Gobeljić i Mitrović (Star Sport)
Gobeljić i Mitrović (Star Sport)

Gobeljić: Kada sam čuo "Gobelja, Gobelja" sa tribina, osetio sam se kao da mogu još dva meča da odigram

Vreme čitanja: 2min | čet. 06.10.22. | 22:52

"Pokazali smo od samog starta šta hoćemo", kaže Zvezdin desni bek

Dobio je Marko Gobeljić poverenje Miloša Milojevića i protiv Ferencvaroša odigrao najbolji meč od starta sezone. Špartao je Kraljevčanin gore-dole po desnoj strani, početkom drugog dela namestio gol Aleksandru Kataiju za 3:0 i na kraju zaslužio ovacije sa tribina najvećeg srpskog stadiona.

Izabrane vesti

"Naježio sam se, ali to je ono što je najveća zvezdaška snaga. Svi smo kao porodica, međusobno se poštujemo i podržavamo. Kada sam čuo "Gobelja, Gobelja", osetio sam se kao da mogu još dve utakmice da odigram, umor je prestao da postoji", rekao je Gobeljić.

Pred Zvezdom je večeras bio imperativ pobede kako bi zadržala realne šanse za nokaut fazu, a njeni fudbaleri su tako i pristupili duelu protiv Fradija.

"Pokazali smo od samog starta šta hoćemo. Stručni štab je odlično pripremio utakmicu, igrači su to na terenu sproveli u delo i izuzetno sam srećan zbog toga. Drago mi je što sam odigrao dobro, sve to znači za samopouzdanje i nadam se da ću u narednim mečevima biti sve bolji." \

Osetio je Zvezdin desni bek već u uvodnim minutima miris pozitivnog ishoda u Beogradu.

"Od samog starta se osetila pozitivna energija sa tribina. Prepoznali smo to na terenu i kao da smo znali da ćemo da pobedimo. Nismo očekivali da to bude ovako ubedljivo, ali to je fudbal. Sada nas očekuje utakmica u prvenstvu, pa praktično revanš protiv Ferencvaroša. Svaki meč je bitan, tako da želimo već u nedelju da pobedimo Spartak, jer nam je cilj da naredne sezone igramo Ligu šampiona."

Činjenica da odnedavno njegov veliki prijatelj Vujadin Savić čini deo stručnog štaba crveno-belih i te kako znači Gobeljiću.

"Znači mi Vujadinovo prisustvo. Bili smo zajedno u karantinu, razgovarali o tome kako treba da igram i gde da stojim na teren. On zna da me motiviše i spremi za meč, tako da mi je veoma drago što je u stručnom štabu", zaključio je desni bek.


tagovi

Marko GobeljićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara