Gobeljić se oprostio od Zvezde: Hvala za svaku od 233 utakmice, hvala vam Delije

Vreme čitanja: 1min | pon. 11.09.23. | 23:26

Dugogodišnji prvotimac se seli u Grčku

Velika rekonstrukcija Zvezdinog tima je ovog leta zakčaila i Marka Gobeljića kojeg je trener Barak Bahar potpisao na početku priprema. Posle nedelja čekanja, dugogodišnji prvotimac crveno-belih se seli u redove novog grčkog prvoligaša Kifisije.

Gobeljić je bio jedan od igrača sa najdužim stažom na Marakani i član generacije koja je vratila Zvezdu na evropsku fudbalsku mapu. Posle šest godina, večeras se emotivnom  porukom uz fotografiju sa Marakane oprostio do dosadašnjeg kluba.

Izabrane vesti

„Hvala ti što si mi ostvarila dečački san. Hvala ti za svaku emociju koju sam doživeo sa tobom. Hvala ti što si me učinila jednim od najtrofejnijih igrača u istoriji kluba. Hvala ti što si me naučila kako se stvarno i iskreno voli jedan klub. Hvala ti za svaku od 233 utakmica koju sam proveo sa tobom na terenu. Hvala ti Zvezdo.

Želim svima da se zahvalim na predivnih 6 godina u klubu. Saigračima, trenerima, upravi, navijačima i svim zaposlenim u klubu! Hvala mojoj porodici koja ja uvek bila uz mene. A za kraj bih ostavio ono sto ja najviše volim, tu severnu tribunu sto me je gurala uvek da dam sve od sebe i koja me je uvek bila tu za mene. Hvala vam Delije. Samo za tebe, uvek uz tebe“, poručio je Gobeljić.   


tagovi

Marko Gobeljić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara