Gnabri ide na dužu pauzu
Gnabri ide na dužu pauzu

Gnabri ide na dužu pauzu

Vreme čitanja: 1min | pet. 12.02.21. | 11:45

Bavarci i bez Milera protiv Arminije

Podigao je Bajern pehar svetskog klupskog prvaka, ali je platio visoku cenu. Iako je u Kataru potvrdio dominaciju planetarnim fudbalom, ostao je bez vrlo važnog igrača, pošto se na povredu požalio Serž Gnabri.

Jedan od bitnijih ofanzivaca u ekipi Hansija Flika napustio je teren u 64. minutu pošto se požalio na bol u zadnjoj loži. Pregledi su pokazali da je pokidao mišićna vlakna leve butine i automatski mora na bolovanje. Još se ne zna koliko, mada nemački mediji pretpostavljaju da će odsustvovati sa terena nekoliko sedmica, koliko u ovakvim situacijama traje oporavak.

Izabrane vesti

Ovo će biti prva duža pauza za krilo Bajerna, jer je dosad propustio samo po jedan meč, najpre u oktobru usled odlaska u karantin zbog opasnosti od širenja virusa korona, da bi početkom januara bio van kombinacije zbog lakše povrede kolena.

Gnabri svakako neće igrati prvi meč osmine finala Lige šampiona protiv Lacija (23. februara), prethodno i okršaje sa Arminijom i Ajntrahtom u Bundesligi. Za naredni prvenstvni duel trener Flik ne može da računa ni na još jednog ofanzivca, Tomasa Milera, koji se oporavlja od virusa korona.


tagovi

Serž Gnabri

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara