Marek Hamšik (©Reuters)
Marek Hamšik (©Reuters)

Gladijator Hamšik ušao u Trabzonovu arenu (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | uto. 08.06.21. | 19:16

Gvožđe se kuje dok je vruće, a turski tim kuje velike planove sa veteranima

Marek Hamšik potpisao je sa Trabzonom ugovor do kraja avgusta 2021. godine, a turski klub je slovačkog vezistu predstavio na specifičan način. Nekadašnji igrač Napolija imaće ulogu gladijatora na turskim terenima. A danas je po prvi put zakoračio u Trabzonovu arenu.

Mač i lopta u rukama, moderni ratnik na travnatom terenu.

Izabrane vesti


Slovak je u martu sve iznenadio kada je odlučio da potpiše šestomesečni ugovor sa Geteborgom, koji mu je bio samo prolazna stanica i spona do novog unosnog ugovora. Geteborgu na ime obeštećenja neće pripasti ništa, jer je sa Slovakom potpisao kratkoročan ugovor, pa Hamšik u Trabzon stiže kao slobodan igrač. Za švedski klub je odigrao šest utakmica i postigao jedan, ali spektakularan gol. Ako ništa drugo, epizoda na Skandinaviji dobro mu je došla kao priprema za predstojeće Evropsko prvenstvo.

Hamšik je karijeru počeo u Slovanu iz Bratislave, nakon čega je prešao u Brešu, odatle u Napoli. Jug Italije napustio je nakon dvanaest godina, kao legenda kluba, i preselio se u Daljen, međutim, kako mu u kineskom klubu nisu redovno isplaćivali plate, odlučio je da sa njim raskine ugovor i potpiše za Geteborg.



tagovi

Marek HamšikTrabzonTurskaTurska 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara