saplićeš.
G

Gist

pre oko 3 godine

E kanga, kanga odali te mustaci a lepo ti rekli ljudi da se brijes redovno
a

as

pre oko 3 godine

Ovim potezom Kongo postaje državni neprijatelj broj 1 prosečnog srBskog žitelja.

Mali peca

pre oko 3 godine

a sto
G

GSO

pre oko 3 godine

Kad porastes Peco, samo ce ti se kasti hahahaha
Г

Гост

pre oko 3 godine

Опет добар! Дај га Кианга у финалу купа заболи ме за родни лист.
G

Gostjaran

pre oko 3 godine

Nista od finala kupa na tvoju zalost, zvezda ce biti kaznjena zbog ove malverzacije.
X

Xyz

pre oko 3 godine

Strucnjak kakve veze ima Zvezda sa kako rece malverzacijom?
Y

Yys

pre oko 3 godine

Ovo nije nista neobicno kada su u pitanju igraci iz Afrike. Svaki drugi ima lazni datum rodjenja.
T

Taribo

pre oko 3 godine

my man
b

bokibre

pre oko 3 godine

Ovo nije skandal vec sasvim normalno stanje u Africi. Ima tih slucajeva koliko hoces....Martins, Yeboah, Taribo West, Jatta itd. Ma kod njih je svaki drugi sumljiv.
G

GostLola

pre oko 3 godine

SumLJiv kažeš...?
B

Beo

pre oko 3 godine

Mi smo cigani,najjači smo najjači !
1

1985

pre oko 3 godine

Vi ste cigani, najstariji ste najstari... :)
N

Neverovatno...

pre oko 3 godine

... Afrikanac lažirao godinu rođenja, ko bi se tome nadao, oni to nikad nisu radili.
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Nista sem sto bi .mogao.da.popije visegodisnju kaznu neigranja
g

gustavklimt

pre oko 3 godine

hahahahahahahaah!! :-)) Kangica brat nas :-) <3
G

Gost Nemanja

pre oko 3 godine

Da da niko nije kriv u Czv, da nismo.mi navijaci
D

Del.p

pre oko 3 godine

Nama je dobar i takav.jedino što sad nećemo moći ni da ga poklonimo.a i ima te brčiće koji svakako nisu pubertetski...
?

?!

pre oko 3 godine

Pa šta, ni prvi ni poslednji iz Afrike sa ovim "problemom", Taribo Vest je imao 38 godina kada se prodavao za igrača u kasnim dvadesetim.
Л

Ложач

pre oko 3 godine

И играо ко Бог са 40 и кусур за Партизан у ЛШ
A

Ako...

pre oko 3 godine

...stvarno ima 35 godina, onda svaka mu čast kako igra!
C

CZ017

pre oko 3 godine

Aha, bolji od M.Marina. Pogotovu u Evropi je briljirao... Za nas nivo lige ne mora ni obe noge.
r

rty

pre oko 3 godine

Daj ga samo u finalu kupa !
0

019Zzza

pre oko 3 godine

Ovo objasnjava njegovu traljavost