Genijalna ideja: Ko kaže da će u Bundesligi biti prazne stolice? (FOTO+VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 08.05.20. | 20:32

Em lepša slika, em u humanitarne svrhe odlazi oko 1.000.000 evra...

Svi se nadamo da se Bundesliga vraća iduće subote. Neće to biti taj ugođaj bez navijača, ali u takvoj smo situaciji da je došlo do one čuvene - daj šta daš. Nemci se međutim ne mire s činjenicom da će stolice biti prazne, pa se dovijaju na najrazličitije načine da fudbalerima naprave ambijent makar vizuelno prihvatljiv.

U tome prednjače navijači Borusije iz Menhengladbaha. Oni su u saradnji sa klubom organizovali humanitarnu akciju u kojoj svaki navijač može da za 19 evra kupi "mesto" na Borusija parku uprkos zabrani prisustva publike. Klub za taj novac na sedište postavlja veliku fotografiju gledaoca, a novac daje u humanitarne svrhe.

Izabrane vesti

*** BUNDESLIGA - KVOTE

Menhengladbah je desetak dana pre nastavka prvenstva već prodao 12.000 "ulaznica" i nema sumnje da će stadion do idućeg vikenda biti "pun". A da će ambijent biti kud i kamo lepši nego s praznim sedištima već se nazire.

Da sve bude autentičnije za svoju fotografiju mogu da plate i gosti. Tako će kolorit biti još lepši i realističniji.

Stadion Gladbaha prima nešto više od 54.000 gledalaca. To znači da će u dobrotvorne svrhe otići oko 1.000.000 evra. Samo za tu jednu utakmicu. Pod uslovom da tribine budu "pune", naravno...

Sjajna ideja, zar ne?

Foto: Borussia/Twitter


tagovi

Bundesliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara