Gent u novim problemima: Dolazi na Marakanu bez trenera, oporavili se štoperi, ali ne i golman!

Vreme čitanja: 1min | uto. 03.11.20. | 17:50

Pozitivan i najbolji odbrambeni igrač

Novi problemi za Gent pred dolazak na negdam Crvenoj zvezdi u trećem kolu grupne faze Lige Evrope.

Nekolicini igrača koji su pozitivni na korona virus se danas pridružio šef stručnog štaba Vim de Deker. On neće moći da vodi ekipu na utakmici u Beogradu, a izostaće i trener golmana Frenki Vandenriše. Pozitivan nalaz na virus COVID-19 je imao i ponajbolji defanzivac ekipe, kamerunski internacionalac Mišel Ngadu Ngađui.

Izabrane vesti

Međutim, Gent je dobio i dobre vesti sa testiranja prvotimaca na korona virus. Ozdravili su štoperi Igor Plastun i Andreas Hanše Olsen, kao i bočni igrač Žordan Botaka koji može da igra po krilu ili kao ofanzivni bek. Oni su pre nekoliko dana imali pozitivne testove na virus COVID-19, ali su današnji testovi bili negativni.

Loša vest za Belgijance je da na ponovljenom testu opet pozitivan bio golman Davi Ruf. To i definitivno znači da će protiv Crvene zvezde da brani 17-godišnji debitant Oven Johmans, a da će mu rezerva biti godinu mlađi Rene Vanden Bore. S obzirom da dolaze bez glavnog trenera golmana, mladi Gentovi čuvari mreže će biti na velikom iskušenju u Beogradu.

Sreća u nesreći za Belgijance je da su im opet na raspolaganju štoperi Plastun i Hanše Olsen jer bi bez njih bili baš u veliki problemima. Pogotovo što je pozitivan Ngadu Ngađui koji je stub odbrane.


tagovi

COVID-19

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara