Saša Ivković (©Starsport)
Saša Ivković (©Starsport)

Glas iz Rumunije: Štoperi Ivković i Vukotić ponuđeni FCSB-u

Vreme čitanja: 1min | čet. 08.06.23. | 19:14

Klub iz Bukurešta traži pojačanja u odbrani

Sjajan trag je svojevremeno Bogdan Planić ostavio u FCSB-u, tako da se u taboru rumunskog kluba odmah pale lampice kada im se na radaru nađu neki novi srpski štoperi.

A, vicešampionu Rumunije ponuđena su dvojica defanzivaca iz Srbije. U prvi plan izbio je Saša Ivković, nekadašnji igrač Partizana i Voždovca, kasnije Maribora, koji u poslednje tri godine igra za Banijas u Emiratima.

Izabrane vesti

Generalni direktor FCSB-a Mihai Stojka ne krije da je vrlo „zagrejan“ za Ivkovićev dolazak, iako mu je to izgledalo u jednom momentu neverovatno.

„Saša igra za Banijas i to me plašilo. Mi ne možemo ni da priđemo sa platom onim što zarađuje u Emiratima. Kada me je pozvao njegov agent Zvonko Milojković, rekao sam mu da mi Ivkovića ne možemo da platimo. A, on mi je odgovorio: „Iznenadićete se“. On je dobar igrač, videćemo da li možemo da se dogovorimo oko neke normalne sume“, rekao je Stojka za rumunske medije.

Drugi srpski defanzivac koji je ponuđen klubu iz Bukurešta je Aleksandar Vukotić. Dva metra visoki štoper iz Kraljeva je postao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa belgijskim Beverenom.

Pre nekoliko dana bosanski mediji su pisali da je Vukotić u pregovorima sa Sarajevom, međutim, ništa se od toga nije desilo. Sada je ponuđen rumunskom vicešampionu, a prema navodima ruskih medija za njega su se raspitivali i tamošnja Baltika, Nižnji Novgorod i Krila Sovjetov, kao i neimenovani klubovi iz Nemačke i Kine.


tagovi

Saša IvkovićAleksandar VukotićFCSB

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara