Komentari na vest

Glasine iz Izraela: Bahar spremio tri pojačanja za Zvezdu! Planić, bivši kapiten Makabija i krilo iz Nigerije

S

Samo utisak

pre oko 1 godinu

Stičem utisak da kada je novinarima iz redakcije dosadno ili kada opadne broj poseta na sajtu, oni bace "kosku" i onda kreće prepucavanje, prozivanje i međusobno pljuvanje po komentarima. Čovek da se realno potrudi da uhvati neku doslednost ili smisao u ovim komentarima, samo sebe da pljune što je gubio vreme ovde...
D

Djinobili

pre oko 1 godinu

Al će da bude puna marakana uff..:) A grobari ako budu 4ti,u ligi šampiona će imati prednost domaćeg terena jel da?:))))
V

Veni,vidi,vici

pre oko 1 godinu

A da oni njemu pokažu šta imaju u svom dvorištu,možda neko vaskrsne pod njegovom palicom...

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Opaaa, podmladjujemo ekipu, mogao bi Milijas na zadnjeg veznog. Gerantoligija za Ligi šampiona, Gvardiola na aparatima a Haland vec Googl-a Planića.
M

MaJokBre

pre oko 1 godinu

Bolje za stopere dovesti (ako idu Drago i Erak) Dugalica i Danilo Arboleda i u spica Prijovica
s

shhsh

pre oko 1 godinu

Napravice Bakar lom i kakao od Zvezde hahahah.
N

Nexu

pre oko 1 godinu

A u pm! Bolje nemoj ni dolaziti ako ces dovoditi Planica i ovog nekog lika od 34 godine. A taman sam se ponadao da cemo krenuti uzlaznom putanjom ako dodje Bahar ali ovo su ciste kombinacije pod uslovom da je istina. Uzas! Nadam se da su ovo samo novinarske patke.
m

miki222

pre oko 1 godinu

Kakav crni planic, nadam se da ovo nije tacno...
X

Xyz

pre oko 1 godinu

Nadam se da ovo nije tacno. Levi jos i nekako, ostali potpuno nepotrebni
s

sprski mediji..

pre oko 1 godinu

...šta bi bilo kad bi bilo...trla baba lan
k

kalabasas

pre oko 1 godinu

Planic ....pa taj nije mogao da igra u zvezdi ni u prvom mandatu,tesko za reci ali Pankov je mozda za nijansu pravio manje stete.
M

Maestro

pre oko 1 godinu

Sustina je u tome da su nam za neki iskorak u Ligi sampiona potrebni trener koji ima iskustva u LS i nekoliko ozbiljnih i iskusnih igraca koji su vec igrali LS a to mnogo kosta.Bez toga cemo biti samo puki epizodisti,osim Borjana i Dragovica ne vidim ko od igraca ima kvalitet za LS.
e

esex

pre oko 1 godinu

Ivanic,katai,erakovic,vigo....
e

ecka siti

pre oko 1 godinu

pa druze zvezda je puna takvih igraca. Borjan,dragovic,Gobelja,Rodic,Srnic,Krsticic,Katai,Ivanic. . . Svi su oni igrali ligu sampiona i ligu evrope. . .
O

Ognjen Drinski

pre oko 1 godinu

Borjan odavno nije ni za ligu Srbije a ne LŠ. Najgori golman na SP. Šteta što ne ode onda kad se pobio sa Stankelom.
1

1983

pre oko 1 godinu

Koi bre Planic imamo Erakovica Dragovica Spaica Milunovica dva cetvorica su bolji igraci
P

Proficap

pre oko 1 godinu

Dragovic i Erakovic odlaze na kraju sezone. Ostaju Milunovic i Spajic, obojica povredjeni, jos Planic koji je povredjen...
S

Stop glasinama

pre oko 1 godinu

Terza daje 5 miliona za napadača, a vi ovde širite glasine o nekakvom veteranu.

VecaBg1971

pre oko 1 godinu

Mozda 5 miliona dinara !!!
А

Аb

pre oko 1 godinu

Nadam se da su ovo samo patke novinara iz Izrarla... Ovo su 3 rage realno od Planića u odbrani pa do špica ovog...čuj šoic od 34 god najveći klub mu u karijeri Trabzon a igramo LŠ... Ako je istina: MILOJE OSTANI!!!
K

Komentarišete glasine

pre oko 1 godinu

Ovo su najobičniji glasine za žutu štampu. Zvezda će za napadača odvojiti i 5 miliona evra, kako je Terzić i obelodanio u dokumentarcu. Radi se o Žoržu Mikautadzeu. Možda stignu i on i Kraso.
ц

цане

pre oko 1 godinu

Дај и мене нек позове, баш сам скинуо за 15 дана 6 кг, још 4 и ето врхунско појачање на шпицу...
D

Djape45

pre oko 1 godinu

Sipaj drzavo u nas, sipaj u nerotkinju u rupu bez dna samo sipaj!
N

Neko loptu

pre oko 1 godinu

Preko leta nece sutnuti a dobiti 25mil eura i to bez novca koji sleduje za tv prava,ulaznica,reklama i sponzora i sta tu drzava ima da sipa.
z

zaks

pre oko 1 godinu

Lijepo piše '' glasine '' .
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Džabe vam sve kada ćete služiti za gol razliku u LŠ. U prošle dve LŠ primili ste 40 golova ahahahah. Sledeće sezone Partizan pravi dobar tim u fudbalu kao što imamo sada u košarci, nema vam spasa dosta je bilo.
N

Nenad1246

pre oko 1 godinu

Kaže klub koji nije pobedio u tom takmičenje 29. godina i ko zna kad će.
1

1346

pre oko 1 godinu

Od kojih para pravite dobar tim u fudbalu? Pozajmiće Ostoja iz bogatog budžeta KKP za sledeću sezonu?
S

Sale84

pre oko 1 godinu

Mi smo u oba ucesca u LS do poslednjeg kola bili u situaciji da mozemo da idemo dalje pa makar i kao 3 u grupi. Pobedili jedan Liverpul, uzeli bod Napoliju, pobedili Olimpijakos. A koliko ste vi bodova osvojili u vasim ucescima u ligi sampiona???? Hahahhaha Kazes partizan pravi dobar tim, samo mi nije jasno ko ce da dodje u taj vas tim kad mozete i za evropu da izvisite sledece godine. A i ako napravite dobar tim, nije lose...umesto 20 i kusur bodova razlike mozda ce biti samo 10. Aj zdravo
K

Krvena Cvezda

pre oko 1 godinu

Ahahahah pa ovaj Planinić ima 40 godine od togs 10 godina je povredjen. Dragović hoče da ide jer je ljut jerga Pikse nije zvao za svecko prvenstvo. Služićete za gol razliku u ligi od šampioma ahahahah.
n

neko....

pre oko 1 godinu

u ligi šampiona,neko u domaćem prvenstvu razlika je velika
g

gramatika je bitna

pre oko 1 godinu

Druze, imas ceo zivot vremena da budes pismen..
d

dr. hyypia

pre oko 1 godinu

Drago ide sigurno, da bi ga zvali u reprezentaciju. Nazalost takvog stopera kao drago vise nikada necemo imati.
S

Stimpy

pre oko 1 godinu

jel to znaci da odlaze Drago i Erak 🤔 nadam se da ne

Звездаш

pre oko 1 godinu

Људи, ми треба да играмо групну фазу Лиге шампиона а предлажу нам ислужене раге за "појачања".
D

Don Vito Corleone

pre oko 1 godinu

Prvo hoću da kažem da mi je drago što Barah dolazi, jer mi se svidelo kako je Makabi igrao protiv nas. Brz i agresivan fudbal, a i tehnički su dosta dobri bili. Ubili su nas tempom u obe utakmice, pogotovo u oba druga poluvremena kada fizička snaga i izdržljivost dolaze do izražaja. Ova tri igrača koja se pominju, ne znam da li je to Barahova želja ili samo novinarske priče, ta tri igrača nam uopšte nisu potrebna. Planić godinu dana nije igrao fudbal, a i stalno je povredjen godinama. A i imamo Dragovića koji će ostati da igra LŠ, tu su Eraković i Spajić. Ovaj Nigerijac nam ne treba jer imamo četiri dobra krila Bukari, Olajinka, Mitrović, Katai. Ni taj zadnji vezni nam ne treba a i rećiću zašto. Zvezda svim silama treba da pokuša da dovede Luku Milivojevića i Mihajla Ristića. Njih dvojica bi bili atomske bombe za Zvezdu. Mislim da su male šanse da iz Italije dodje Djuričić, i iz Španije Maksimović, i ako bi bili dobra pojačanja. Mislim da će Zvezda ovaj put napraviti dobru ekipu. Mislim da je Doktor Arizona shvatio da posle dve LŠ i tri proleća u LE nismo igrački napredovali, i da neće ponavljati greške sa krševima od pojačanja ( da li su one bile namerne zbog kombinacija ili slučajne zbog ne znanja, neću sada o tome ) Ubedjen sam da ćemo se do poslednjeg kola LŠ boriti za LE. NAPRED ZVEZDA, SAMO NAPRED ZVEZDA.
p

po po

pre oko 1 godinu

Cemu bi djuricic bio pojacanje za ls ??? Po tome sto ima 32 god,po tome sto ga jaci vetar oduva u duelu,po tome sto u sampd koja ide u seriju B i kod Srbina trenera igra po 10,15 min,jesu li to dobre preporuke ?
M

Mare55577

pre oko 1 godinu

Milivojevic spor kao puz, kod Bahara nece igrati sigurno jer on forsira brzu igru.
d

dzon vejn

pre oko 1 godinu

vazuru je Zeka doveo..
s

sg018

pre oko 1 godinu

Ovakvi komentari su bili i 2017. kada je Miloje doveo Savica, Borjana i ostale koji nisu imali zavidan CV i nisu ni bili u cvetu mladosti. Dajte mu slobodu u radu i neka mu vreme sudi. Srecno covek!
p

pa ako

pre oko 1 godinu

Sva ova trj ojica dodju onda ne da cemo budemo najstariji Tim u LS nego u celoj planeti.
Z

ZzzRrr

pre oko 1 godinu

Nov trener, novi penzioneri kao pojačanja. Divota. Mada kako ovaj naš Partizan izgleda, i to će biti dovoljno
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Sve su to samo novinarska nagadjanja, nema veze sa istinom ni logikom... komedija...
C

CB VB

pre oko 1 godinu

Tekst o glasinama, a pecanja hiljadu. Najbolji ovi mučeni. Bićete ovakvi i onakvi, LŠ je to, po 5-6 golova, a oni sredom u Jagnjilo, Brestovac i redom levo i desno Srbijom da okupljaju nove navijače, pa melju li melju i skupljaju koeficijent za playoff 2024. Gledajte svoj blog!
G

GostLazar

pre oko 1 godinu

Sta se palite ljudi. Novinari ne znaju da li je potpisao definitivno, nagadjaju ko dolazi od njegovog sttucnig staba, a vi se palite na pojacanja. Neverovatno je koliko brzo planete. Vec mesecima se pise o Krasou, nigde potvrde, znaci nista se ne zna dok se ne zavrsi sezona. Iskulirajte malo
v

vidoviti

pre oko 1 godinu

Stvarno nam treba neki trener koji ce da se pita za tim koji ce igrati i odgovarati za rezultate.Ali ipak postviti neke norme a ne sutra trener ode,pri tom uopste ne jeftin,a neko drugi da se mlati sa ovim tzv pojacanjima,i opet pitanje je kolko je sve ovo tacno
F

Frci

pre oko 1 godinu

Samo vi dovodite...na kraju se racun dobija. A vas racun nece biti mali...a onaj za koga smatrate da ce platiti sve to njega nece biti.
C

Cesferin

pre oko 1 godinu

Tu je Cesferin i samo za ucesce u LS nam salje 20ak miliona evra, a o ostalim prihodima od ucesca u najprestižnijem takmičenju u Evropi da ne govorimo. A taj koga prizivaš ima dovoljno glavobolja da objasni kako to i zašto finansira Ostojin sns projekat zvani kkp u sportu koji je neprofitan
B

Bzvz

pre oko 1 godinu

Imam osećaj da u Zvezdi na svakoj poziciji ima po 10 igrača, svi dolaze, a niko ne odlazi. Kvalitetan špic ni na vidiku, ali 10 zadnji vezni i 10 krilo su u pripremi.
У

Уф

pre oko 1 godinu

Који задњи везни????
П

Пуни темпо

pre oko 1 godinu

Хазизаје најбољи играч Макабија и такав би био одмах појачање.Наведени фудбалери осим Левија неби били појачања.Чери би био бољи за нас од Пијероа.Погледајте статистику у свим клуовима којима је играо.Јак у дуел игри ,нерјетко постиже и гол ,дави противника,без обзира на схватање да није млад играч,али та су схватања погрешна
3

39393939

pre oko 1 godinu

Ostavite Coknu... ko zna kakve su ovo malverzacije i procenti.. Neki nas ima tamo u Makabiju 100%, za Ivica i Jokanovica ok ali kako je Krstajic otisao tamo znaci da postoji neko... procenti i procenti za ovog trenera
S

Salesman

pre oko 1 godinu

Samo ne kiksara Planic!
Z

Zigi Pop

pre oko 1 godinu

Odlično RAZMIŠLJA. Kad dođe Planić,SRBSKA fudbalaska JAVNOST ubrzo će ukapirati da je najbolji srpski štoper. Zadnjo VEZNI je ozbiljan lik i veliko pojačanje,a afrikanera na krilu ne znam,ali mu verujem ,čim ga traži. Godine neću ni da komentarišem jer to je stvar lične priče. Rećiću samo Novak je prvi teniser sveta a za mesec dva će imati punih 36!? Konačno Bukari igra na leru celu sezonu. Fale nam oba beka i nadam se da će i za to naći pravo rešenje. Par štoperski Erak ili Draga i Planić,skoro idealno. Kad krene priča videce se. Planić je sanirao povredu,a ima vremena za uigravanje.
F

Fußballspieler

pre oko 1 godinu

A da vratimo Bena i Degeneka da se manje brukamo?
S

Sale555

pre oko 1 godinu

Oh ne! Samo ne Planic!
t

trolo

pre oko 1 godinu

Nek neko obavesti gospodina Bahar da već u klubu imamo jedan gerijatrijski slučaj koji ne igra godinu dana u vidu Spajića, siguran sam da će moći da ispuni sve zadatke koje bi tražili od Planića. Usput, i da ga obaveste da već imamo i više nego dovoljno efektivno 34-godišnjaka u klubu, ne treba nam još jedan.
S

Santoro

pre oko 1 godinu

Ali Nwakaeme...Pa taj je na korak od penzije. Uostalom doveli smo Olajinku na toj poziciji.
h

halo

pre oko 1 godinu

Možda ipak bolje da ne dolazi.
Y

Yui

pre oko 1 godinu

Dobar,iskusan trener naravno da treba da dodje
S

Samo

pre oko 1 godinu

bez tih pojačanja, moim vas....
O

Ovaj

pre oko 1 godinu

Nvakaeme je mator, ali okej za izmenu, Lavi bi bio odličan, ali Planić koji ne igra godinu dana, plus na toj poziciji imamo mnogo bolje opcije i u slučaju nekog odlaska sig se može naći neka bolja opcija od Planića.
N

News

pre oko 1 godinu

On ima 35 godina
y

yui

pre oko 1 godinu

Dati mu odrešene ruke,nek napravi tim
Z

ZV

pre oko 1 godinu

Ako budete i doveli ovoga,da vam na pamet ne pada da dolaze Planic i ovaj Nigerijac....
i

iz sljivika

pre oko 1 godinu

Ajde taj Levi, ali imamo štopera kao pleve i svi su ako ne bolji a ono ne lošiji od Planića koji je pri tom sa ozbiljnom povredom. A onog od 34 godine neću ni komentarisati, mada bi se u našu gerijetriju lako uklopio.
v

v1ad

pre oko 1 godinu

Stoper nivoa Milunovica, napadac od 34 godine i jedino ovaj zadnji vezni da stavis pod "mozda". Bas i nisu neka pojacanja.
g

grobari.....

pre oko 1 godinu

3,4 pozor sad....
b

bas se vidi

pre oko 1 godinu

da si klinac koji se igra zmurki, takvi su ti i upisi
A

Apoel

pre oko 1 godinu

Od ovih u obzir dolazi samo Lavi. Planic dugo povredjen a sta tek reci za ovog sa 34 godine... Daj resite vise nekog pravog spica ubicu, platite kvalitet!
P

Pertini

pre oko 1 godinu

Sve moze, samo da Mrkela i Terzic vise ne biraju pojacanja
g

gost111

pre oko 1 godinu

Dovedi i Tjarona Cherrya
K

Koko7

pre oko 1 godinu

Aj ne lupajte vise sa tim Cerijem, lik ima 35, 36 godina.... Pa nije Ronaldo...
k

kidalicaa

pre oko 1 godinu

Nadajmo se da ovo nije stina, sva tri su ili daleko od ozbiljnog fubala, sa povredama ili u penzionerskim godinama. Slabo je to.
M

Mrkelinjo

pre oko 1 godinu

Pa ovo deluje kao da se neko sprda, tri pojacanja koja zeli su jedan povredjen igrac, drugi u penziji a treci neki lik koji ne moze da napusti klub a pritom igra u japanu..staebreovo?!
l

lol12

pre oko 1 godinu

E al su ti opcije.Krilo od 34 godine a imamo ih koliko hoces, stoper koji se nije pokazao kod nas ni kad su mu konkurencija bili Lazic i Krneta a ne sad kad su tu Drago,Erak,Spajic i Milunovic,plus povredjen godinu dana.I treci lik koji tesko da ce đoci pre zime.Valjds se prvo dodje i vidi sta imas od igraca i sta fali a ne gomilati krila i stopere dok ti fale zadnji vezni i spic.
o

ojo

pre oko 1 godinu

Jel to pravi gerijatriju od Zvezde?
m

mir stabilnost

pre oko 1 godinu

Samo mi daj spisak i računaj da je sve rešeno
e

ejjjj

pre oko 1 godinu

Samo nek se sipa u rupu bez dna, da sledece sezone pomerimo lestvicu sa poslednjeplasirano zakucanog na dno tabele pa da budemo treci.
P

Pera genije

pre oko 1 godinu

Drzavni projekat since 1945.
a

abc

pre oko 1 godinu

Pijani milijarderi kojima dugove placa firma za proizvodnju stocne hrane. Ima tu konekcije.
V

Viki Miljković

pre oko 1 godinu

Zvezda je na bitnoj raskrsnici... Da li da juri rezultat u Evropi (što je naučna fantastika) ili da bude razvojni klub. Ne može jedno i drugo. Bahar sigurno ne bi dolazio da razvija mlade u Srbiji, jer to ne radi ni u Izraelu. Neka nam je Bog upomoć, jer će ovaj eksperiment mnogo da košta, sa vrlo upitnim ishodom.
p

prizeman

pre oko 1 godinu

upravo tako... svi ovi sto ga jedva cekaju nemaju veze o fudbalu i misle da ce sam njegov dolazak i dovodjenje 3-4 njegova igraca da napravi neku razliku, a pljuvace ga cim ih udari realnost u glavu... lik je vodio Makabi 3-4 godine i tek onda napravio neki uspeh u Evropi, a oni ga podigli ko novog Ancelotija...
l

lineker

pre oko 1 godinu

Bice uzivanje gledati kako zvezdu guzi ko stigne u LS. Po tome ste poznati ;)
s

si mi konferencija

pre oko 1 godinu

Nekoga u LŠ, nekoga Mladost Gat. Pozdrav.
n

nekog

pre oko 1 godinu

U ligi šampiona,nekog u ling long ligi razlika je to...
B

Bee

pre oko 1 godinu

Koliko ste ono pobeda imali, dok su Tole, Ružić i ekipa vodili pošteno fudbal u Srbiji, a vi postizali uspehe u LŠ?
r

reb8888

pre oko 1 godinu

...bolje u LS nego u mozzart bet superligi...mozda jednog dana shvatis kolika je razlika izmedju ta dva, ako zarati 90% evrope, eto i vas u kvalifikacijama za LS...
S

Sdddst

pre oko 1 godinu

Loše je kod Bakara što njega neće zanimati mladi talenti zvezde, već hoće rezultat odma da se što bolje proda
R

Rasputin

pre oko 1 godinu

Plac penzionera se vec cuje, dizel ode na 300 a zejtin na 500 din
M

MNM

pre oko 1 godinu

Bole nas brige:))
G

Ghos11

pre oko 1 godinu

Kakav crni Planić