Godinu dana kasnije, Bajern opet pokušava da dođe do mlade zvezde Čelsija

Vreme čitanja: 1min | uto. 15.09.20. | 10:06

Bavarci ponovo zagrejani

Pre godinu i po dana, Bajern i Kalum Hadson Odoi iz Čelsija su bili u ozbiljnim pregovorima. Mladi Englez je želeo u Minhen jer je imao još godinu i po dana ugovora sa Čelsijem i nije bio zadovoljan minutažom na Stamford Bridžu.

Plavci tada nisu popuštali iako je Bajern nudio 40.000.000 evra. Priča je nastavljena prošlog leta, ali je sve propalo kada je Hadson Odoi doživeo tešku povredu da bi potom produžio ugovor uz povišicu na 8.500.000 evra po sezoni. Delovalo je tada da je stavljena tačka na ovu priču.

Izabrane vesti

Međutim, nemački Skaj danas javlja da Bajern nije odustao i da je Hadson Odoi opet meta Bavaraca. Posle silnih pojačanja koja su ovog leta stigla na Stamfrod Bridž, Hadson Odoi ne vidi sebe kao startera u konkurenciji Haverca, Zijeha, Maunta i ostalih i razmišlja o odlasku. Poslao je Bajernu signal da je opet spreman na selidbu u Minhen, a zainteresovani su još Juventus i Lajpcig.

Jedina opcija na koju je Bajern spreman je pozajmica sa mogušnošću kupovine. To je igraču i rečeno, a on se složio. Bajernu sada ostaje teži deo posla da ubedi Čelsi u tu priču. Bavarcima je igrač ovakvog profila potreban pošto nisu uspeli da se dogovore sa Interom o otkupu Ivana Perišića. Videćemo kakav će biti odgovor Čelsija… 


tagovi

Letnji prelazni rok 2020Kalum Hadson Odoi

Obaveštavaj me

Bajern
Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara