Komentari na vest

Glejzeri gase požar transfer bombama: Kejn i Sančo prazne kasu Junajteda

f

franjo 24.04 1902.Gost

pre oko 3 godine

moze moze + stoper svetske klase GGMU
o

opa Miki

pre oko 3 godine

Sanco samo ako dodje za 60ak milki...
G

Gost2

pre oko 3 godine

Osnazit ekipu s jos tri cetiri igraca odbrana sredina napad et osigurati na duze i za van bisaku naci zamjenu odmarati ga u nekim utakmicama mislim da bi brozovic iz intera dobro doso umjesto matica s mc tomini bruno pogba to bi bila prejaka sredina pozz
P

Postic

pre oko 3 godine

A odbrana,sta ce da radi to jest ko sa kim tu moze
G

Gostidakis

pre oko 3 godine

How yes no
S

Snowman

pre oko 3 godine

Kejn da napusti Totenhem zarad Junajteda koji od Fergija nije u igri za titulu, totalno nerealno da bi Kejn pristao na takav rizik pre ce biti Siti... Sto se tice Sanca isto tesko Telegraf juce preneo glavna transfer meta Celzija za ovo leto upravo Sanco, a on je deklarisani navijac Celzija pritom je on jos iz Londona, to su faktori koje Junajted tesko moze da pobedi.
T

Trololo

pre oko 3 godine

Svakako da je odlazak u Junajted korak napred u odnosu na Totenhem. Junajted se uzdize i to ne bi bio los potez uopste. Svakako da je Siti najbolja opcija, jer su trenutno najjaci, ali ima i Junajted svoje sanse!
G

Gost007

pre oko 3 godine

A odbrana ko na Aljaski..duva na sve strane ..
G

GostMUFC

pre oko 3 godine

Rekao bih da ne gledas junajted. Ne mozes da posmatras odbranu samo kroz stopere i bekove, nego kako se brani ceo tim. Primera radi, junajted ima problem po levoj strani jer rasford glumi nejmara i nikada ne pomaze odbrani, a kad s druge strane igra i grinvud, junajted se efektivno brani sa 6 igraca. Je'l to dovoljno? Ja mislim da nije, vec da svaka ekipa mora se brani sa bar 7 igraca (zadnji red i 3 veznjaka). Iz toga proilaze najveci problemi junajted, a to je ogs video i zbog toga sada pogba igra levo krilo a rasford desno.. I jos jedna stvar, junajted je imao problem s de heom jer je klasican linijas, od kad ga je zamenio henderson, odbrana igra fenomenalno.
M

Misasbc

pre oko 3 godine

Sun
g

ggost

pre oko 3 godine

džaba sve to kad je problem u odbrani
x

xaaxaxa

pre oko 3 godine

nemoguce je dovesti oba u istom prelaznom roku, nije ovo playstation
!

!!!

pre oko 3 godine

a odbrana???
S

Sove

pre oko 3 godine

Ovaj Junajted je isto ko Barselona, samo dovode napadače, a odbrana svaka šuša im zavuče 2-3 komada, a napad extra, Bruno, Rašford, Marsijal, Kavani, Grinvud, Džejms i oni na ovakav napad dovode Kejna i Sanča...
D

DSBS

pre oko 3 godine

Ma ljudi ojacajte odbranu nekako preklinjem vas
v

veznjak

pre oko 3 godine

Junajtedu je nepohodan defanzivni vezni tipa Rajs. Potreban je i stoper ali mislim da je kljuc u veznjaku jer su fred i mektominej ispodprosecni igraci.