Gent pronašao iskusnog golmana za Zvezdu – nije branio 13 meseci

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.11.20. | 11:14

Rival srpskog šampiona uspeo da licencira Kolina Kozemansa

Sve je slutilo na to da će, kako su napisali belgijski mediji, mladi Oven Johmans, 17- godišnji čuvar mreže Genta, u Beogradu biti bačen ispred krda lavova. Međutim, belgijski predstavnik u Ligi Evrope uspeo je da reši gorući problem dan uoči gostovanja Crvenoj zvezdi.

Za duel protiv Crvene zvezde licenciran je iskusni čuvar mreže Kolin Kozemansa, potvrdili su brojni belgijski mediji. Nekadašnji član Briža našao se u avionu za glavni grad Srbije, što nedvosmisleno potvrđuje da će on biti poslednja prepreka timu Dejana Stankovića.

Izabrane vesti

Očigledno je da su u Gentu iskoristili mogućnost licenciranja još jednog igrača, ovog puta trećeg golmana, zbog nagomilanih problema sa povredama i virusom korona. Prvi čuvar mreže Davi Ruf je zarežen COVID-om 19, dok je Sinan Bolat suspenodan.

Gent prvo nije licencirao Kolina Kozemansa, koji je u mlađim danima mnogo obećavao i nosio dres Briža. On je treći golman i u poslednje dve sezone retko je dobijao šansu. Momak rođen 1992. godine poslednji put akter zvaničnog meča bio je još 25. septembra 2019. godine u Kup pobedi nad Alstom. Prošle sezone branio je još u jednoj ligaškoj utakmici i to je bilo sve.

Ove takmičarske godine uglavnom je bio van takmičarskog tima, nije odigrao ni minut na zvaničnim mečevima.

Kozemans je od 2018. godine u Gentu. Pre toga je sa promenljivim uspehom branio za Briž, Beveren i Mehelen.



tagovi

Gent

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara